- Konu Sahibi LolaBunnyy
-
Canım kk hanımları...
Evime yeni bi su ısıtıcısı almam gerek banyo için.
Ama ihlas tarzı şofpenler olmuyor çünkü evim doğal gazlı değil, kışın çok soğuk oluyor ve bu tarz ısıtıcalar kışın yeterince sıcak su vermiyor duşta donmanıza sebep oluyor. Bu yüzden bu tarz ısıtıcı olmaz.
Şuan B.ko marka elektrikli termosifon kullanıyorum ama arızalandı dğiştirmem gerek.
Ve çok fazla elektirik harcıyor bi ay 110 tl gelmişti 2 kişilik bi eve bu çok fazla termosifon yokken 50-60 ödüyorduk.
10-15 senelik bi termosifon bu yüzden mi bukadar elektrik harcıyor bilmiyorum.
Bana Tüplü şofpen ve ihlas tarzı ani ısıtıcı hariç bir ısıtıcı önerebilirmisiniz.
Bi çok marka var netten araştırdım ama; daha az elektrik tüketimi yapan, güzel ısıtan, kullanışlı bişey arıyorum.
Bu sebeple kullanan birilierinden yardım almak istedim.
Şimdiden teşekkürler hanımlar.
Elektrikli şofben olarak arzum laguna önerebilirim. (7000w) ısısı çok yüksek ararştırın isterseniz bi netten
Elektrikli şofben olarak arzum laguna önerebilirim. (7000w) ısısı çok yüksek ararştırın isterseniz bi netten
Evet baktım şimdi. Bu termosifon değil ani su ısıtıcısı sanırım.
Siz bu ürünü kullandınız mı?
Diğer şofpenler gibi olmasın, çünkü elektirikli ısıtıcılar kışın en sıcak dereceye alındığında bile serçe parmağım kadar su akıtıyorlar. Ve altında donuyorsunuz resmen. Başınıza su gelse omzunuza gelmiyor o derece :)
Bu öyle değil mi.
Bu ürünü şu anda kullanıyorum, beni çıldırtmak üzere, asla önermem, dediğin parmak kalınlığında sıcak su o da ısıtmaya karar verirse. En az 10 kere açıp kapatıcan aklı başına gelicek de ısıtıcak, servisi de malzeme bu elimizden bir şey gelmez diyor =((
Biz demir döküm termosifon kullanıyoruz. Memnunuz şimdilik.
Elektiriklilere iyi değil demiş herkes ama teyzem ondan kullanıyor baya akıtıyor su yani termosifondan bir farkını göremedim.
Elektirik faturanız nasıl geliyor?
Canım kk hanımları...
Evime yeni bi su ısıtıcısı almam gerek banyo için.
Ama ihlas tarzı şofpenler olmuyor çünkü evim doğal gazlı değil, kışın çok soğuk oluyor ve bu tarz ısıtıcalar kışın yeterince sıcak su vermiyor duşta donmanıza sebep oluyor. Bu yüzden bu tarz ısıtıcı olmaz.
Şuan B.ko marka elektrikli termosifon kullanıyorum ama arızalandı dğiştirmem gerek.
Ve çok fazla elektirik harcıyor bi ay 110 tl gelmişti 2 kişilik bi eve bu çok fazla termosifon yokken 50-60 ödüyorduk.
10-15 senelik bi termosifon bu yüzden mi bukadar elektrik harcıyor bilmiyorum.
Bana Tüplü şofpen ve ihlas tarzı ani ısıtıcı hariç bir ısıtıcı önerebilirmisiniz.
Bi çok marka var netten araştırdım ama; daha az elektrik tüketimi yapan, güzel ısıtan, kullanışlı bişey arıyorum.
Bu sebeple kullanan birilierinden yardım almak istedim.
Şimdiden teşekkürler hanımlar.
Doğalgaza geçmeden önce arzumun elektrikli şofbenini kullanıyodum ve çok memnundum hem çok iyi ısıtıyo hem deöyle elktrik faturasını falan şişirmedi hiç geçrekten..rahatlıkla tavsiye edebilrim..
Elektirikli şohpenlerde 3. dereceye aldığında çok kısık tutulursa sıcak akıyo.Yani çeşmeyi çok açınca su soğuyor. öyle bi sorun yaşamıyosunuz değil mi?
Doğalgaza geçmeden önce arzumun elektrikli şofbenini kullanıyodum ve çok memnundum hem çok iyi ısıtıyo hem deöyle elktrik faturasını falan şişirmedi hiç geçrekten..rahatlıkla tavsiye edebilrim..
Buarada modeli neydi hatırlıyormusunuz, onlarda kendi içinde ayrılıyorlar sanırım.
Gerçekten bunu soracağınızı düşündüğümden biraz bakındım nette ama tipinden çıkarmaya çalıştım başaramadımçünkü aynı tipte birkaç değişik model var biz geçen sene 190 tl ye almıştık..fiyatı diğer modellerine göre pahalıydı..
İlginiz için çok teşekkür ederim.
Şimdi başka marka kullanan biriyle bizzat görüştüm.
Arnica marka kullanan bi komşumuz varmış, kışında gayet güzel ısıtıyormuş, herhangi bir arızada yaşamamış 2 yıl garantili.
Hatta yarın evime kadar getirecekler, ödemeyide elden taksitle alıyorlarmış.
İlgilenen herkese teşekkürler.
Bu alternatif çıkmasaydı ama sizi dinleyecektim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?