Önemli!!!

Annem yaşindaysan bence gidip iki rekat namaz kıl ve dua et burda bana sütten çıkmış ak kaşık hatasiz ve kusursuz bir kulmussun gibi davranma eger prim yapmayi ve yobazligi üzerine aliniyorsan bu senin sorunun he birde büyük konuşma başına gelir allah dersin ben kimin ahini almışım. Eğer akıl fikir vermek istemiyorsan kimse sana silah zoruyla yorum yaptirmiyor hanimefendi konuyu görünce sessiz kalıp geçip gidebilirdinizde illa kötü yorumlar yapıp zaten hayatı zor olan bir insanın canını birde siz sıkmayın lütfen iyi geceler

Beddua ediyorum demedim ilk önce okuyun isterseniz konunun muhattabi ben olduğum için bırakında yorumlariniza müdahale edeyim benim cahilligim yada allahla aramdaki seni hic hic ilgilendirmez lütfen işinize bakarmisiniz tartışmaya gerek yok

Senden akıl alacağım evet ibadetim için. Cocuksun daha ettigin laflara bak.Cahillikte zirvedesin. Bu kafayla bu günleri ararsın. Sen istemedigin icin degil, kim ne derse desin algilayamadigin icin susuyorum

Evet büyük bir hata yapmış bunu hiç kimse inkar edemez.Fakat burada roman gibi uzun uzun eleştiri yazsak dahi bu olanı değiştirmeyecek. Evli ve hamile. Bunlar asla değişmeyecek. Ne desek değişmeyecek. Bu durumda kız kardeşiniz de olabilirdi Allah korusun. Siz kardeşinizle çok ilgili olsanız dahi gidip sizin ruhunuz asla duymadan böyle bir hata yapabilirdi değil mi? Kardeşinizi sürekli eleştirseniz dahi ne değişecekti? Mühim olan bundan sonrası değil midir? Tekrar söylüyorum asla ama asla doğru bir şey yapmamış, ama kendisi çok farkında, kendisi zaten çok pişman..Bir tekme de biz vurursak bu çocuk nasıl bir psikolojiye girer farkında mısınız? Siz kendiniz diyorsunuz daha çocuk bu diye, o yüzden ona göre konuşsak daha güzel olmaz mı? Fazla sert eleştiriyorsunuz. Yine de görüşünüze saygı duyuyorum tabi ki.

Birakin kendini kadin savunucusu adelet bakani falan sanmaya devam etsin ama korumaya çalıştığı sözde 'çocuklar ve çocuk istismarı ' yada 'kadınlar ' oldugunu savunurken bir kadinla kavga ettiginin farkinda bile değil neyse allah islah etsin mübarek gecede ne diyeyim sizde böyle insanlar için kendinizi yormayın

Ben size tamamen katılıyorum onda hemfikirim. Herkesin başına gelir. Olay hata yapmak degil ki. Bir sürü kişi bir cok yorum yapar ama buna saygı duymak zorunda nahos bir tavır içinde ve kim ne derse desin idrak etmemek için direniyor. Sert elestirilerim hatasına degil onun tavrına. Sayfalarca eleştiri yapılmış üstelik demekki var birseyler ki bunca insan ters tepki veriyor. Bende size saygı duyuyorum ancak konu sahibinin yaptıklarını normal göremiyorum

Senden akıl alacağım evet ibadetim için. Cocuksun daha ettigin laflara bak.Cahillikte zirvedesin. Bu kafayla bu günleri ararsın. Sen istemedigin icin degil, kim ne derse desin algilayamadigin icin susuyorum
Kimsenin allahla arasına kimse giremez bayan bunu bilmiyorsaniz bence en büyük cahil sizsiniz akil vermeye çalışmadım bence kendinize gelmeniz için küçük bir tavsiyeydi ayrıca yaşımla ne alakasi var bu durumun hz yusuf hz yakuptan daha üstün daha bilge degilmiydi herşey yaşta anne olmakta yada bir rütbeye sahip olmaklami oluyor allah aşkına

Bakınız yorumuna kendimi adalet bakani saniyormusum :))) beddua iceren konuşmalar cocuk hamile haliyle..

2 rekat namaz kıl diyecek kadar kendini düşürmeseydin de Allahla kul arasina girilmez yorumun makul gelseydi.. sana mutluluklar cocuk dilerim bir gun psikolojin düzelir

sana da bu konuda bir eleştirim var konu sahibi
hangi şartlar altında olursa olsun, beddua ediyor-muş gibi dahi yapma
çünkü hiç bir bedduanın haklı mı haksız mı olduğunu bilemezsin, onu ancak Allah bilir
ve haksız beddua dönüp dolaşır sahibini bulur
çok zor durumdasın
bir de beddualardan bulma

Yaşınız kac colugunuz çocuğunuz varmı bilmiyorum ama başınıza gelmediyse gerçekten beni anlamanız mümkün değil. Ben kimseye saygizlik etmeden cevap vermeye çalışıyorum ama insanlar sanki kavga etmek için yer arıyormuş gibi üstüme gelip birde dala geçiyor ne yapayim hataliyim diye haklısınız diyip susayimmi kusura bakmayın ama benim yaptığım hata günah suç adına her ne denirse bu dünyada da öbür dünyada da bedelini odicek olan tek benim öbür dünyaya fazlaca yüküm var bırakın bari bu dünyada cehennemi yaşamayaýım ben kendimi ateşe suruklemisim zaten bide siz odun atmayin!

Bakınız yorumuna kendimi adalet bakani saniyormusum :))) beddua iceren konuşmalar cocuk hamile haliyle..

yahu kıza "inşallah kendin gibi ailesini rezil eden bir çocuğun olmaz", "cahillikte zirvedesin" vb yazıp duruyorsunuz
adalet bakanı yakıştırması çok mu?
kendi yazdıklarınızın ağırlığının farkında değil misiniz gerçekten?
ben ki çok zor polemiğe girerim, size cevap verme ihtiyacı duydum üstüme vazife değilken

Bu konuda haklısınız. Bedduaya benim de tahammülüm asla yok. Biz yine de hoş görelim,çocuktur diyelim, psikolojisi farklıdır diyelim..Çünkü gerçekten yaşına göre çok çok zor şeyler yaşıyor. Yapacak bir şey yok..Allah göstermesin size de böyle bir şeyi Allah korusun..

Cocugum yaşındaki cocuk git 2 rekat namaz kıl diyorsa cahillikte zirvededir bunu açık açık söylerim. Kadin haklari adalet savunuculugu gibi hicbir yorumum olmadi. Sizde ustunuze vazife degilmis madem bir okusaydiniz ne demişim once. Cocuk kalkmış beddua iceren konusmalar yapmis bende kendisi gibi degilde hayırlı evlat temenni ettim ki bunda da haksiz yanım yok. Kendisi gibi mi olsun istersiniz siz. Başka bir elestiriniz varsa alayim?

Durumu normallestirdiklerine göre gidelim artık.

Durumu normalleştirmedik tabi ki. Bin kez çok yanlış olduğunu, hata yaptığını, keşke vakti zamanında olsaydı gibi şeyler söyledik. Normalleştirilecek bir durum mu bu? Sadece olan olmuş, evli ve hamile.. Ne yapmalı sizce? Ve en önemlisi artık elden ne gelir sizce? Bir ton eleştiri yazsak ne fayda? Cevaplarınızı bekliyorum..

Bu mübarek geceyi" cümlesini herkes diline dolamış , tuhaf.

Kalp kırmak olabilir ama beddua olmaz gibi olmuş sizinki.
..

Hiç kimse hayatı bu şekilde olsun istemez. Cehalet , hayat tarzı , aile yapısı, ergenlik v.s hepsi bir araya gelince yanlışlar , geri dönüşü zor hatalar yaptirabiliyor.

Genç kızlar burayı okuduğunda muhakkak bu zor havayı anlayacaklardır, solumak istemeyeceklerdir.
Ancak konu sahibi çoktan teneffüs etmiş, ustelemenin anlamı yok.

Allah kimseye yaşatmasin. Cocuk diyoruz ama beddua edecek kadar kendini hakli görüyor. Bu yuzden yol gosterilmesine imkan vermediği için tavırları ile başka türlü davranmak mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…