- 30 Ocak 2015
- 19.669
- 27.321
- 798
- 29
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.681
Suan kacsın dolunayBen varımhedefim ay sonu 57 olmaktı ama o tren kaçtı sanırım
Kız ne güzel yürüme bandı var yapsana evde olsa ben durmamBende yürüyüş yapmak istiyorum koşu bandı duruyo öylece. Aslında leslie de iyi akşamları onu da yapabilirim
Ben evde leslie falan 1 yapsam ertesi gün yapmıyorum ya. Bi yerlere para vermem lazım ki yapmaya mecbur oluyumBende yürüyüş yapmak istiyorum koşu bandı duruyo öylece. Aslında leslie de iyi akşamları onu da yapabilirim
Ay gündüz ahsenden yapamıyorum akşam da yorgun oluyorum üşeniyorumSuan kacsın dolunay
Kız ne güzel yürüme bandı var yapsana evde olsa ben durmam
Heee sende benim gibisinBen evde leslie falan 1 yapsam ertesi gün yapmıyorum ya. Bi yerlere para vermem lazım ki yapmaya mecbur oluyum
Yap yap her akşam olmasada haftada 2 3 sonra kendini alıştırırsın ben olsam tvnin karsısında yapardım bak biseyler izleyerekAy gündüz ahsenden yapamıyorum akşam da yorgun oluyorum üşeniyorum
Salonda duruyor tablette bişeyler açabilirim aslında dur öyle yapayım bariYap yap her akşam olmasada haftada 2 3 sonra kendini alıştırırsın ben olsam tvnin karsısında yapardım bak biseyler izleyerek
Hindistan cevizi yagı katıp sabah kahveye akşam çiğköfte yersen olmaz öyleKızlar günaydın, hayırlı sabahlar.
Kahvede hindistan cevizi yağı kullanıp etkisini gören oldu muıu
Tabi kız canın sıkılmaz hemndeSalonda duruyor tablette bişeyler açabilirim aslında dur öyle yapayım bari
O başka o başkaHindistan cevizi yagı katıp sabah kahveye akşam çiğköfte yersen olmaz öyle
Dogru baskaO başka o başka
Ben 1 2 kere yaptım bıraktım da baya memnun kalan varKızlar günaydın, hayırlı sabahlar.
Kahvede hindistan cevizi yağı kullanıp etkisini gören oldu muıu
Bende aldım da içmeye başladım bakalım faydasını görebilcem mi. Yarın spora başlıyorum, aynı zamanda sağlıklı beslenmeye de devam. Bugün biraz bozcam gibi hissediyorum ama.Ben 1 2 kere yaptım bıraktım da baya memnun kalan var
Hadi inşallah kolaylıkla sağlıklaBende aldım da içmeye başladım bakalım faydasını görebilcem mi. Yarın spora başlıyorum, aynı zamanda sağlıklı beslenmeye de devam. Bugün biraz bozcam gibi hissediyorum ama.
Başlangıç yarın olsun diye
Geldim bugün. Terliyken su içtim istiğfar edim ya şaka gibi. Oturuyorym şuan boş boşHadi inşallah kolaylıkla sağlıkla
Anaaaa kız kendine dikkat et terli terliGeldim bugün. Terliyken su içtim istiğfar edim ya şaka gibi. Oturuyorym şuan boş boş
Merhaba hoş geldiniz gelebilirsiniz ama çok aşırı aktif değiliz bizMerhaba herkese. Çok eski bir kk cı geri döndüeskiden takımlar vardı. Ne eğlenceliydi. Siz başlayalı 1 ay olmuş ama ben de sizlere katılabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?