ee boluculuk tek tarafli olmuyormus demekki
siveleri olsa ne olur olacak tabiiki
yorelerin kendine has siveleri yokmu ki onlarin olmasin?
moralinizi bozmayin
bu cehalete karsida boyun egmeyin
üzülmeyin. ırkçı amcalarınız da gelmeyiversinler nişanınıza.
babanız izin vermişken amcalarınıza başka bişey düşer.
insan sevdi mi her güçlüğü aşar hiç kafana takma böyle şeyleri güçlü ol baban izin verdikten sonra onlara bişey düşmez
hayata aynı pencereden bakıyorsanız neden olmasın? önemli olan anlaşabilmek
anlaşmak için aynı dili konuşmak gerekmiyor
bence nişanlına gelmeme gerekçelerini söyleme.. bu kadar dürüstlüğe gerek yok, kırıcı olabilir nişanlın için.. hem ne olur ne olmaz seneler sonra amcanla aranız iyi olur ya da bir düğündü cenazeydi karşılaşmak bi arada bulunmak zorunda kalırsınız nişanlın için çok üzücü olur, bi bahane bul, hiç bişey söyleme derim.. çocuk da haklı olarak kinlenecek amcana sonra..
nişanlım amcamın çocuklarını cebinden çıkarır demişsin, canım benim senin annen de baban da sen de bırak çocuklarını amcana elli kere taş çıkarırsınız, insansınız çünkü, insanlığa önem veriyorsunuz.. ben böyle durumlarda ayrım yapan insanlara sadece acıyorum.. yazık gerçekten yazık.. ne denebilir ki.. tartışmaya bile girmem böyleleriyle artık.. en son nişanlımın kuzeniyle baya bi tartıştım bu konu üzerine, bana öyle çözümler (!) önerdi ki, şöyle yapmalı böyle yapmalı diye ağzım açık dinledimtek söyleyebildiğim yüreğinin ve beyninin ne kadar paslanmış olduğuydu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?