Önemli Bir Uyarı Bir Bakın Lütfennnnnnnnnnnn !!!

Çok uzatmadım zaten.
Ama gerçektn sinir bozucu bi durum sürekli takip ediyorum sizi falan yazmış bide.
Ne büyük terbiyeszlik

Ufak bir krizle sevginizi pekiştirmiş
Neye niyet neye kısmet
Okur elbet buraları

Son düzenleme:
bİLDİRMEZ MİYİM HİÇ KUZUM BİLDİĞİM BİLMEDİĞİM BÜTÜN KÜFÜRLERİ ETTİM BİDE SÜREKLİ SEVGİLİMİ TAKİP EDİYORMUŞ TANIŞTIĞIMIZDAN BERİ YA

töbe estağfurullah yaaa. bildiğin yolluymuş heee. deşifre de edemezsin burada :26: sinir oldum

yok artık Allah hidayet versin nedir bu kadınların kadınlardan çektiği üstelik evlilik arifesinde biri için hiç hoş değil çok çirkin böyle insanlar yüzünden gerçekten iyilik yardım bekleyen insanlara bile edemez olduk o da mı böyle acaba diye geçmiş olsun tekrardan bir daha böyle şeylerle karşılaşmamanızı temenni ederim iyi günler

Vaay canına başka erkek mi kalmamış, yani çok komik gerçekten.. Macera arayan salak kız potansiyeli demek ki

Hiç sormayın edepsiz ya ahlak yoksunu.
Sizlerde dikka edin diye yazdım.
İyilik edeyim dersiniz ama sabah olduuğu gibi başınız ağrır böyle

Çok uzatmadım zaten.
Ama gerçektn sinir bozucu bi durum sürekli takip ediyorum sizi falan yazmış bide.
Ne büyük terbiyeszlik

Tabii ki sinir bozucu, kimin huzurunu kaçırmaz böyle bir durum...
Ama gündeminizi değiştirin, evlilik için güzel bir başlangıç yapacaksınız, herşeyin mükemmel olmasına odaklanın.. (;
Erkek arkadaşınızı da çaktırmadan gözetimde tutarsınız arayanı msj atanı var mı diye, olur biter. (;

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
İnsanlar bizim tahmin ettiğimiz gibi çok masum değiller maalesef ki.
Ben o kızın işini halletmek için eski bankamda çalışan bankacı arkadaşımla 40 dk konuştum telde.
Ama olan şeye bak.

Okurken şok oldum aslında merak ettim bu kişiyi sitede sürekli aktif birisimi tanıdığımız biriside olabilir belki sonuçta burada herkes az çok birbirini tanıyor artık.

Evet öyle yapacağım.
Önerileriniz için teşekkür ederim.
Sizlerde dikkat edin lütfen.
Güvenmeyin kimseye.

yuhh yaaa manyakmı ne psikoloji bozuk benceee
bana mesaj atanlar oluyo faceden ekliyim diye güvenemiyorum işte bir kere ekledim kadında manyak çıktı
şimdi samimi oluyorum tanıyorum iyice öyle ekliyorum

ar damarı çatlamış bi insanmış ayy yuh yani bakalım daha neler görecezRABBİM o tür niyeti bozuk insanlardan bizleri korusun aminn

Nasıl bir tip bu yaa! Yüzsüz! Keşke nickini falan deşifre etseydin Özge.

.

yuhh yaaa manyakmı ne psikoloji bozuk benceee
bana mesaj atanlar oluyo faceden ekliyim diye güvenemiyorum işte bir kere ekledim kadında manyak çıktı
şimdi samimi oluyorum tanıyorum iyice öyle ekliyorum

En iyisi o kesinlikle benimde burada ekli olan güvendiğim bi kaç arkadaşım var o kadar fazlasına gerek yok.

Nasıl bir tip bu yaa! Yüzsüz! Keşke nickini falan deşifre etseydin Özge.

.

Bu resim beğenme olayı 2 ay önce olmuştu canım.
Onu görünce hemen kıza dalaşıp silmiştim.
Meğerse 2 ay boyunca bizi takip etmiş dün gece mesaj atmış ben bu sabah gördüm şoka girdim.
Her gün bakıyorum size nişanlanacaksnız ama dayanamadım ben falan yazmış.
O yüzden Nickini unuttum eski mesajlarımı biraz inceledim ama hangi konunun içinde konuştuğumuzuu dahi hatırlamıyorum.
Sadece gerçek ismi ve soyismini biliyorum o kadar

Çüşünüz...Onu bunu ekle, sonra etrafına dadan. At kafalıya bak sen. Bir de sevgilisi varmıs, utanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…