Önemsemiyor mu

esim ile evliligimiz oncesinde gorevler geregi ayri ulkelerde yasadik 4 yil. benim oldugum ulkeye yilda sadece 2 kere gelebildi bu sure zarfinda. onda da 10 gun kalsa 4unde yan yana olabildik.
siz elbette ki abartiyorsunuz.
2 ay gorusmuyorsun diye tasvir ettiginiz seyde 7-24 zaten internet uzerinden gormuyor musunuz?
dolayisiyla 2 ay gormemis sayilmazsiniz.

ekleme: eger bu imkan yok ise ve gercekten 2 ay boyunca sadece telefonda konustuysaniz yorumum farklilasacaktir.
Iki ay sadece telefonda görüştük

Sen niye plan yapmadin?
Ben boyle durumlarda karsidan bir sey bekleyip hayal kirikligina ugramaktansa acigi kapatmayi yegliyorum.

Çok özlemiş olsa saat 2'ye kadar beklemek istemez, erkenden buluşup daha fazla vakit geçirmek isterdi diye düşünüyorum. Pek heyecanlanmadığı da ortada açıkçası... :KK51:

Iyi Geceler Hanımlar
Erkek arkadasim farkli bi sehirde calisiyor.Neredeyse iki ay kadar görüşmedik. Islerinden dolayi gelemiyordu.Bu hafta islerini halledip aksam oldugum sehre geldi.Aksam gec bir saatte geldigi icin ben cikamazdim disari hemen eve gecti (ailesinin evide benim oldugum sehirde) neyse hersey iyi güzel tatli tatli mesajlastik filan.Saat gec oldugu icin uykum geldi askim uyuycam ben ama yarin napcaz kac gibi goruscez hic konusmadik dedim.Hep son dk birakiyosun ben soruncada cevap vermiyosn dedim.
Bana verdigi cevap herzamanki gibi 1 veya 2 gibi görüşürüz öyle napcagimiza karar veririz dedi.Cok kizdim bu soyledigine.farkinda misin iki ay gorusmuyoruz biraz heycanli ol sen böyle yapinca sanki görüşmek istemiyomusun onemsemiyomusun gibi hissediyorum dedim.
Ne alakasi var abartiyosun.Herzamanki saatte görüşürüz iste lütfen abartma askim dedi. Peki tmm iki gibi görüşürüz iyi geceler dedim daha da konusmadim.
Ama cok kirildim hanimlar.Iki ay gorusmuyosun sen sevgilinle biraz daha özenli davranmaz mi insan.ben mi abartiyorum sormak istedim sizlere...

"Biraz heyecanlı ol" demişsiniz de bu içten gelen bir şey.

Siz heyecanlı birini istiyorsanız erkek arkadaşınız size uygun değildir zaten.

Ama "heyecansız da seviyorum onu" diyorsanız bunu söylemeniz yersiz olmuş.

Bir de heyecan ve jestler ilişkinin derinliği ve geleceği konusunda ışık tutmuyor.

Buluşmak için dakikalar sayan, hediye ve sürprizleriyle sevgilisini mest edip bir gün nedensizce heyecanı bitip terk eden ya da başka bir kıza da aynısını rahatlıkla yapan adamlar var.

Belki sizinki yorgun, meşgul, yoğun ama sizi çok seven bir kalbe sahiptir, bu beklentinizi gerginlik yaratmadan tatlı tatlı ifade edin, bunun yolu da bunu sözlere dökmek değil o heyecanı bizzat yaşayarak ona da yaşatmaktır.

Senin yerinde olsam bende trip atarım. Daha fazla zaman geçirmek için heyecanlanmasi ve plan yapması gerekirdi. O kadar zaman geçmiş aradan, sanki dün bulusmussunuz gibi bir tavır.

Klasik odun erkek. Hemen sevmiyor etmiyor diye düşünme. Cidden erkeklerin çoğu ince dusunemiyor. Seni gorunce heyecanı yerine gelir.

önemsememek değil de , eski heyecanı kalmamış bence adamın

Back
X