- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 42
- Konu Sahibi 1melekannesiyim
-
Buradaki insanlara laf yetistirecegine 10 dakka kaldıysa iftara hazirlansana. Bence sen kadın değilsin, buradaki kadınların sinirlerini ziplatmaya çalışan bir erkeksinCanim bak simdi konuyu ven acmamisim burada dusucnemi belirytim halbuki dusuncemde 16 yasinda evlenmeleri cogu yerde ulkemizde yani gayet normal bisey zaten ve buna kimse engel olamiyor simdi bu kizda evlenmis dogurcak bile kim napabilir ? Demek ki kizin yasina bakmamislar tipine bakmislarda evlendirmisler belkide kiz kendisi istedi bilemeyiz. Bunun nasil onune gecelim sikayet etsek kiz ben de istiyorum zaten dese bize ne demek duser. Ay yok anlamakta zorluk cekior burdaki cogu uye. Olayi nerden nereye getiridiler valla helal olsun simdide cinayete kadar geldi ishadi hadi iftara 10 dk kaldi beni birakinda konu ve konu sabini gercekse ona care olun haydi.
Hayır, 15 yaş ve üstü cinsellikte rıza varsa suç teşkil etmez.Turkiyedeki kanunda 18 yasin altindaki bir kiz cinsellik yasar ve sikayet ederse adam tutuklanir ve turkiyede 18 yas resitlik yasidir 16 degil
Bu uyenin yorumlarina cevap vermeyin ya.Her konuda sacma sapan konusuyorÇocuk oldukları için olmaz hanımefendi. Olmamalı. Normallestirmeyin lutfen.
Uzun boylu iri olmaları çocuk oldukları gerçeğini degistirmez.
12 yaşında adet goruyor nasılsa demeye kadar gider bu mesele.
Yapmayin.
Dengesiz misin?Canim bak simdi konuyu ven acmamisim burada dusucnemi belirytim halbuki dusuncemde 16 yasinda evlenmeleri cogu yerde ulkemizde yani gayet normal bisey zaten ve buna kimse engel olamiyor simdi bu kizda evlenmis dogurcak bile kim napabilir ? Demek ki kizin yasina bakmamislar tipine bakmislarda evlendirmisler belkide kiz kendisi istedi bilemeyiz. Bunun nasil onune gecelim sikayet etsek kiz ben de istiyorum zaten dese bize ne demek duser. Ay yok anlamakta zorluk cekior burdaki cogu uye. Olayi nerden nereye getiridiler valla helal olsun simdide cinayete kadar geldi ishadi hadi iftara 10 dk kaldi beni birakinda konu ve konu sabini gercekse ona care olun haydi.
Her konuya tuhaf tuhaf yorumlar yapiyor. Az once baktim bende. Herkesten tepki görüyor. Bosuna cevap verip kendini yorma bunun icin. Sinir hastasi eder.Dengesiz misin?
Ülkemizde böyle şeyler olabiliyor, normal yani
Diyerek basitleştiriyorsun
Mesele düşüncen değil, söylem!
Evet belki konu sahibi çocuk için yapılacak, edilecek kalmadı,
Ama o söylem orda durduğu sürece
Başka çocuklar için de, evlenip doğurmak meşru olacak.
Her platformda kadınlar çocuk evliliklerine karşı çıksın işte, kötü olduğu algısı yayılsın topluma
Bu çaba, bu emek, senin "ee çok var ki böyle" demenle baltalanıyor.
Bence böyle fake bilseÖff nickname - yeni üyelik - konuya yazış stilinden ne kadar doğru bir konu olduğunu anlarsınız. Yönetime bildirdim.
Gormezden gelin arkadasim konuyu karistirmaya calisiyor.Dengesiz misin?
Ülkemizde böyle şeyler olabiliyor, normal yani
Diyerek basitleştiriyorsun
Mesele düşüncen değil, söylem!
Evet belki konu sahibi çocuk için yapılacak, edilecek kalmadı,
Ama o söylem orda durduğu sürece
Başka çocuklar için de, evlenip doğurmak meşru olacak.
Her platformda kadınlar çocuk evliliklerine karşı çıksın işte, kötü olduğu algısı yayılsın topluma
Bu çaba, bu emek, senin "ee çok var ki böyle" demenle baltalanıyor.
Bence böyle fake bilse
Konular
AramıZdaki zararlı düşünceleri tespit ediyor,
Hatta belki aydınlanıyor o zararlı düşünce, arınıyorhermes33
Aynen öyle. Baksaniza bu olay cok "normalmis" gibi davranan insanlar var..Bence böyle fake bilse
Konular
AramıZdaki zararlı düşünceleri tespit ediyor,
Hatta belki aydınlanıyor o zararlı düşünce, arınıyorhermes33
1 konuda olsa deriz ki tamam dusuncesi bu ama her konuda degisik degisik seyler yaziyor. Insalari cileden cikarip banlatmaya calisiyor bence.Onun gibi birkaç üye var ya en iyisi gözardı edip sinir bozmamak, bilerek yaptıklarını düşünüyorum.
Konu dine bağlanır zaten kapanmazsaAynen öyle. Baksaniza bu olay cok "normalmis" gibi davranan insanlar var..
Normalde burda daha kimseyle bir kez bile polemige girmedim. Ama umarim bugun banlanmadan gidebiliriz.Konu dine bağlanır zaten kapanmazsa
Gel de tur çenini
Banlanmadan gidelim
Cayimizi bile iciyorum bende calisan biricoldugum icin sag olsn kayinvalidem esimin ve bnim yemegmizi hazirliyor napalim ramazanda bu sekilde idare ediyoruz. Sorma haayatim yolda sizin gibi anlamasi kit insanlara soylemek istedigim seyi anlatmaya calisiyorum haklisin burdaki her uruyene host dersem bogazim kurur. Sizi dikkate aldigim icin uzgunum. Tekrar soyluyorum yorumlar bana degil konu sahibine lutfen sekerim.Buradaki insanlara laf yetistirecegine 10 dakka kaldıysa iftara hazirlansana. Bence sen kadın değilsin, buradaki kadınların sinirlerini ziplatmaya çalışan bir erkeksin
Fark ettim.Bu uyenin yorumlarina cevap vermeyin ya.Her konuda sacma sapan konusuyor
Aa niye kaynanan hazırlıyor yemeği? Sen gelin değil mısın? Nerde kocanın ailesine hürmet? Seni seni:) Hazirlansana, bak ben manikurlu ellerimle hem işten geldim hem yemek yaptım.Cayimizi bile iciyorum bende calisan biricoldugum icin sag olsn kayinvalidem esimin ve bnim yemegmizi hazirliyor napalim ramazanda bu sekilde idare ediyoruz. Sorma haayatim yolda sizin gibi anlamasi kit insanlara soylemek istedigim seyi anlatmaya calisiyorum haklisin burdaki her uruyene host dersem bogazim kurur. Sizi dikkate aldigim icin uzgunum. Tekrar soyluyorum yorumlar bana degil konu sahibine lutfen sekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?