Önemli Bir Uyarı Bir Bakın Lütfennnnnnnnnnnn !!!

Ohaa yuh artik cesarete bak bunlarda beyinin b si yok yahu ne kadar basit mutlaka burada onu taniyan vardir adini soyadini paylas bence arkadas olanlarda arkadasligini gozden gecirsin.
Gecmis olsun canimm

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

Tövbe yarabbi ne insanlar var ya
Allah bizi böyle insanların şerrinden korusun
Kimseye güvenmemek gerek

Dayanamadım ne demek ya? Sen her gördüğün polise atlıyorsun galiba deseydin. Bir daha rahatsız ederse, sevgilisini haberdar edeceğini söyle.
Ne tipler var Allahım yaa.
.

Dayanamadım ne demek ya? Sen her gördüğün polise atlıyorsun galiba deseydin. Bir daha rahatsız ederse, sevgilisini haberdar edeceğini söyle.
Ne tipler var Allahım yaa.
.

Valla allahım böylelerinden korusun eşlerimizi şaşırtmasın inşallah.
Çok huzur bozucu bir durum.
Ellerimin titrmesi yeni yeni geçiyor.
Bide bana diyor ki Gerekirse bulunduğunuz şehire gelirim o çocuk bırakılır mı ya diyor.
Ay cinnet geçirecektim terbiyesiz.

Yıl 2014 Allah bizi iyilerle karşılaştırsın diye dua ediyorum sürekli ama yok artık kalmadı iyi miyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohaa yuh artik cesarete bak bunlarda beyinin b si yok yahu ne kadar basit mutlaka burada onu taniyan vardir adini soyadini paylas bence arkadas olanlarda arkadasligini gozden gecirsin.
Gecmis olsun canimm

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

Çok sağol canım

Yıl 2014 Allah bizi iyilerle karşılaştırsın diye dua ediyorum sürekli ama yok artık kalmadı iyi miyi

Kesinlikle ..
Tek duam allah eşlerimizi şaşırtmasın şeytana uydurtmasın.

her şeyde bir hayır vardır diyelim sizin sayenizde bu olanları yaşananları okuyunca daha dikkatli olmaya çalışıyorum kendi adıma konuşayım en azından

Ohaaa diyorum ya. Adam mı kalmamış

Kalmamış demekki benim nişanlanacağım adama sarmış.
Bide numarasını buldum aradım bağırdım çağırdım bana diyo ki ay öyle çocuk bırakılır mı çok yakışıklı diyor arsızlığa bakar mısınız

Canım gerçekten çok sinirlendim nasıl karektersiz insanlar var aklım almıyor sanal alemden olduğunca bu tarz şeylerde uzak durmak gerek kimin ne olduğu belli olmuyor işte

abovv, deşifre etsene gülüm onu burdan

Yüksek müsaadelerinizle ohaaa diyorum... Yüzsüzlüğe bak yaaa
Böylelerine orman kanunu geçerli..
Samimiyet kurup bir yerde buluşacaksın.. sonra saçlarını ve dişlerini eline vereceksin.. bi daha yapıyo mu bakalım..
Bir de bunların kadınlık, erkeklikle alakası yok ya... pislik işte...
keşke hatırlayabilseydiniz kullanıcı adını...

Neyse geçmiş olsun...
Allah tamamına erdirsin... Mutluluklar dilerim..

Canım gerçekten çok sinirlendim nasıl karektersiz insanlar var aklım almıyor sanal alemden olduğunca bu tarz şeylerde uzak durmak gerek kimin ne olduğu belli olmuyor işte

Hiç sorma Canım arkadaşım
Kesinlikle güvenmeyin kimseye.
Bide ben o kızın işini halledebilmek için 40 dk uğramıştım aralıksız ya.

abovv, deşifre etsene gülüm onu burdan

Kuzum resimleri 2 ay önce beğenmişti ben kıyameti koparmıştım sonra silip irtibatı kesmiştim.
Meğerse o 2 ay boyunca takip ediyormuş bizi dün gece mesaj atmış ben bu sabah gördüm.
Kızım nickini hatırlamıyorum kahretsin ki

Hiç sorma Canım arkadaşım
Kesinlikle güvenmeyin kimseye.
Bide ben o kızın işini halledebilmek için 40 dk uğramıştım aralıksız ya.

Senin hakkına girdi Rabbim sorar elbet hesabını bak bu mübarek günde karektersiz psiliğin yüzsüzlüğün dibine vurmuş resmen keşke buradaki nickini biliyor olsaydın takıldığın topiklere falan bak belki bir yazısına denk gelirsin ben sinirden duramazdım araştırırdım sabah akşam Muneye falan haber verirdin kuzum

Dediklerinize hari ile katılıyorum
Şuan nişanıma 8 güb kaldı mutluluktan uçmam gerekirken ben sabahtan beri yeni yeni kendime geliyorum ellerim ara ara tittriyor yine.
Bana bu çocuk bırakılır mı dedi ya resmen.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, dilerim hepimiz çok mutlu oluruz ...

Duz duvara tirmanacaamis nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…