Önemli değil ama birisi bakabilir mi

hedefbuyuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
13
9
1
30
Arkadaslar burayı meşgul etmek istemem ama bir sor!qkmostedim normalde kahve falı baktiririm ama hep boş çıkar fincan bu sefer değişik şekiller !çıktı ve baktircak kimsede yk şuan bakabilecek birisi yorumları gerçekten çok merak ediyorum

Eklentiler

• IMG-20150924-WA0025.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 153
  • IMG-20150925-WA0004.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG-20150925-WA0000.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG-20150925-WA0005.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG-20150925-WA0001.webp
    42 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG-20150925-WA0003.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 145
aaaa 3 vakte kadar kısmetin açılıyor kızzz karun kadar zengin Brad pitt kadar yakışıklı bir adam buluvercen daha fazlasına bakayım istiyorsan at bi beşlik gııı.Tövbe tövbe gece gece sinir oldum ne cahil insanlarımız var allahım

Rahatsız olduysaniz okumzsiniz bu kadar basit

yol var yola gidicen. sonra biraz skntin var icin kabarmjs ama atlaticaksin. sonraaaa asman gereken zorluklar var yani mesela sinav gibi dusun. ama halledilecek seyler.. agzima saglik iyi baktim

kahveyi kim yapti bilmiyorum ama telve fazla gelince ve kahvenin tum suyunu icince icin kabarir. telvenin azcik ustunde sulu biraksan fincani kapatinca telve kenardan tabaga kayar. buna da sıkıntini atmisin diyolar genelde :)

Yasli bir kadinla yasli bir erkek sizin hakkinizda endiseli bi sekilde konusuyorlar. Bi de samet diye bi tanidginiz var mi?

derin falcısın sen vesselam k.k üyeleri kaçırmasın seni Nostradamus bile yanında halt etmiş
saka da mi yapmiyaaahhh (( valla biri ciddiye alir da fal mesaji atar diye korktum bu lafindan. biiirr kere bi arkadasimin falina bakmistim saeki soyleyen bi cocuk var demistim. iyi de sallamisim dediklerimi faldan sonra detayli anlatti. biri varmis hayatinda bi barda cikiyomus falan.. sonra bu olayi forumda bi ara yazmistim. ben bile unutmusken kizin biri ozel mesaj atti bana. yeni uye sandim sapik sandim kizdim vs :) sonra baktim kiz eski uyeymis. beni gorsen bi ozurler muneden yardim istemeler utandim valla. ama kiza da dedim fal isleri bos isler. duygu ve umut somurusu. bi cogu para kaybi vs. ben fala inanmam sacma geliyor. telveden sudan aciklama yaptim. telveyi ne kadar koyarsan suyu ne kadar icip ne kadar birakirsan oyle sekiller cikiyo. bir de her sekle bi anlam yuklemisler :) he bir de ben kapatilmis fincani acinca dinazor goruyorum genelde. dinazor disindaki butun sekiller canavara benziyo benim icin

ben de inanan insanları komik bulduğum için ironi olsun diye Nostradamus yazmıştım akıl ve mantığa da ters fal işi dinimize de uygun değil boş bomboş işler valla .Dur sen korkma hemen editleyeyim:derinderin faldan filan anlamaz bana baktığı fallar hep yanlış çıktı inanmayın kedisine arkadaşlar asıl editörler iyi fal bakıyor .aman kızmasın editörler bayram şakasıydı sadece he he

Hiç anlamam ama soyle bir bakinca net sekilde sakalli bir adam portresi goruluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…