öneri ve tavsiyelerinizi rica ediyorum..

Gecen burda konu acilmamismiydi adam öz annesini mal davasi yüzünden öldürmüstü...sanki bizim ülkede olmayan seyler. Sahsen böyle insanlarin yüzüne bakmam. Altüstü iki daire
Aynı fikirdeyim

Yani hakkını arasın ona bir şey diyemem ama 2 daire için katil olmayı düşünmek bile anormallik bence

Konunuzdan hiç birşey anlaşılmıyor
Kardeşiniz sizin kimliğinizi alıpta herhangi bir işlem yapamaz sizin onayınız olmadan
Hele hele bankada veya tapuda asla yapamaz
Ya eksik ya yanlış anlatıyorsunuz
Annenizin veya amcanızın sizin hakkınız olmadığını düşünmesi birşey ifade etmez.
Kanun neyse o dur.
Boşuna kiracıyı darlamayın
Madem alacağınız var tutun düzgün bir avukat ve arkanıza yaslanın
Hakkını aramak için 10 yıl beklemek epey uzun bir süre, şimdiye kadar aklınız nerdeydi

10 yıl önce ne yaptınız? Durdunuz durdunuz şimdi mi aklınıza geldi hakkınızı aramak anlamadım ki. Siz imza vermeden bir işlem yapılamaz öyle kimlikle olacak iş değil yani. Kiracıyla da çözemezsiniz, kiracıyı ilgilendirmez sizin karışık meseleleriniz. Kiminle anlaştıysa ona öder kirayı. Yasal yolla çözemiyorsanız geçmiş olsun, yapılacak bir şey yok.

alti ustu iki daire mi ?
insanlar 30 yil calisip 1 daiere alamiyorlar bu devirde .siz kardesinizle tartismaz hibe edersiniz

Türkcem yetmedigi icin önce "hibe etmek" ne demek ona bakip geldim ben dünya mali icin kendini parcalayacak insan degilim. Biri yetim hakki yiyecek kadar salaksa siz kendizi parcalaniz da fayda etmez. Yasal yollardan hakkini arayacak. Yok oda olmuyorsa yapacak ne var? Yok kardes katili olmak felan. Ve orda evet söz konusu sadece iki daire benim gözümde.

Aynı fikirdeyim

Yani hakkını arasın ona bir şey diyemem ama 2 daire için katil olmayı düşünmek bile anormallik bence

Yani. Düsünsek biri yetim hakkini hic umursamadan yiyiyor. Hak gasp ediyor. Ve ben bunun üzerine kendimi parcalayacagim, sinirlerimi harap edecegim. Örnek veriyim: Bir amcam bizden arsa gasp etti. Vefat etti ortaya cikti o zaman. Hani o arsadan cok adamin onu kendine yük yapip öteki tarafa gittine üzüldüm. Aha degdi mi? Toprak kaciriyim derken kendisi toprak oldu. Benim elimdeki imkanlar daha da artti bu sirada. Kim ne yapiyorsa kendine yapiyorsa en cok

Benim amcamda öyle şeyler yaptı bunları herhalde dünyaya tek çeşit gönderiyorlar
Kaçırdık paralar bizim sanıyorlar ama sonradan çıkıyor bir yerden
Kalacak olanlara da güvenmemek gerekiyor.
İnsan kendisi ne çalışıp kazanabiliyorsa o daha değerli
Ha Konu Sahibi tabi ki hakkını arasın ama kanlı bıçaklı olmak mantıklı gelmiyor bana

Yaw kadın lafın gelişi kardeş katili olucam demiş
Ne uzattıldı
Sanki eline silah aldıda kardeşinin evini taramaya çıktı
Yapsa 10 senedir yapardı şimdimi kanlı bıçaklı olacak
Kardeşi kardeşe düşürüren anne utansın asıl. O müsade etmezse kardeşi nasıl hak yiyecek.
Yarın birgün bakıma muhtaç olsa oğlu nasılsın bile demeyecek, kızının kapısında bulacak kendini. Hiç şaşmaz.

Kimlikle işlem yapamaz kendi üstüne birşey geçiremez, ancak vekalet verdiyseniz yapabilir onu, onda da alım satım vs. diye çok kapsamlı vekalet vermiş olmanız lazım ki noter uyarır öyle bir durumda.Yapacağınız şey babanızdan hissenize düşen kısım için dava açmak, geçmişe dönük alınan kira varsa onları da talep etmek.Bu arada dünya malı için bu kadar kendinizi kaybetmeyin, katil olcam filan demeniz çok sağlıklı düşünceler değil.Ayrıca tam olarak kaç kardeşsiniz? Bildiğim kadarı ile mirasın 4 te biri zaten direk annenize kalıyor, kalan kısmıda kardeşler arasında paylaşılıyor.diyelim 3 kardeşsiniz 4 te 1 hisse sizin. Hakkınıza düşen kısmı dava yoluyla talep edersiniz, kira kime verilmişse ondan alırsınız diye düşünüyorum.tabi bir avukat daha iyi yönlendirir.Kira ne kadar hesap edin değecek bir miktarsa açın davayı

Kızı da o zaman bakmasın annem deyipte
Yollasın kardeşinin evine

sizin vekaletiniz olmadan nasıl yapabilir ?
ne olduğunu okumadan kağıt imzalamadığınızdan emin misiniz ?
ayrıca işinizi sadece hukukla çözebilirsiniz.
evlatlarımın hakkı diyip diyip katil olup onları da yaftalatmak mı çözüm sizce ?

ben konu sahibinin fikir ve bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum bu konularda. anlattığı şeyin olabilitesi yok çünkü.
hangi banka vekalet görmeden yapar bu işlemi ? sıkar o iş.
zamanında ne olduğuna bakmadan güvenip bir imza verdiğini düşünüyorum ben.

Kiracı ne alaka? Dava açın, mirastan kalan hakkınızı alın.

Siz bunları nerden öğrendiniz? Elinizde evrak var mı yoksa öyle olduğunu mu düşünüyorsunuz? Sigorta şirketi ve mahkeme kayıtlarında tüm evraklar vardır.vekalet vermişseniz onunda örneği vardır ve geniş yetki verdiyseniz hak talep edemezsiniz.Tam olarak ne kadar bir para almış belli mi?

Annem felç geçirdi dedi sanki.Anneye kim bakıyor acaba? Anne nerde kalıyor şu an

10 yıl olmuş. Çoklu ortak var diyorsunuz (tapular ortak). Kirayı anneniz değil abiniz alıyormuş siz de 10 sene önce öğrenmişsiniz, kira gelirine ortak olmak istiyorsunuz doğru mu? Diğer ortaklara da durumu anlatın, evi satışa çıkarıp haklarınızı alın. En basiti bu. Ayrıca annenize sadece abiniz mi bakıyor? Başka biri mi bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…