- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 42
- Konu Sahibi 1melekannesiyim
-
Bana köpek dediğini zannediyorsun kendi kendini böyle tatmin etCayimizi bile iciyorum bende calisan biricoldugum icin sag olsn kayinvalidem esimin ve bnim yemegmizi hazirliyor napalim ramazanda bu sekilde idare ediyoruz. Sorma haayatim yolda sizin gibi anlamasi kit insanlara soylemek istedigim seyi anlatmaya calisiyorum haklisin burdaki her uruyene host dersem bogazim kurur. Sizi dikkate aldigim icin uzgunum. Tekrar soyluyorum yorumlar bana degil konu sahibine lutfen sekerim.
Peki sen esek misin? Simdi bu kiz boyle bir halt yemisse nasil engel olacaz soyle. Hadi buraya yazdik 16 yasinda kizlar evlenmesin!!!! Vay canina engel olduk . olmusuzdur umarim. İnsallah bu mesajdan sonra bitmistir bu sorun.Dengesiz misin?
Ülkemizde böyle şeyler olabiliyor, normal yani
Diyerek basitleştiriyorsun
Mesele düşüncen değil, söylem!
Evet belki konu sahibi çocuk için yapılacak, edilecek kalmadı,
Ama o söylem orda durduğu sürece
Başka çocuklar için de, evlenip doğurmak meşru olacak.
Her platformda kadınlar çocuk evliliklerine karşı çıksın işte, kötü olduğu algısı yayılsın topluma
Bu çaba, bu emek, senin "ee çok var ki böyle" demenle baltalanıyor.
Bilmem eşek miyim? Otoriteler insan olduğumu söylüyor aslında.Peki sen esek misin? Simdi bu kiz boyle bir halt yemisse nasil engel olacaz soyle. Hadi buraya yazdik 16 yasinda kizlar evlenmesin!!!! Vay canina engel olduk . olmusuzdur umarim. İnsallah bu mesajdan sonra bitmistir bu sorun.
Şekerim lütfen, eşek benmişim :)) alınmayın üzerinizeMalum üye bizlere eşek, köpek diyor . Onun yüzünden bizde banlanirsak yuh derim artik
Canım şikayet et geç polemiğe girmen onun işine geliyor.Malum üye bizlere eşek, köpek diyor . Onun yüzünden bizde banlanirsak yuh derim artik
Ben de köpek mışìm. Bazilari gibi insan olmaktansa böylesi daha iyi sanırım :)Şekerim lütfen, eşek benmişim :)) alınmayın üzerinize
Size de başka yakıştırma yapar ne olacak ki :))
Bu arada temizlik vb. Kadın görevi ise ve erkek temizlik yapınca karı gibi oluyorsa, sen neden çalışıyorsun? Bu durumda dışarda çalışmak da erkeğin işi olmuyor mu?Cayimizi bile iciyorum bende calisan biricoldugum icin sag olsn kayinvalidem esimin ve bnim yemegmizi hazirliyor napalim ramazanda bu sekilde idare ediyoruz. Sorma haayatim yolda sizin gibi anlamasi kit insanlara soylemek istedigim seyi anlatmaya calisiyorum haklisin burdaki her uruyene host dersem bogazim kurur. Sizi dikkate aldigim icin uzgunum. Tekrar soyluyorum yorumlar bana degil konu sahibine lutfen sekerim.
Degisti mi kanun? Eskiden suctu eminim suc olsuguna ama degistoyse bilemoyorumHayır, 15 yaş ve üstü cinsellikte rıza varsa suç teşkil etmez.
Googleda turk hukuk sitesine baktim tck 104.maddeye gore sikayet edilmesi halinde suc diyor , bende onu dedim zatenHayır, 15 yaş ve üstü cinsellikte rıza varsa suç teşkil etmez.
Ben doktorlarin sorumlulugu var doye biliyorum , haber vermeleri gerekiyor boyle bir durumda , mantiken de dogru olan o , belki kizi kacirdilar tecavuz ettiler kiz korkudan soyleyemiyor , herseyi dusunmek lazimOnaltı yaşını doldurmuş anne babanın imzasıyla evlenebiliyor...bunlar olduysa sorun yok da doktorada bağlı en son hastaneye gittiğimde Onaltı yaşında hamile bi kızın kanaması vardı kv ve gorumceyle gelmişti dok kıza bakmadi adli vaka deyip polis çağırdı
Dalga mi geçiyosun tahmin edim evetKızlar 16 yaşındayım evliyim ve 7 aylik hamileyim sizce yaşımdan dolayı doğumda bir sıkıntı olurmu? Cevap verirseniz sevinirim
Bilgilerinde yaşın 20 burda 16yim diyosunKızlar 16 yaşındayım evliyim ve 7 aylik hamileyim sizce yaşımdan dolayı doğumda bir sıkıntı olurmu? Cevap verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?