önerdiğiniz spor ayakkabı markası nedir

asucuk29

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
327
69
623
40
Gümüşhane
Evet kızlar giydiğiniz ve çok memnun olduğunuz spor ayakkabı markası ve mümkünse modelini belirtirseniz sevinirim yada hiç memnun kalmadığımız markaları söyleyelim.Ben jumptan aldım 3ay giyindim tabanı delinme yaptı faturam olmadığı için elimde patladı parama yanıyorum :43: yine böyle birşey yaşamak istemiyorum önerileriniz var mı?

Adidas aldım, aldığım hafta ucu soyuldu. Epeyde para vermiştim canım. Çok kalitesiz üretiyorlar artık, o yüzden bi daha almayacağım..
Nike yada Puma al derim sana:13:

Son düzenleyen: Moderatör:
Adidas aldım, aldığım hafta ucu soyuldu. Epeyde para vermiştim canım.
Nike yada Puma al derim sana:13:

çok üzüldüm canım böyle sorunlar yaşadığımda çok sinirleniyorum zaten karşıda diyalog kuracak kimse yok almaya gelince peşimde divaneler değişimde muhatap bile almıyorlar önerin için çok teşekkür ederim

Adidas ayakkabım sanırım hiç olmadı neden bilmem stillerimiz uymuyor.
Puma'dan asla vazgeçmem.Kesinlikle kaliteli ne önleri aşınır ne dikişleri patlar ama bin türlü model var.
Ayakkabıya şöyle bir baktığımda anlarım ne mal olduğunu.
Şu sıralar onitsuka tiger takmış durumdayım.Ondan da çok memnunum şöyle diyeyim eşimin 2 yıl önce hediye aldığı tiger bile hala eskimedi atarım makinaya sıfır gibi çıkar.
Kaliteli birkaç ayakkabı aldığınızda hiçbiri eskimez.

Jumpa gelince ben krampon markası diye biliyorum aslında,babamın kramponları vardı.Çok sağlam çıktı..

kızlar almadan önce iyiki size sormuşum adidas almayı düşünüyordum vazgeçtim sorunlu ayakkabılarla artık uğraşmak istemiyorum :kkk:

ben nike ın ayakkabılarını seviyorum. adidas ların genelde ayak ölçünüzden küçük oluyor kalıpları..

Jumpı hiç önermiyorum bir ayakkabının altı nasıl delinir çok giymedim zaten dikkatli kullanırım eşyalarımı.Yağmur yağıyordu markete gitmek istedim yarı yoldan geri döndüm ayaklarım vıcık vıcık su içindeydi rezil oldum yollarda

ben nike ın ayakkabılarını seviyorum. adidas ların genelde ayak ölçünüzden küçük oluyor kalıpları..

Nike hiç denemedim.Bu arada benim ayaklarım çok küçük :43: çocuk reyonundan alıyorum 35bile değil 34giyiniyorum. Zaten spor ayakkabımın içinde çizgi kahramanlar var ev gezmesine giderken giyinmiyorum ayağımdan çıkardığım zaman herkes gülüyor :59: bir bakıma delinmesi iyi oldu :52:

arkadaşım adidas kullanır hep çokta memnun adidastan başkasını almaz ama bu erkek yani kız için olan modeller için bilmiyorum benim yıllardan beri spor ayakkabım yok neden almıyorum onuda bilmiyorum:44:bana nike hemen yırtılcakmış gibi geliyor çok ince yanları falan,yalnız bi spor ayakkabım vardı 15yıllık daha halada sağlam yani ki benim ayaklarım sorunludur,mp markası şimdi va rmı varsa kalitesi nasıl bilmiyorum ama fiatları çok düşüyo ara ara takip edin illa yeni sezon giycem demiyosanız 30 40lira daha az ödeyip alabilirsiniz,ben almıyorum spor ayakkabısı ama arkadaşlarımdan biliyorum almasamda bakıyorum niye bilmiyorum:60:

Adidas aldım

2007de hala taş gibi okul hariç günlük hayatta onları giyiyorum makineye de atıyorum çok memnunum
bu arada benimki çin üretimi değil

bende 1.bucuk senedir tiger giyiorum guzel kaliteli baya.artık converse falanda almayın bence alıorum bir ayda o yanındakı şeritler cıkıo falan aptal bir ayakkabı.

ben nike kullanıyorum şu anda giydiğim modelden çok memnunum.. bundan önceki ayakkabım da nike' tı ama bir süre sonra ucu yırtıldı.öyle ucuz bişey de değildi..gerçi sık kullandım ondan olabilir..ama dediğim gibi şu anda kullandığım model gayet iyi 2 sene falan oldu alalı bişey olmadı..yani bir markanın tüm modelleri kötü olcak diye bişey yok..sadece alırken biraz dikkat etmek lazım derisine, kalitesine ya da nerde üretildiğine vs..

Back
X