Onemli kizlar

canım kuçultucektım ben ve kemer aldıracaktım ama sonra sagda odem oldu yamuklastı ıkıncısıde oyle oldu allaha sukur sımdı baska doktoruma oldum beklıyorum bakalım umarım kalıcı olmaz bu sefer

Şimdi hangi doktora oldunuz acaba ve nasıl ikna oldunuz 3. De daha da temkinli yaklaşılır doktorun düzeltebileceğine nasıl ikna oldunuz

Seyo 1989 ameliyatini hangi dr yapmisti cnm.bi sakincasi yoksa ismini ogrenebilir miyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim İstanbul da yasiyorum şifa hastanesi sezai sevengil yapti en sonki ameliyati kendisi KBB doktoru aslinda benim de yaptırmak istediğim sadece törpulemeydi burun sekli degismicekti ama eskisinden kötü oldu bilmiyorum nasil gecicek:what::what:

Şimdi hangi doktora oldunuz acaba ve nasıl ikna oldunuz 3. De daha da temkinli yaklaşılır doktorun düzeltebileceğine nasıl ikna oldunuz

canım antalyada oldum gögüslerime silikon yaptırdım ve burnumu gordu bende yaptırıcam sıze yaptırmak ıstıyorum dedım cok memnunum goguslerımden dedım cok motıve ettı benı ya cok guvendım eskısınden daha guzel burnum artık ve nefıyorum ha tabıkı sagda odem var ama guvenıyorum umarım bıda kalıcı olmaz doktorum rahat ol dıyor ve asla masaj yok seklını bozarsın dıyor kı sekıl bıle bellı olmadı henuz ama ben kucuk durdugu surece bı sıkıntım yok bugun gıdıyorum doktoruma gelınce sıze ayrıntılı anlatıcam ve bu pdem ıgmesınıde solıcem ha bu arada aynı doktoruma bu hafta bıde dudaklarıma azıcık dolgu yaptırıcam mınnacık bırazcık sksılık fena olmaz (:

Tamam cnm kortizon ignesiyle ilgili haberini bekliyorum o zaman :) ya dudaklarima bende istiyorum ama kalici olmuyo dimi o 6 ayda bir yenilenmesi lazim

Tamam cnm kortizon ignesiyle ilgili haberini bekliyorum o zaman :) ya dudaklarima bende istiyorum ama kalici olmuyo dimi o 6 ayda bir yenilenmesi lazim

evetttt anlatıyorum bugun doktora gıttım doktorumla arkadas gıbı oldugumuz ıcın çok eglendık burnum hakkında cok guldurdum kendısını benım burnum ınmezse bende sızın burnunuzu kırarım dedım cok gulduk ahahah saolsun seker gıbı bı ınsan şimdiii burnuma baktı cok begendı gıttıkce guzlleşıyor ve ındıkce ınecek dedı kortızonlu ıgneyı anlattım evet var ama 6 ay sonra degıl 1 yıl sonra dedı henuz ınanılmaz erken dedı burun tazeyken o ıgne yapılmaz hemen çoker dedı kı zaten ınecek ona bıle gerek kalmıcak dedı ha ama olurda ınmezse ıgne yapacak sonra gelelım dudak kısmına (: bu hafta dudaklarıa dolgu yaptırıyorum senın korktugun gıbı degıl yenılemekt gerekmıcek uzun surelı yapacak ve bı kıza yapmış kızın dudakları gordum boyle bırsey olamazzz mukemmellllllllll okadar sempatık duruyokıı ben persembe gunu yaptırıyorum hatta ıstedıgımı bıle anlattım (:

Canim gttinmi doktora ne dedi çok merak ettim:D:D

soracımaa (: kenarlarına kontur uygulaması yapıcak dudaklarımın ben sadece ust dudak yaptırıyorum ust dudaktakı o v seklını ortaya cıkaracak bızzat ıstedım benım on dıslerım hafıf dıslek oldugu ıcın bana yakısacagını dusunuyorum z(;(; su kucuk aga dızısındekı kucuk cocugun annesı rolundekı kadının dudakları dolgu ve gayet guzel neyse bı yaptırımm onuda ckerım (;(;

Canim benim çok sevindim senin adina bende bu cumartesi gidicem doktorun yanina inş artik bende mutlu olurum:( bu arada dudaklarina nasil yapior yenilenmesi gerekmiyormu kalicimi olucak

Arkadaslar resim koydum. Burun ucum dr serkan yildirima gidip ameliyat olup kulluyen para odemeden oncede boyleydi. Hobi olarak esteteik yapiyor arkadas sanirim ve ona gore mulemmel. Lutfen bu burun sizce normal mi? Dogal burun ama yamuk. Ve ben bu byrun ucu dusuklugu ve yamuklugu icin para odedim. !

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ben çok anlayamıyorum koyduğun resimden sadece burnunu çekip buradan yollayabilirsen en azindan sana fikir vermiş oluruz:sly:

Doktoru aradim canim bu arada dayanamadim kortizonlu igne yapariz gecmezse ama onu yapmak için erken şuan yaparsak cokebilir orasi dedi en azindan hazirana kadar bekleyelim dedi o iğneyi yapinca oradaki ödem gidiomus sanirim öyle bisey söyledi

o iğne vurulduğu yeri eritiyor....

böylece orası düzelmiş olacak güya....:19:

iyi araştırın....

Sizin yada yakininizin boyle bi tecrübesi varmi merak ediyorum cok

canım o iğne kortizon iğnesi...

kendi başıma gelmedi ama topiklerde deneyimi olanları okumuştum... kimi razı oldu herşeye ve yaptırdı.... memnun kalanda oldu... iğne vurulan yerde renk açılması, doku farklılığı oldu diyende vardı....

iğne ile burun küçültme diye topik vardı... bir bakın isterseniz...

doktoru iyi seçmek okadar önemliki sadece dışı güzel olsun demek çok yanlışmış bende 2 kere burun ameliyatı geçirdm ve şu an nerdeyse hiç nefes alamıyorm 2. ameliyatmn üzerinden 1 yıl geçti ve septum deviasyonu olmuş umarım 3. ameliyatım için iyi bi doktor seçebilirim:50:

Back
X