- 29 Kasım 2013
- 80
- 37
- 98
- Konu Sahibi balyanak86
-
Onu 1 kerecik deneyeyim demiştim geçmişte. Geldi milletin içinde çekti beni kenara sen neden öyle anlamlı anlamlı baktın bana geçenlerde merak ediyorum diye sordu. Yer dibi aradım ama yoktu oralardaOndan hoşlanıyor gibi bakarım. o bunu farkettikten sonra, bir daha hiç bakmam yüzüne. Çok işe yarıyor
oha, adamdaki destursuzluğa bakOnu 1 kerecik deneyeyim demiştim geçmişte. Geldi milletin içinde çekti beni kenara sen neden öyle anlamlı anlamlı baktın bana geçenlerde merak ediyorum diye sordu. Yer dibi aradım ama yoktu oralarda
Onu 1 kerecik deneyeyim demiştim geçmişte. Geldi milletin içinde çekti beni kenara sen neden öyle anlamlı anlamlı baktın bana geçenlerde merak ediyorum diye sordu. Yer dibi aradım ama yoktu oralarda
sülüman da der misinönünde bayılıp kucağına düşerim.
Gay miydi yoksaOnu 1 kerecik deneyeyim demiştim geçmişte. Geldi milletin içinde çekti beni kenara sen neden öyle anlamlı anlamlı baktın bana geçenlerde merak ediyorum diye sordu. Yer dibi aradım ama yoktu oralarda
Offf supersin cok hurrem gordum seniönünde bayılıp kucağına düşerim.
kızlar beğendiğiniz kişinin dikkatını çekmek için herhangi bir yöntem kullanır mısınız?evetse bu yöntemler ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?