- 12 Eylül 2015
- 13
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi hedefbuyuk
-
Rahatsız olduysaniz okumzsiniz bu kadar basitaaaa 3 vakte kadar kısmetin açılıyor kızzz karun kadar zengin Brad pitt kadar yakışıklı bir adam buluvercen daha fazlasına bakayım istiyorsan at bi beşlik gııı.Tövbe tövbe gece gece sinir oldum ne cahil insanlarımız var allahım
iyi uydurdun ağzına sağlıkyol var yola gidicen. sonra biraz skntin var icin kabarmjs ama atlaticaksin. sonraaaa asman gereken zorluklar var yani mesela sinav gibi dusun. ama halledilecek seyler.. agzima saglik iyi baktim
sagol canim varsa sizinkilere de bakarim. cakralarim mi acildi neiyi uydurdun ağzına sağlık
puha haaaa bu yorum harika olduTek gördüğüm o kadar sigaraya ne kokmuşundur şimdi..
derin falcısın sen vesselam k.k üyeleri kaçırmasın seni Nostradamus bile yanında halt etmişsagol canim varsa sizinkilere de bakarim. cakralarim mi acildi ne
saka da mi yapmiyaaahhhderin falcısın sen vesselam k.k üyeleri kaçırmasın seni Nostradamus bile yanında halt etmiş
ben de inanan insanları komik bulduğum için ironi olsun diye Nostradamus yazmıştım akıl ve mantığa da ters fal işi dinimize de uygun değil boş bomboş işler valla .Dur sen korkma hemen editleyeyim:derinderin faldan filan anlamaz bana baktığı fallar hep yanlış çıktı inanmayın kedisine arkadaşlar asıl editörler iyi fal bakıyor .aman kızmasın editörler bayram şakasıydı sadece he hesaka da mi yapmiyaaahhh(( valla biri ciddiye alir da fal mesaji atar diye korktum bu lafindan. biiirr kere bi arkadasimin falina bakmistim saeki soyleyen bi cocuk var demistim. iyi de sallamisim dediklerimi faldan sonra detayli anlatti. biri varmis hayatinda bi barda cikiyomus falan.. sonra bu olayi forumda bi ara yazmistim. ben bile unutmusken kizin biri ozel mesaj atti bana. yeni uye sandim sapik sandim kizdim vs :) sonra baktim kiz eski uyeymis. beni gorsen bi ozurler muneden yardim istemeler utandim valla. ama kiza da dedim fal isleri bos isler. duygu ve umut somurusu. bi cogu para kaybi vs. ben fala inanmam sacma geliyor. telveden sudan aciklama yaptim. telveyi ne kadar koyarsan suyu ne kadar icip ne kadar birakirsan oyle sekiller cikiyo. bir de her sekle bi anlam yuklemisler :) he bir de ben kapatilmis fincani acinca dinazor goruyorum genelde. dinazor disindaki butun sekiller canavara benziyo benim icin
işte bir Nostradamus adayı dahaBi adamla icinde kugu olan gol gibi bir yerdesiniz. Ask var buyuk bir ask :) bulutlu bir gunde oturdugunuzu goruyorum sadece
ben de heveslendim falcı olucam bu yaştan sonra belediyeler kurs açar mı acaba bu konudaişte bir Nostradamus adayı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?