öneri ve tavsiyelerinizi rica ediyorum..

babadan intikal ettiyse illa sattirmasina gerek yok .
dava acip kiranin hakki olan kisminin ona aktarilmasini saglayacak .
yani kiranin mirastaki hissesi kadari ona yatiralacak
bunun adı ne davası? bıze avukat boyle bır durumdan bahsetmedıde. suan cocuklarım ıcın cırpınıyorum sadece yukarıda bana mal mulk duskunu denmıs. hakkımı arıyorum sadece. 2 evladım var ve yasal olan hakkımı arıyorum. kımsenın malında gozum yok. ev arsa tapulu old ıcın satısı olmuyor cok zor yılalr alır dendı.

sizin kimlihinizle siz olmadan islem yapamaz imza verdiniz mi ?
banka sadece kimlikle is yapmaz
kazada vefat ettıgı ıcın mutlaka avukata kımlık vermısızdır kardesım aracılıgıyla. kardes ıste o ara kan parası dahıl herseyı almıs.

Benzeri benimde başımda, yani hâlâ hayattalar sonuçta ve de mal onların, istediklerine verirler…Ben Allah’a havale ediyorum, ama siz bir avukatla görüşmeyi deneyebilirsiniz çünkü kiracının yapabileceği bir şey yok.

en son elımı kana bulayıp kardes katılı olucam sanırım durum ona dogru gıdıyor. 2 evladım var benım hakkım olan gasp edılırken ıcım rahat olamıyor.
Böyle düşünüyorsanız dünya malı için bence iyi bir psikiyatri uzmanına gidin öncelikle
Çocukların maldan çok sağlıklı düşünen anneye ihtiyacı var

kazada vefat ettıgı ıcın mutlaka avukata kımlık vermısızdır kardesım aracılıgıyla. kardes ıste o ara kan parası dahıl herseyı almıs.
simdi sizin imzaniz olmadan mali mulku ustune gevirdiyse bu donladiricilik davasi olur .
eger mal anneizin ustuneyse sizden kacirmak icin hepsini kardesinizin ustune verdiyse veya mal kacirmak icin yalandan satisngosterdiyse bunun adi muvazali satir olur muvaza davasinacilir .
siz avukat ne icin vekalet verdiniz ?
yada avukata vekalet verdiniz mi ?
avukat sizin kimliginizle is yapmaz vakaletle yapar .
bence baska bir avukata isi ayrintlariyla anlatarak danisin rastgele bir avukat ozellikle para odemediyseniz kinuyi ayrintisiyla arastirmaz genel bisi soyler gecer .
bana durumuda eksik anlatiyorsunuz gibil geldi kimlikle veya avukata kimlik vermekle degil vekalet vermekle olur .
ben hukukcu degilim oyuzden iyi bir avukattan danismanlik alin

Böyle düşünüyorsanız dünya malı için bence iyi bir psikiyatri uzmanına gidin öncelikle
Çocukların maldan çok sağlıklı düşünen anneye ihtiyacı var
sinirle soylenmis bir cumleyi amma buyutmussunuz .
konuyu bos bir polemikle sabite ediyorsunuz

bendeik durum evler onalrın degıl hepımızın. tapuda herkesın payı var. sadece erkek alıyor kıraları haksızlık burada. hakkın yerını bulması lazım . aylık kira 5000 neden hakkımı almıyım.cocuklarım var 2tane. sırf onlar ıcın suan savasım.

Adam mi öldürmüş

yukarıda bahsettım. babam kazada olunce dava acıldı avukat kımlık vs aldı o ara. bız yastayken tum evraklarla kardesım ılgılendı tek erkek old ıcın . paralar gelınce de bıze gostermeden yatırmıs hesabına. 10 yılı gectıgı ıcın dolandırıvılık vs acılamıyor malesef. yanı zaman asımı. evet bır avukat tuttum. suan bahsettıgım ev arsa tapulu ortaklık gıderılme davası acvıldı fakat ortak cok. yanı uzun surer dedı. suan kı kira hakkımı almak amacım cocuklarımın gelecegı ıcın.

tamam iste kiranin hakkiniza dusen kisminin size ginderilmedigini soyleyip dava acacaksiniz .
yani miras hala 3 unuzun ustuneyse ,hakkiniz olan kira payini alamadiginiz icin dava acacaksiniz .
malesef her avukat her dava konusunda yetkin degil .
oyuzden isinin ehli baska bir avukatla gorusun lutfen .
ama anlattiginiz seyler anlasilir degil .
sizin kimliginizle siz olmadan tapuda , bankada islem yapamaz.
oyuzden cidden iyi bir avukat bulun

Belki buradan bir avukat ya da benzerini yaşayan birisi yardımcı olur, hak yemek bazı insanlar için nefes almak kadar kolay ne yazık ki… Umarım hakkınızı alabilirsiniz.

gerıye donuk kira davası adı evet. onda beyannameleri vermenız gerekıyor kımın uzrıne kayıtlıysa o iş de zor anlıyacagınız. babamın vefatında avukata vekalet vermısızdır mutlak yanı orada kotu nıyetlı olarak kaardesım hepsını avukattan alıp kendı hesabına aktarmıs. ben bunları yenı ogrendıgım ıcın bırsey yapılamıyor zaman asımından solayı. bunları gectım suan kıra hakkımı almak amacım.

yani avukat degilim ama kardesiniz kimliginizle evi arsayi ustune gecirmediyse ne yaomis onu anlamadim.
evin arsa tapulu olmasinin bir onemi yok.
arsa topulu cok hisseli biyerle oraya ev yaoan ev sahibinin tapusu biraz farkli seyler sizinle ortak arsa alirkm ustune ev yaoarim ancak arsanin yarisi ve ev benim olur . biraz karisik isler ama myhakkak 2. bir avukatin fikrini gorusunu alin.
hukukta biraz tip gibi farkli doktorlar gibi farkli yol ve tedavileri var

Tapuda isminiz var mı? Edevletten adınıza kayıtlı tapulara bakın. Eğer tapıda adınız varsa ki intikalden sonra normalde olması lazım, dava açıp hakkınızı isteyin.
Yalnız dava kiracıya mı alana mı tam bilmiyorum. Bizim mesela evrak imzaladık kirayı annemizin almasına izin veriyoruz diye. Kiracı şirket kardeşim ve benden ısrarla imsa istedi

Gecen burda konu acilmamismiydi adam öz annesini mal davasi yüzünden öldürmüstü...sanki bizim ülkede olmayan seyler. Sahsen böyle insanlarin yüzüne bakmam. Altüstü iki daire
alti ustu iki daire mi ?
insanlar 30 yil calisip 1 daiere alamiyorlar bu devirde .siz kardesinizle tartismaz hibe edersiniz

katdesiniz avukattan alip kendi ustune yapamaz .
sizin anlamadiginiz veya eksik anlattiginiz bir sey var bu kinuda .
ayrica tekrar soruyorum kardesiniz avukattan neyi alio ustune yapmis ?
ev hala 3 umuzun ustune diyorsunuz .
konuyu net anlasilir ve tane tane yazin .
evet avukatin yaotigi bir usulsuzluk varsa meslekten atilir .oyizden kardeniz avukattan alip kendi ustune falan yapamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…