Iyi Geceler Hanımlar
Erkek arkadasim farkli bi sehirde calisiyor.Neredeyse iki ay kadar görüşmedik. Islerinden dolayi gelemiyordu.Bu hafta islerini halledip aksam oldugum sehre geldi.Aksam gec bir saatte geldigi icin ben cikamazdim disari hemen eve gecti (ailesinin evide benim oldugum sehirde) neyse hersey iyi güzel tatli tatli mesajlastik filan.Saat gec oldugu icin uykum geldi askim uyuycam ben ama yarin napcaz kac gibi goruscez hic konusmadik dedim.Hep son dk birakiyosun ben soruncada cevap vermiyosn dedim.
Bana verdigi cevap herzamanki gibi 1 veya 2 gibi görüşürüz öyle napcagimiza karar veririz dedi.Cok kizdim bu soyledigine.farkinda misin iki ay gorusmuyoruz biraz heycanli ol sen böyle yapinca sanki görüşmek istemiyomusun onemsemiyomusun gibi hissediyorum dedim.
Ne alakasi var abartiyosun.Herzamanki saatte görüşürüz iste lütfen abartma askim dedi. Peki tmm iki gibi görüşürüz iyi geceler dedim daha da konusmadim.
Ama cok kirildim hanimlar.Iki ay gorusmuyosun sen sevgilinle biraz daha özenli davranmaz mi insan.ben mi abartiyorum sormak istedim sizlere...