- 2 Ağustos 2013
- 37.305
- 121.201
- 798
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.721
Orenda nerelerdesin
Zor olmuyo muPazartesinden itibaren carnivore diyetinde başlamıştım ben sadece hayvansal besleniyorum hani, cumartesi gününe kadar
Bugün
Sabah 2 haşlanmış yumurta 2 hindi füme az kaşar peyniri
Akşam 200 gr kuzu eti(tereyağlı)
Aşırı zorlanmadım aslında 3 gün oldu daha ama 2 4 hafta yapılıyormuş. Ben 6 gün yapacağımZor olmuyo muketojenikle benzer mi
Off bana cok zor olurAşırı zorlanmadım aslında 3 gün oldu daha ama 2 4 hafta yapılıyormuş. Ben 6 gün yapacağımketojenik de bitkisel şeyler var bunda yok ama hiç. Salatalık kemirmeyi özledim
Valla zor ama motive olmak için şarttı bana, baya yavaşladı çünkü haftada yarım kilo anca veriyordumOff bana cok zor olurama bu tür diyetler cok güzel kilo verdiriyo
Bu baya verdirir. Ben bi kadın takip ediyorum instagramda oda ketojenikle 10 kilo vermisti sanırım. Bu tür diyetler cok güzel kilo verdiriyoValla zor ama motive olmak için şarttı bana, baya yavaşladı çünkü haftada yarım kilo anca veriyordum
Bende bugun az yemistim ama komsu yaprak sarma getirmis bi 5 tsne ondan yedimSabah ve akşam günü kapattım
İlk öğün 14.00
Son öğün 18.30
Benimde ölcüm yapmam lazım bugun spora basladım incelme olcak mı merak ediyorumSelam kızlar
Nasılsınız
Bu ara çok yazamadım ama ölçüyü kaçırmadım ve sabah 59.8 çıktı kilom.
Haftaya düğün var cuma günü ölçüm yapacağım farkı çok merak ediyorum
Yamuna nın korsesini aldım çok güzel topladı. Almak kullanmak isteyenlere öneririrm
Evet ölç mutlakaBenimde ölcüm yapmam lazım bugun spora basladım incelme olcak mı merak ediyorum
Bugun spor salonunda yaptım 2 gün pilates 2 günde fitness diye düsünüyorum. Secmedim daha fitness 7 günde var ama 7 gün dayanamam sanırımEvet ölç mutlaka
Pilatese mi başladın
Yaa reformer degil ama bu mat ve lastikle yapılan pilatesPilatesle çok güzel şekillenirsin
Benim kilom aynıydı ama çok incelmiştim pilates yaptığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?