Benim söylemediğim kesinboyle uyduruk bir lafi kim soylemis merak ettim dogrusu
Aynı fikirdeyimGecen burda konu acilmamismiydi adam öz annesini mal davasi yüzünden öldürmüstü...sanki bizim ülkede olmayan seyler. Sahsen böyle insanlarin yüzüne bakmam. Altüstü iki daire
yukarıda bahsettım. babam kazada olunce dava acıldı avukat kımlık vs aldı o ara. bız yastayken tum evraklarla kardesım ılgılendı tek erkek old ıcın . paralar gelınce de bıze gostermeden yatırmıs hesabına. 10 yılı gectıgı ıcın dolandırıvılık vs acılamıyor malesef. yanı zaman asımı. evet bır avukat tuttum. suan bahsettıgım ev arsa tapulu ortaklık gıderılme davası acvıldı fakat ortak cok. yanı uzun surer dedı. suan kı kira hakkımı almak amacım cocuklarımın gelecegı ıcın.
alti ustu iki daire mi ?
insanlar 30 yil calisip 1 daiere alamiyorlar bu devirde .siz kardesinizle tartismaz hibe edersiniz
Aynı fikirdeyim
Yani hakkını arasın ona bir şey diyemem ama 2 daire için katil olmayı düşünmek bile anormallik bence
Yanlış konuya mi yazdınız bu yorumu yoksa kafada az var mı ?Adam mi öldürmüş
Benim amcamda öyle şeyler yaptı bunları herhalde dünyaya tek çeşit gönderiyorlarYani. Düsünsek biri yetim hakkini hic umursamadan yiyiyor. Hak gasp ediyor. Ve ben bunun üzerine kendimi parcalayacagim, sinirlerimi harap edecegim. Örnek veriyim: Bir amcam bizden arsa gasp etti. Vefat etti ortaya cikti o zaman. Hani o arsadan cok adamin onu kendine yük yapip öteki tarafa gittine üzüldüm. Aha degdi mi? Toprak kaciriyim derken kendisi toprak oldu. Benim elimdeki imkanlar daha da artti bu sirada. Kim ne yapiyorsa kendine yapiyorsa en cok
Yaw kadın lafın gelişi kardeş katili olucam demişBenim amcamda öyle şeyler yaptı bunları herhalde dünyaya tek çeşit gönderiyorlar
Kaçırdık paralar bizim sanıyorlar ama sonradan çıkıyor bir yerden
Kalacak olanlara da güvenmemek gerekiyor.
İnsan kendisi ne çalışıp kazanabiliyorsa o daha değerli
Ha Konu Sahibi tabi ki hakkını arasın ama kanlı bıçaklı olmak mantıklı gelmiyor bana
Kimlikle işlem yapamaz kendi üstüne birşey geçiremez, ancak vekalet verdiyseniz yapabilir onu, onda da alım satım vs. diye çok kapsamlı vekalet vermiş olmanız lazım ki noter uyarır öyle bir durumda.Yapacağınız şey babanızdan hissenize düşen kısım için dava açmak, geçmişe dönük alınan kira varsa onları da talep etmek.Bu arada dünya malı için bu kadar kendinizi kaybetmeyin, katil olcam filan demeniz çok sağlıklı düşünceler değil.Ayrıca tam olarak kaç kardeşsiniz? Bildiğim kadarı ile mirasın 4 te biri zaten direk annenize kalıyor, kalan kısmıda kardeşler arasında paylaşılıyor.diyelim 3 kardeşsiniz 4 te 1 hisse sizin. Hakkınıza düşen kısmı dava yoluyla talep edersiniz, kira kime verilmişse ondan alırsınız diye düşünüyorum.tabi bir avukat daha iyi yönlendirir.Kira ne kadar hesap edin değecek bir miktarsa açın davayıcunku babamın vefatının 10.gununde bız yas tutarken kımlıgımızı alıp bankada ne varsa uzerıne almıs malesef. hakkım yenıyor suan. sorun bu. mal mulk duskunu olsaydım dıger gıdenlerın hesabını sorardım.
Kızı da o zaman bakmasın annem deyipteYaw kadın lafın gelişi kardeş katili olucam demiş
Ne uzattıldı
Sanki eline silah aldıda kardeşinin evini taramaya çıktı
Yapsa 10 senedir yapardı şimdimi kanlı bıçaklı olacak
Kardeşi kardeşe düşürüren anne utansın asıl. O müsade etmezse kardeşi nasıl hak yiyecek.
Yarın birgün bakıma muhtaç olsa oğlu nasılsın bile demeyecek, kızının kapısında bulacak kendini. Hiç şaşmaz.
Kim o 10 kişi? Kaçak yapı yani evler. Nasıl oluyorda 2 ev düşüyor?yasal yoldan cozulemıyor. ev arsa tapulu.yani arsanın ustune gecmıste kat cıkılmıs. yani hısselı cok kısı var 10dan fazla. satısı zor dedı avukat.
BilememKızı da o zaman bakmasın annem deyipte
Yollasın kardeşinin evine
cunku babamın vefatının 10.gununde bız yas tutarken kımlıgımızı alıp bankada ne varsa uzerıne almıs malesef. hakkım yenıyor suan. sorun bu. mal mulk duskunu olsaydım dıger gıdenlerın hesabını sorardım.
Kimlikle işlem yapamaz kendi üstüne birşey geçiremez, ancak vekalet verdiyseniz yapabilir onu, onda da alım satım vs. diye çok kapsamlı vekalet vermiş olmanız lazım ki noter uyarır öyle bir durumda.Yapacağınız şey babanızdan hissenize düşen kısım için dava açmak, geçmişe dönük alınan kira varsa onları da talep etmek.Bu arada dünya malı için bu kadar kendinizi kaybetmeyin, katil olcam filan demeniz çok sağlıklı düşünceler değil.Ayrıca tam olarak kaç kardeşsiniz? Bildiğim kadarı ile mirasın 4 te biri zaten direk annenize kalıyor, kalan kısmıda kardeşler arasında paylaşılıyor.diyelim 3 kardeşsiniz 4 te 1 hisse sizin. Hakkınıza düşen kısmı dava yoluyla talep edersiniz, kira kime verilmişse ondan alırsınız diye düşünüyorum.tabi bir avukat daha iyi yönlendirir.Kira ne kadar hesap edin değecek bir miktarsa açın davayı
Kiracı ne alaka? Dava açın, mirastan kalan hakkınızı alın.Merhabalar. kimsenin basını agrıtmadan kısaca özet geceyim. babamı 10yıl once kazada kaybettik. sonrasında evlendim sehir degistirdim. babamdan kalan 2daire var kirasını annem alıyor sanıyordumki gecen yıl felc olana dek. meger ben uzakta olunca erkek kardesım herseyın ustune konmus anne de razı tabi. ogrendıgımde hamıleydım. kıracıya ıhbarname yolladık tanımadıgı ıcın cevap gelmedi. kardesım ve annemle konusmuyoruz malesef. mal paylasımından dolayı. amcam da onların yanında. yani anne ve amca kıza malmı verılır dusuncesınde.
2 evladım var. sizden akıl fikir veya basına bu tarz bırsey gelen varsa yazabilir. çözüm bulamıyorum. kiracıya gıtsek, ki tapu da var, sız kımsınız kac yıldır yoktunuz dıyıp umursamaz dıye vazgectık. guzellıkle cozmek amacım. 2 cocugumun nasıbını onlar yıyor kac yıldır.
Siz bunları nerden öğrendiniz? Elinizde evrak var mı yoksa öyle olduğunu mu düşünüyorsunuz? Sigorta şirketi ve mahkeme kayıtlarında tüm evraklar vardır.vekalet vermişseniz onunda örneği vardır ve geniş yetki verdiyseniz hak talep edemezsiniz.Tam olarak ne kadar bir para almış belli mi?gerıye donuk kira davası adı evet. onda beyannameleri vermenız gerekıyor kımın uzrıne kayıtlıysa o iş de zor anlıyacagınız. babamın vefatında avukata vekalet vermısızdır mutlak yanı orada kotu nıyetlı olarak kaardesım hepsını avukattan alıp kendı hesabına aktarmıs. ben bunları yenı ogrendıgım ıcın bırsey yapılamıyor zaman asımından solayı. bunları gectım suan kıra hakkımı almak amacım.
Annem felç geçirdi dedi sanki.Anneye kim bakıyor acaba? Anne nerde kalıyor şu anYaw kadın lafın gelişi kardeş katili olucam demiş
Ne uzattıldı
Sanki eline silah aldıda kardeşinin evini taramaya çıktı
Yapsa 10 senedir yapardı şimdimi kanlı bıçaklı olacak
Kardeşi kardeşe düşürüren anne utansın asıl. O müsade etmezse kardeşi nasıl hak yiyecek.
Yarın birgün bakıma muhtaç olsa oğlu nasılsın bile demeyecek, kızının kapısında bulacak kendini. Hiç şaşmaz.
10 yıl olmuş. Çoklu ortak var diyorsunuz (tapular ortak). Kirayı anneniz değil abiniz alıyormuş siz de 10 sene önce öğrenmişsiniz, kira gelirine ortak olmak istiyorsunuz doğru mu? Diğer ortaklara da durumu anlatın, evi satışa çıkarıp haklarınızı alın. En basiti bu. Ayrıca annenize sadece abiniz mi bakıyor? Başka biri mi bakıyor?yukarıda bahsettım. babam kazada olunce dava acıldı avukat kımlık vs aldı o ara. bız yastayken tum evraklarla kardesım ılgılendı tek erkek old ıcın . paralar gelınce de bıze gostermeden yatırmıs hesabına. 10 yılı gectıgı ıcın dolandırıvılık vs acılamıyor malesef. yanı zaman asımı. evet bır avukat tuttum. suan bahsettıgım ev arsa tapulu ortaklık gıderılme davası acvıldı fakat ortak cok. yanı uzun surer dedı. suan kı kira hakkımı almak amacım cocuklarımın gelecegı ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?