Önemli ! Hamilelikte beslenme

Zencefill90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
1.021
703
43
35
Hamişler merhaba,
Bütün forumda aradım ama bununla ilgili bir konu bulamadım.
Malum kış hamilesi olunca barbunya bezelye gibi sebzeler bulunmuyor. Benim de bazen canım çekiyor ya da bi yemeğin içine gerekiyor bezelye garnitür falan. Konserve de hamilelikte sağlıklı olmadığı için almak istemiyorum. Superfresh ve feast markalarının yeni çıkan organik bezelye, organik barbunyaları falan var. Aranızda dondurulmuş bu sebzelerden alan kullanan var mı hamileliğinde ? Ben bazen kullanıyorum garnitür gerekiyorsa ya da bezelye çok severim bikaç kez yaptığım oldu. Zararı olur mu ? İnternette aslında tam zamanında toplanıp dondurulduğu için pazardakinden bile daha sağlıklı oldupu yazıyor ama hamilelikte emin olamadım. Cevap verirseniz çok mutlu olurum kızlar, teşekkürler şimdiden

Bende kullandim canım. Hatta mevsimi olmayan sebzeleri filanda yiyorum
Baya pratik oluyor aslında hazır ayıklanmış direk yemeğe atılıyor. İçinde katkı maddesi de olmadığını söylediler aradığımda firmadan. Ama yine de hani buzu çözüldüyse bozulduysa diye endişe ediyorum. Mevsimi olmayan sebzeleri ben de canım çok çekerse yiyorum bazen malesef. Özellikle çileğe hiç dayanamıyorum ama internette araştırınca çilek hormon tutmaz yazıyo hormon tutmayan tek meyveymiş kabul etmiyomuş hormonu. Ama ne kadar doğru bilemem kocaman kocaman çilekler var tatsız tutsuz

Bu konuda başka fikri olan yok mu arkadaşlar ? Geçen superfresh barbunya yaptım yedim sıkjntı olur mu sizce ?

Back
X