öneri bekliyorummm...

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
kızlar çok yakın bi arkadaşımın düğünü ya da kınası (henüz karar vermedim:D ) için bu elbiseyi almayı planlıyorum. ne dersiniz? ayrıca tekrardan elbise almak istemediğim için bu yıl üni. mezuniyetimde de bunu giymeyi planlıyorum. zaten öle taşlı allı pullu şeylerden hiç hoşlanmam. bunu çok beğendim. sizin fikirlerinizi merak ettim??

ayrıcaa benim göğüsler küçüük yanii baya baya küçük :17: bu elbise için de biraz dekolte lazım. hafif üstten güzel dursun istiyorum.
bunu nasıl sağlarım? büstiyer alsam olur mu olmaz mı hiç bir fikrim yok. sizden de öneri bekliyorum. :31::31:
almayı düşündüğüm elbise bu;

$56007-U-713x1000.webp

Son düzenleme:
ya alttan destekli sütyenler var mesela yarısı dolu sütyenin. alttan baskı uygulayıp göğüsü büyütüyo onları dene bi. benm annem kullanıyo da çok hoş oluyo rahat hemde. başka araştırırm bi kuzenme sorayım bi bilgisi vardır bu konuda

emin ol elbiseyi taşıyan mankenin göğüsü de küçüktür. mesela büyük göğüslü bayanlar bu tür dekolte isteyen kıyafetler giyince o kadar çok basit ve aklıma gelmeyen bi tabir daha vardı işte kötü görünüyo fakat küçükse problem yok. destekli sütyen ile iş çözülür ama bistüyer de iyi fikirr. yani sorunun çözümsüz değil.

emin ol elbiseyi taşıyan mankenin göğüsü de küçüktür. mesela büyük göğüslü bayanlar bu tür dekolte isteyen kıyafetler giyince o kadar çok basit ve aklıma gelmeyen bi tabir daha vardı işte kötü görünüyo fakat küçükse problem yok. destekli sütyen ile iş çözülür ama bistüyer de iyi fikirr. yani sorunun çözümsüz değil.

teşekkür ederim canım haklısın aslında elbiseyi destekli straplez bi sütyenle deniyim olmadı büstiyer alırım.

taşlı abartı şeyleri bende sevmem çok hoşuma gitti benimde düğün ve mezuniyet için çokta güzel olur :34:
tam destekli iç çamaşırı kullanırsanız bir sıkıntı olmaz :32:

ben de arkadaşa katılıyorum
bu tarz elbiseler zaten büyük göğüslülerde hiç hoş durmuyo lömbür lömbür :))
en sadece tam destekli bir strapless sütyen giysen yeter de artar bile

Back
X