- 30 Ocak 2015
- 19.420
- 25.582
- 798
- 29
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.761
Hoşgeldin canım cok sevindim iyi olmana Allah huzur mutluluk versinCanım benim
Herşey yolunda elhamdülillah bir süredir giremedim hiç girsem yazardım
Sizi merakta bırakmak istemezdim kusura bakmayın
Olur öyle dalgalanmalarBen sabah bi tane tost ekmeğiyle tost yedim.
1 tane kayısı ve 1 kase çorba
Sabah 60.25 çıktım üzdü
Direk en yakın 2 arkadaşım kullanıyor ve farkı ben bile gördüm şok oldumdolunaybekler korseyi aldım bugün geldi. Şimdi taktım hemen Yorumlar felaket yaaa çok memnun kalan var
İnşallah akşam taktım su gibi terletmiş hiç farkında bile değildimDirek en yakın 2 arkadaşım kullanıyor ve farkı ben bile gördüm şok oldum
İnşallah bizde memnun kalırız
Korsenin altına atlet giy mutlaka teri çeksinİnşallah akşam taktım su gibi terletmiş hiç farkında bile değildim
Öyle yaptım atletin üstünden giydimKorsenin altına atlet giy mutlaka teri çeksin
Nasıl beslendin aynı mıydı kaçamak falan var mıydıKızlar 1 haftada verdiğim 1 kg ı geri almışım. Ben nerde hata yapıyorum yav
Tek tük kaçamak vardı evet ama kilo almama sebep olacak şeyler değildi bence. Ayrıca sporada gittim 3 günNasıl beslendin aynı mıydı kaçamak falan var mıydı
Tartın bozuk ya da pili azalmış olabilir miTek tük kaçamak vardı evet ama kilo almama sebep olacak şeyler değildi bence. Ayrıca sporada gittim 3 gün
Kafam karıştı yav
Pilli değil şarjlı. İnşallah bozulmuştur sjskskTartın bozuk ya da pili azalmış olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?