yasal yoldan cozulemıyor. ev arsa tapulu.yani arsanın ustune gecmıste kat cıkılmıs. yani hısselı cok kısı var 10dan fazla. satısı zor dedı avukat.Kiracıyı hiç işin içine karıştırmayın. O kimşe anlaştıysa ona yapar ödemesini. Evler annenizin üzerindeyse bir sey yapamazsınız ancak babanınız üzerindeyken babanız vefat ettiyse açın davayı yapılsın yasal paylaşım.
hıcbır ıletısımde degılım cunku adam degıl. ıse ben aldrımıstım. duyduguma gore dolandırmıs cıkarılmıs. adam tam serefsız cıktı. esımde asla muhattab olma dıyor. ınanın cozum bulamazsam iş kotuye gıdecek benım ıcın. suan hakkımı yıyor catur catır. bende buna razı gorunuyorum. aılebuyugu amcam var o da ondan yana zaten. bır aklım bul bırını bır guzel dovsun dıyor. kotulukle de cook sey yapılır. saun cozum arıyorum.Sakin olun önce.dünya malı dünyada kalır.ama tabiki hakkınızı yedirmeyin.güzellikle konuşup hallolur belki.kardeşinizle konuşmayı denediniz mi?
Saçmalıyorsunuz! Evlatlarınızı düşünerek hakkinizi istediğinizi soyleyip kardeş katili mi olacaksiniz?en son elımı kana bulayıp kardes katılı olucam sanırım durum ona dogru gıdıyor. 2 evladım var benım hakkım olan gasp edılırken ıcım rahat olamıyor.
cozum bulamıyorum malesef. nasıl alıyoruz enayının hakkını dıyordur kesın. bunu kaldıramıyorum.Saçmalıyorsunuz! Evlatlarınızı düşünerek hakkinizi istediğinizi soyleyip kardeş katili mi olacaksiniz?
Kusura bakmayin hiç akıllı degilsiniz.
Harika bir çözüm öldürmek! Aklinizi basiniza alin kac yaşında kadinsiniz saçma saçma işlercozum bulamıyorum malesef. nasıl alıyoruz enayının hakkını dıyordur kesın. bunu kaldıramıyorum.
Siz kardesinizden daha cok mal mülk düşkünüymüşsünüz. Onu ne hakla suçlu gorebiliyorsunuzen son elımı kana bulayıp kardes katılı olucam sanırım durum ona dogru gıdıyor. 2 evladım var benım hakkım olan gasp edılırken ıcım rahat olamıyor.
cunku babamın vefatının 10.gununde bız yas tutarken kımlıgımızı alıp bankada ne varsa uzerıne almıs malesef. hakkım yenıyor suan. sorun bu. mal mulk duskunu olsaydım dıger gıdenlerın hesabını sorardım.Siz kardesinizden daha cok mal mülk düşkünüymüşsünüz. Onu ne hakla suçlu gorebiliyorsunuz
Siz imza atmadan kesinlikle öyle bir şey yapamaz saçmalamayıncunku babamın vefatının 10.gununde bız yas tutarken kımlıgımızı alıp bankada ne varsa uzerıne almıs malesef. hakkım yenıyor suan. sorun bu. mal mulk duskunu olsaydım dıger gıdenlerın hesabını sorardım.
eger daileri abiniz ustune gevirmediyse hic bir sıkıntı yok .Merhabalar. kimsenin basını agrıtmadan kısaca özet geceyim. babamı 10yıl once kazada kaybettik. sonrasında evlendim sehir degistirdim. babamdan kalan 2daire var kirasını annem alıyor sanıyordumki gecen yıl felc olana dek. meger ben uzakta olunca erkek kardesım herseyın ustune konmus anne de razı tabi. ogrendıgımde hamıleydım. kıracıya ıhbarname yolladık tanımadıgı ıcın cevap gelmedi. kardesım ve annemle konusmuyoruz malesef. mal paylasımından dolayı. amcam da onların yanında. yani anne ve amca kıza malmı verılır dusuncesınde.
2 evladım var. sizden akıl fikir veya basına bu tarz bırsey gelen varsa yazabilir. çözüm bulamıyorum. kiracıya gıtsek, ki tapu da var, sız kımsınız kac yıldır yoktunuz dıyıp umursamaz dıye vazgectık. guzellıkle cozmek amacım. 2 cocugumun nasıbını onlar yıyor kac yıldır.
sizin kimlihinizle siz olmadan islem yapamaz imza verdiniz mi ?cunku babamın vefatının 10.gununde bız yas tutarken kımlıgımızı alıp bankada ne varsa uzerıne almıs malesef. hakkım yenıyor suan. sorun bu. mal mulk duskunu olsaydım dıger gıdenlerın hesabını sorardım.
insanlari boyle mal mulk duskunu olmakla suclayamazsiniz mal mulk duskunu olan agbi . kadin hakkini ariyor ben olsam bende catir cutur hakkimi savunurumSiz kardesinizden daha cok mal mülk düşkünüymüşsünüz. Onu ne hakla suçlu gorebiliyorsunuz
babadan intikal ettiyse illa sattirmasina gerek yok .Ev annenizin uzerineyse şu an yasal olarak yapabileceğiniz bir şey yok. Babanızın üzerinden size intikal etmiş ise dava ile satışını isteyebilirsiniz. İzale-i şuyu. Ama orada çok çok ucuza satılır bilginiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?