Önemli!!!

Ramazanin gerginligi gakiba sizlerdeki ben diyorum ki normallestiren yok zaten ama doguda vs cogu yerde gayet nornalmis gibi cogu yerde de yasa degil tipe bakiyllar diyorum ayy aman tanrim burada yorum yapmakta ne iskence arkadas. Bana saldirmayi birakinda konuya yorum yapin hemen bana donmeyin hayret bisi ya

Ramazanin gerginligi gakiba sizlerdeki ben diyorum ki normallestiren yok zaten ama doguda vs cogu yerde gayet nornalmis gibi cogu yerde de yasa degil tipe bakiyllar diyorum ayy aman tanrim burada yorum yapmakta ne iskence arkadas. Bana saldirmayi birakinda konuya yorum yapin hemen bana donmeyin hayret bisi ya

Kızlar 16 yaşındayım evliyim ve 7 aylik hamileyim sizce yaşımdan dolayı doğumda bir sıkıntı olurmu? Cevap verirseniz sevinirim
16 yasinda evlilik devlet olaya el koymuyomu ya yasak degilmi ayrica siz daha evli bile degilsiniz... 16 yasinda bi cocufun cocuk bakmasi.. ben bu konuyu fake buldm

Yahu size ne kiz sorusunu sormus hanile bile kalmis size ne herkesin bilmisligi kendisine herkesun cahilligi kendisine bilgisi fikri dusuncesi nesu varsa kendisine size ne arkadas. Burasi acik platform degilmi sizler gibileri yuzunden yorumdami yapamicaz hemeb sikayet hemen kip size ne ya hayret bisi konu sohibinin anasi babasi razi olmusken size noluyor napabiliriz yani bu duruma simdi nasil engel olabiliriz ha? Kadin doguravakmis bile bu saatten sonra npilir. Hayret bisi ya kocasina saramayan gekip burda tanimadigi nillete ahkam kesiyor sunlara bak ya herkes istedigi yorumu yapmakta ozgur allah allah

Knuda sahte diyorsunuz sahteyse oyleyse yorum yapmanin ve tanimadiginuz insanlara saldirmanun anlami ne?

Hukuki olarak islenmis bir suc var alenen. Bu kiz en iyis ihtimalle 15 yasinda evlenmis oluyor. Bariz istismar ediliyor. Kendinize gelin biri yaninizda adam oldurse ona da size ne ailesi ses etmiyo mu diyeceksiniz?

Cocuk yasta hamile kalmis dogumdan korkuyor bunu gormezden gelecek kadar midesiz degiliz cok sukur.

Canim bak simdi konuyu ven acmamisim burada dusucnemi belirytim halbuki dusuncemde 16 yasinda evlenmeleri cogu yerde ulkemizde yani gayet normal bisey zaten ve buna kimse engel olamiyor simdi bu kizda evlenmis dogurcak bile kim napabilir ? Demek ki kizin yasina bakmamislar tipine bakmislarda evlendirmisler belkide kiz kendisi istedi bilemeyiz. Bunun nasil onune gecelim sikayet etsek kiz ben de istiyorum zaten dese bize ne demek duser. Ay yok anlamakta zorluk cekior burdaki cogu uye. Olayi nerden nereye getiridiler valla helal olsun simdide cinayete kadar geldi is hadi hadi iftara 10 dk kaldi beni birakinda konu ve konu sabini gercekse ona care olun haydi.

Doktoruna danışabilirsin. Herkesin bünyesi farklıda eh be güzel kızım bu yaşta niye evlendin.

Oldu hepimiz Kızlarımızın tipine göre 15 yaşında evlendirelim.
Birileri umarım şikayet eder...
Te Allahım ya...
Birde üste çıkıp destek verecekler.

Suç bu suç..
Çocuk yaşta ne evliliği
Ama gitmiş hamile bile kalmış

Doğurma desek içinde mi tutacak?
Ben ilk altını takıyor ve kaçıyorum...

Bir bitin artık allah aşkına ya. Bir bitin. Geliyorsunuz burada insanlarla alay ediyorsunuz resmen. Yok 16 yaşındaymış da evliymiş hamileymiş de....
Eğer gerçekse lütfen bulunsun! 16 yaşındaki çocuk... Yazık yavrum sana daha sen bebeksin ne bebeği yaa!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…