öneri bekliyorummm...

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
29 Haziran 2010
Mesajlar
668
Emoji Skoru
69
Puanlar
123
kızlar çok yakın bi arkadaşımın düğünü ya da kınası (henüz karar vermedim ) için bu elbiseyi almayı planlıyorum. ne dersiniz? ayrıca tekrardan elbise almak istemediğim için bu yıl üni. mezuniyetimde de bunu giymeyi planlıyorum. zaten öle taşlı allı pullu şeylerden hiç hoşlanmam. bunu çok beğendim. sizin fikirlerinizi merak ettim??

ayrıcaa benim göğüsler küçüük yanii baya baya küçük bu elbise için de biraz dekolte lazım. hafif üstten güzel dursun istiyorum.
bunu nasıl sağlarım? büstiyer alsam olur mu olmaz mı hiç bir fikrim yok. sizden de öneri bekliyorum.
almayı düşündüğüm elbise bu;

 
Son düzenleme:
çok güzelmiş bayıldım.. bence düğünde giyebilirsin..
 
ya alttan destekli sütyenler var mesela yarısı dolu sütyenin. alttan baskı uygulayıp göğüsü büyütüyo onları dene bi. benm annem kullanıyo da çok hoş oluyo rahat hemde. başka araştırırm bi kuzenme sorayım bi bilgisi vardır bu konuda
 
emin ol elbiseyi taşıyan mankenin göğüsü de küçüktür. mesela büyük göğüslü bayanlar bu tür dekolte isteyen kıyafetler giyince o kadar çok basit ve aklıma gelmeyen bi tabir daha vardı işte kötü görünüyo fakat küçükse problem yok. destekli sütyen ile iş çözülür ama bistüyer de iyi fikirr. yani sorunun çözümsüz değil.
 

teşekkür ederim canım haklısın aslında elbiseyi destekli straplez bi sütyenle deniyim olmadı büstiyer alırım.
 
aynen çok yakışır eminimm
 
taşlı abartı şeyleri bende sevmem çok hoşuma gitti benimde düğün ve mezuniyet için çokta güzel olur
tam destekli iç çamaşırı kullanırsanız bir sıkıntı olmaz
 

ben de arkadaşa katılıyorum
bu tarz elbiseler zaten büyük göğüslülerde hiç hoş durmuyo lömbür lömbür :))
en sadece tam destekli bir strapless sütyen giysen yeter de artar bile
 
boyun uzunsa ve zayıfsan muhteşemmm durur :) almadıysan al arkadaşım..
 
elbise harikaaa ya tam genç işi yani renkleride süper bence almadıysan kesinlikle al kaçırma
 
`