buradan tanıstıgım bır arkadasın yanına gıttım baska bır sehırden ustelık 2 hafta sonrada onu bana beklıyorum
Allah herkeze bızımkı gıbı arkadaslık nasıp etsın dıyebılecegım ancak
buradan tanıstıgım bır arkadasın yanına gıttım baska bır sehırden ustelık 2 hafta sonrada onu bana beklıyorum
Allah herkeze bızımkı gıbı arkadaslık nasıp etsın dıyebılecegım ancak
İşte benimkide diğer kutusundaydı tesadüfen gördüm kuzu.
Allah böylelerini ıslah etsin, akıl versin ne desek boş.
Sağol canım benim teşekkür ederim.
Bende balık etliyimdir hihi
Muhtemelen kıskançlık çekememezlik durumu oldu.
Aman allah korusun öyle manyaklardan ya.
özge artık seni ekleyemem dimi?
Evet benimde öyle çok samimi bir arkadaşım var maalesef kendisi antalyada aramızda yaklaşık 16 saat vardır.
Keşke bizimde görüşme şansımız olsa
inşallah nasip olur
bizde ayrı sehirlerdeyiz
ama o kadar mesafemiz yok , 4 saat aramızdaki mesafe
oglumla gittim hiçte karsımda yabancı bırını gormedım yada degısık olabilirdi yani ama değildi
Kızlar çok değil bundan kısa süre önce burada üye bi hatun vardı çok sıklıkla KK'ya girmemişti bi Topikte konuşmuştuk sonra bana eskiden bankacı olduğum için Banka ile ilgili soru yaşadığını söylemişti burada zor oluyor faceden yardımcı olur musun demişti bende olur demiştim.
Kıza insanlık edelim dedik, meğerse niyeti bozukmuş.
Erkek arkadaşımın meğerse resimleri ve beğenileri herkese açıkmış sen bu kız git sevgilimin bütün resimlerini beğen.
Ertesi sabah uyandım bi faceye bakayım dedim işte bilmem ne x kişi benimkinin fotolarını beğendi falan yazıyordu anasayfamda.
Ay şoka girdim beynimden vurulmuşa döndüm.
Böyle bir karaktersizlik olamaz.
Erkek arkadaşımın dünyadan haberi yok faceye çok sık girmez zaten.
Bende facede arkadaş oldularda öyle beğendi sandım kıyametleri koparmıştım.
Tabi sonra hiçbrşey bilmediğini öğrendim şifresi bende var baktım bildirimlere dahi bakmamıştı.
Bide bu kız gitmiş mesaj atmış diğer kutusuna düşmüş.
Ya böyle nişanlanacağınız kişiyi az çok tanıyorum ama aşırı yakışıklıınız benim Yunus Polislerine karşıda bi zaafım var yazamadan edemedim falan demiş.
Ay cinnetin eşiğine gelmiştim.
Size diyeceğim o ki hiç kimseye güvenmeyin.
Burada gerçekten iyi bir şekilde tanıdıktan sonra ekleşin vs
İyilik yapayım dedim başıma neler geldi.
Dikkat edin insanlar gerçekten çok namussuz
Bu arada kızında sevgilisi vardı !!!
Tepkinli davrandım allahtan bitanem.
Yoksa o karakterdde biri herşeyi yapabilirdi
Dağıtırdı da numaramı.
Ah be güzelim dünyada neler görüp duyuyoruz, ablasının kardeşinin kocasını baştan çıkaranlar var, samimi arkadaşının kocasını nişanlısını elinden alanlar var, kısacası dünyada karaktersiz çook var, erken uyandığın iyi olmuş,enazından erkek arkadaşının günahına girmeden durumu kurtarmışsın.. Geçmiş olsunmu denir bu durumda bilemedim..
Evet canım ondan aradık dediğinde direk aklıma o geldi hattınızı değiştirmek zorunda kalırdınız çünkü acayip yüzsüz biri var karşınızda
Ahahaha
Canikom o kızı hiç tanımadığım halde ekleştik yardım edeyim diye.
Seni tanıyalı 4 ayı geçmiştir.
Kızlar çok değil bundan kısa süre önce burada üye bi hatun vardı çok sıklıkla KK'ya girmemişti bi Topikte konuşmuştuk sonra bana eskiden bankacı olduğum için Banka ile ilgili soru yaşadığını söylemişti burada zor oluyor faceden yardımcı olur musun demişti bende olur demiştim.
Kıza insanlık edelim dedik, meğerse niyeti bozukmuş.
Erkek arkadaşımın meğerse resimleri ve beğenileri herkese açıkmış sen bu kız git sevgilimin bütün resimlerini beğen.
Ertesi sabah uyandım bi faceye bakayım dedim işte bilmem ne x kişi benimkinin fotolarını beğendi falan yazıyordu anasayfamda.
Ay şoka girdim beynimden vurulmuşa döndüm.
Böyle bir karaktersizlik olamaz.
Erkek arkadaşımın dünyadan haberi yok faceye çok sık girmez zaten.
Bende facede arkadaş oldularda öyle beğendi sandım kıyametleri koparmıştım.
Tabi sonra hiçbrşey bilmediğini öğrendim şifresi bende var baktım bildirimlere dahi bakmamıştı.
Bide bu kız gitmiş mesaj atmış diğer kutusuna düşmüş.
Ya böyle nişanlanacağınız kişiyi az çok tanıyorum ama aşırı yakışıklıınız benim Yunus Polislerine karşıda bi zaafım var yazamadan edemedim falan demiş.
Ay cinnetin eşiğine gelmiştim.
Size diyeceğim o ki hiç kimseye güvenmeyin.
Burada gerçekten iyi bir şekilde tanıdıktan sonra ekleşin vs
İyilik yapayım dedim başıma neler geldi.
Dikkat edin insanlar gerçekten çok namussuz
Bu arada kızında sevgilisi vardı !!!
Allahım kimseye yaşatmasın canım iğrenç bir durum.
O sinirleerkek arkadaşıma bi bağırdı tüm şehir inledi valla.
Çocukta korktu yeminler ediyor ama şoka girdim ben.
Neyse ki durumu kurtardım ya allahım kimseyi şaşırtmasın canım.
Ayrıca en yakın arkadaşının kocasını elinden alıp kendi evlenen bi kadın var hatta gittiğim kuaför.
Allah ıslah etsin.
azmış sanırım. yemeğine şap atsıın annesi.Kalmamış demekki benim nişanlanacağım adama sarmış.
Bide numarasını buldum aradım bağırdım çağırdım bana diyo ki ay öyle çocuk bırakılır mı çok yakışıklı diyor arsızlığa bakar mısınız
Evet canım benim.
Ama epey korktu bi daha cesaret edeceğini sanmam.
buradan biriyle ben de yazıştım işte beraber bebek bekliyorduk falan epey topiclerden muhabbet ettik ben de iyi biri sandım
sonra hotmail istedi vermedim . face isteyince hadi vereyim ne olcak dedim verdim
7 tane arkadaşı var hemen anladım fake hesap.
bebek yapmaya çalışıyoruz ya hani bilirsiniz bel altına yastık falan ayakları havaya kaldır falan.
faceden mesaj atmaz mı eşinle hangi pozisyonda birlikte oluyorsunuz diye. hemen dedim senin hesap fake diye böyle ve hemen sildim çıkardım.
bu da bana ders oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?