- 1 Haziran 2017
- 35
- 19
- 3
- 28
- Konu Sahibi 1melekannesiyim
-
Siz ustemeleyin bu benim yorumum benim fikrim. Herkes istediğini düşünmekte özgür. Siz istediginiz yorumu yaparsınızBu mübarek geceyi" cümlesini herkes diline dolamış , tuhaf.
Kalp kırmak olabilir ama beddua olmaz gibi olmuş sizinki.
..
Hiç kimse hayatı bu şekilde olsun istemez. Cehalet , hayat tarzı , aile yapısı, ergenlik v.s hepsi bir araya gelince yanlışlar , geri dönüşü zor hatalar yaptirabiliyor.
Genç kızlar burayı okuduğunda muhakkak bu zor havayı anlayacaklardır, solumak istemeyeceklerdir.
Ancak konu sahibi çoktan teneffüs etmiş, ustelemenin anlamı yok.
Dilerim senin büyüyeceğin çocuk senin gibi anne babasını rezil edecek sekilde davranıp evlenmeden cocuk yaşıyla sevdim de yaptım diyecek cahillikte yetişmesin.. senin aklın belliki sana yetiyor kimse kendini yormasin. Hepimiz prim yapıyoruz malum ünlü kişileriz. Cocugum valla saygıyı öğren de oyle cocuk yetistir
Cocugum yaşındaki cocuk git 2 rekat namaz kıl diyorsa cahillikte zirvededir bunu açık açık söylerim. Kadin haklari adalet savunuculugu gibi hicbir yorumum olmadi. Sizde ustunuze vazife degilmis madem bir okusaydiniz ne demişim once. Cocuk kalkmış beddua iceren konusmalar yapmis bende kendisi gibi degilde hayırlı evlat temenni ettim ki bunda da haksiz yanım yok. Kendisi gibi mi olsun istersiniz siz. Başka bir elestiriniz varsa alayim?
Hangi cevabimda beddua var allah aşkına yapmayin yaa :) gunahimi ala ala bana birşey bırakmadınız sağolunAllah kimseye yaşatmasin. Cocuk diyoruz ama beddua edecek kadar kendini hakli görüyor. Bu yuzden yol gosterilmesine imkan vermediği için tavırları ile başka türlü davranmak mümkün değil
Evet budur temennim. Tıpkı sizin uslubunuz gibi desenizebu mudur temenni şekliniz?
işte "üslup" diye üstelediğim şey aynen de bu
Evet budur temennim. Tıpkı sizin uslubunuz gibi desenize
Evet herkes istediğini düşünmekte söylemekte yazmakta özgür doğru. Ama kalp diye birşey var hanımefendi vicdan diye birşey var karsindakini kirip doktukten sonra sen istediğin özgür dusunceyi yaz bence haksiz ve bu yastaki birine bu kadar ağır davranmanız gerçekten beni üzdü insan herşeyden önce vicdaniyla hareket etmeli.Siz ustemeleyin bu benim yorumum benim fikrim. Herkes istediğini düşünmekte özgür. Siz istediginiz yorumu yaparsınız
Evet ben vicdan sahibi biri değilim sen vicdanlisin!. Su cocugun yazdiklarini okumayıp da gelip bana ahkam kesenler bir zahmet etsin de neden elestiriyorum yorumlarını okusun. Yazdıklarına hicbir sekilde cevap vermiyorum bundan sonra. Soylediklerin seni bulur zaten bir şekildeEvet herkes istediğini düşünmekte söylemekte yazmakta özgür doğru. Ama kalp diye birşey var hanımefendi vicdan diye birşey var karsindakini kirip doktukten sonra sen istediğin özgür dusunceyi yaz bence haksiz ve bu yastaki birine bu kadar ağır davranmanız gerçekten beni üzdü insan herşeyden önce vicdaniyla hareket etmeli.
bende bir insanim ve daha 17 yaşındayım .
Tamam hanim efendi siz haklisiniz yasi kucuk cahil belli anlamiyor. Buyukluk gosterin bence. Sizde ona geri gonderiyorsunuz farkindamisiniz. Lutfen sakin yanlis anlamayin kotu birsey demiyorum. Cahil cocuk daha biz onun ablalariyiz.Evet ben vicdan sahibi biri değilim sen vicdanlisin!. Su cocugun yazdiklarini okumayıp da gelip bana ahkam kesenler bir zahmet etsin de neden elestiriyorum yorumlarını okusun. Yazdıklarına hicbir sekilde cevap vermiyorum bundan sonra. Soylediklerin seni bulur zaten bir şekilde
Evet herkes istediğini düşünmekte söylemekte yazmakta özgür doğru. Ama kalp diye birşey var hanımefendi vicdan diye birşey var karsindakini kirip doktukten sonra sen istediğin özgür dusunceyi yaz bence haksiz ve bu yastaki birine bu kadar ağır davranmanız gerçekten beni üzdü insan herşeyden önce vicdaniyla hareket etmeli.
Evet ben vicdan sahibi biri değilim sen vicdanlisin!. Su cocugun yazdiklarini okumayıp da gelip bana ahkam kesenler bir zahmet etsin de neden elestiriyorum yorumlarını okusun. Yazdıklarına hicbir sekilde cevap vermiyorum bundan sonra. Soylediklerin seni bulur zaten bir şekilde
Digerlerini de okuyun bence. Size hacet yok kendi kendini savunabiliyor bu çocuk. Size göre birsey yok gayet normal hersey onu anladık. Benimle tartışmaya girmeniz yersiz zira bu platformda binbir türlü görüş var benimki de onlardan biri.yahu Allah aşkına
şu mesajda "şu çocuğun yazdıkları" denilecek ne var?
okudum, bir daha okudum
ne var bu mesajda?
Bir kızınız olduğunu farzedelim allah korusun başına bemim yaşadıklarım geldi diyelim bu söylediklerinizi ona soyleyebilirmiydiniz ağır yorumlarınızı elestirilerinizi onun üstünde yapabilirmiydiniz cok merak ediyorum hadi onu geç bir erkek evladiniz olduğunu varsayalım o da kolay değil sen onun yerine daha çok utanırdın neden yaptığını niye söylemediğini vaktinde soyleseydi aldirilabilecegini ve herkesin zamani gelince güzel bir şekilde cocuklarinizi evlendirebilecegini düşünürdünüz ama siz bu çocuklardan ikisinede sahip degilsiniz ki insallah allah hicbirinize yaşatmasın annem bana haklı olarak ağzına geleni söyler ama en çok onun içi yanar bari onu düşünün kimse artık niye neden niçin diye sormasın çünkü bu durumun bir oluru kurtarilacak elle tutulur bir yanı yok olsaydi ailem eminimki canlarını dahi ortaya koyar yapardı sizden ricam bu hasas duruma biraz saygı
Bende cahilligine vererek ona cevap yazmayacagimi belirttim zaten. Hakli haksız olma davasi yok. Ne farkeder. Ablalık yapmak istiyorsak susup alttan alır gibi yaparak değil, boyle olmaz şu yoldur dogrusu denmeli diye düşünüyorum. Fakat konu sahibine tek bir yorum dahi yapmayacağım belirttigim gibiTamam hanim efendi siz haklisiniz yasi kucuk cahil belli anlamiyor. Buyukluk gosterin bence. Sizde ona geri gonderiyorsunuz farkindamisiniz. Lutfen sakin yanlis anlamayin kotu birsey demiyorum. Cahil cocuk daha biz onun ablalariyiz.
Guzelim bak hic biri sana kotu birsey demiyor. Tabiki Allah kimseye yasatmasin. Cahilligin verdi bir duyguyla gitmissin evlenmissin. Ama sende buyuklerine saygili olki dogacak bebeginde senin gibi bir birey olsun. Sen simdi burdaki ablalara sinurlenip beddua iceren seyler soyluyorsun cok ayip. Onlarda sana soyluyo oda ayip. Saygi ol ne olursa olsun kaybetmezsinBir kızınız olduğunu farzedelim allah korusun başına bemim yaşadıklarım geldi diyelim bu söylediklerinizi ona soyleyebilirmiydiniz ağır yorumlarınızı elestirilerinizi onun üstünde yapabilirmiydiniz cok merak ediyorum hadi onu geç bir erkek evladiniz olduğunu varsayalım o da kolay değil sen onun yerine daha çok utanırdın neden yaptığını niye söylemediğini vaktinde soyleseydi aldirilabilecegini ve herkesin zamani gelince güzel bir şekilde cocuklarinizi evlendirebilecegini düşünürdünüz ama siz bu çocuklardan ikisinede sahip degilsiniz ki insallah allah hicbirinize yaşatmasın annem bana haklı olarak ağzına geleni söyler ama en çok onun içi yanar bari onu düşünün kimse artık niye neden niçin diye sormasın çünkü bu durumun bir oluru kurtarilacak elle tutulur bir yanı yok olsaydi ailem eminimki canlarını dahi ortaya koyar yapardı sizden ricam bu hasas duruma biraz saygı
Tamam haklisin. Ama cahil iste 16 yasindaykwn ben hala ip atliyordum bacim. Simdikiler hayati cabuk yasiyoBende cahilligine vererek ona cevap yazmayacagimi belirttim zaten. Hakli haksız olma davasi yok. Ne farkeder. Ablalık yapmak istiyorsak susup alttan alır gibi yaparak değil, boyle olmaz şu yoldur dogrusu denmeli diye düşünüyorum. Fakat konu sahibine tek bir yorum dahi yapmayacağım belirttigim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?