Erkek arkadaşınızın suçu yok bu konuda, bence ortamı germeyin.
Ne güzel, nişanlanacakmışsınız yakında, buna odaklanın derim...
Bu tür şeyleri çok olay yapınca bazen ters tepebilir diye düşünürüm hep.
Hani eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi gelir bana.
Benzetmemi yanlış anlamayın lütfen, tabir bu şekilde olduğu için kullandım..
Stresli ortamınızı daha da strese sokmayın, nişanınızın keyfini yaşayın... (;
anaaammmm özge nolmuş öyle yawhaddini bildirseydin kızın
bİLDİRMEZ MİYİM HİÇ KUZUM BİLDİĞİM BİLMEDİĞİM BÜTÜN KÜFÜRLERİ ETTİM BİDE SÜREKLİ SEVGİLİMİ TAKİP EDİYORMUŞ TANIŞTIĞIMIZDAN BERİ YA
Kızlar çok değil bundan kısa süre önce burada üye bi hatun vardı çok sıklıkla KK'ya girmemişti bi Topikte konuşmuştuk sonra bana eskiden bankacı olduğum için Banka ile ilgili soru yaşadığını söylemişti burada zor oluyor faceden yardımcı olur musun demişti bende olur demiştim.
Kıza insanlık edelim dedik, meğerse niyeti bozukmuş.
Erkek arkadaşımın meğerse resimleri ve beğenileri herkese açıkmış sen bu kız git sevgilimin bütün resimlerini beğen.
Ertesi sabah uyandım bi faceye bakayım dedim işte bilmem ne x kişi benimkinin fotolarını beğendi falan yazıyordu anasayfamda.
Ay şoka girdim beynimden vurulmuşa döndüm.
Böyle bir karaktersizlik olamaz.
Erkek arkadaşımın dünyadan haberi yok faceye çok sık girmez zaten.
Bende facede arkadaş oldularda öyle beğendi sandım kıyametleri koparmıştım.
Tabi sonra hiçbrşey bilmediğini öğrendim şifresi bende var baktım bildirimlere dahi bakmamıştı.
Bide bu kız gitmiş mesaj atmış diğer kutusuna düşmüş.
Ya böyle nişanlanacağınız kişiyi az çok tanıyorum ama aşırı yakışıklıınız benim Yunus Polislerine karşıda bi zaafım var yazamadan edemedim falan demiş.
Ay cinnetin eşiğine gelmiştim.
Size diyeceğim o ki hiç kimseye güvenmeyin.
Burada gerçekten iyi bir şekilde tanıdıktan sonra ekleşin vs
İyilik yapayım dedim başıma neler geldi.
Dikkat edin insanlar gerçekten çok namussuz
Bu arada kızında sevgilisi vardı !!!
Vaay canına başka erkek mi kalmamış, yani çok komik gerçekten.. Macera arayan salak kız potansiyeli demek ki
Çok uzatmadım zaten.
Ama gerçektn sinir bozucu bi durum sürekli takip ediyorum sizi falan yazmış bide.
Ne büyük terbiyeszlik
yok artıkAllah hidayet versin nedir bu kadınların kadınlardan çektiği üstelik evlilik arifesinde biri için hiç hoş değil çok çirkin böyle insanlar yüzünden gerçekten iyilik yardım bekleyen insanlara bile edemez olduk o da mı böyle acaba diye geçmiş olsun tekrardan bir daha böyle şeylerle karşılaşmamanızı temenni ederim iyi günler
Okurken şok oldum aslında merak ettim bu kişiyi sitede sürekli aktif birisimi tanıdığımız biriside olabilir belki sonuçta burada herkes az çok birbirini tanıyor artık.Kızlar çok değil bundan kısa süre önce burada üye bi hatun vardı çok sıklıkla KK'ya girmemişti bi Topikte konuşmuştuk sonra bana eskiden bankacı olduğum için Banka ile ilgili soru yaşadığını söylemişti burada zor oluyor faceden yardımcı olur musun demişti bende olur demiştim.
Kıza insanlık edelim dedik, meğerse niyeti bozukmuş.
Erkek arkadaşımın meğerse resimleri ve beğenileri herkese açıkmış sen bu kız git sevgilimin bütün resimlerini beğen.
Ertesi sabah uyandım bi faceye bakayım dedim işte bilmem ne x kişi benimkinin fotolarını beğendi falan yazıyordu anasayfamda.
Ay şoka girdim beynimden vurulmuşa döndüm.
Böyle bir karaktersizlik olamaz.
Erkek arkadaşımın dünyadan haberi yok faceye çok sık girmez zaten.
Bende facede arkadaş oldularda öyle beğendi sandım kıyametleri koparmıştım.
Tabi sonra hiçbrşey bilmediğini öğrendim şifresi bende var baktım bildirimlere dahi bakmamıştı.
Ya böyle nişanlanacağınız kişiyi az çok tanıyorum ama aşırı yakışıklıınız benim Yunus Polislerine karşıda bi zaafım var yazamadan edemedim falan demiş.
Tabii ki sinir bozucu, kimin huzurunu kaçırmaz böyle bir durum...
Ama gündeminizi değiştirin, evlilik için güzel bir başlangıç yapacaksınız, herşeyin mükemmel olmasına odaklanın.. (;
Erkek arkadaşınızı da çaktırmadan gözetimde tutarsınız arayanı msj atanı var mı diye, olur biter. (;
töbe estağfurullah yaaa. bildiğin yolluymuş heee. deşifre de edemezsin burada :26: sinir oldum
Okurken şok oldum aslında merak ettim bu kişiyi sitede sürekli aktif birisimi tanıdığımız biriside olabilir belki sonuçta burada herkes az çok birbirini tanıyor artık.
yuhh yaaa manyakmı ne psikoloji bozuk benceee
bana mesaj atanlar oluyo faceden ekliyim diye güvenemiyorum işte bir kere ekledim kadında manyak çıktı
şimdi samimi oluyorum tanıyorum iyice öyle ekliyorum
Nasıl bir tip bu yaa! Yüzsüz! Keşke nickini falan deşifre etseydin Özge.
.
ar damarı çatlamış bi insanmış ayy yuh yani bakalım daha neler görecezRABBİM o tür niyeti bozuk insanlardan bizleri korusun aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?