Evrenin bı işareti mıdır nedir bende bilmiyorum ama başladığım bütün dizilerde kadınlar çat diye hamile kalıyor o yüzden dizi izleyesim bile kalmadı. Siz hamile misiniz?Kitap okuyun, film/dizi izleyin. Örmeyin. Ördükçe daha çok düşünüyodum ben.
Bir hobim var ama o bile unutturmuyor maalesefKendinize bir meşgale edinin hobi vs gibi
Gezin tozun eylenin kendinize zaman ayirin eşinle arkadaşlarinla kafa dagitin yeni tarifler deneyin yemekler yapin kafanizi başka şeylerle ugraştirin işde iliṣkinizi duzenli yaşayin ama bebegi duşunmemeye çalişin becere bildiginiz kadar.Ben öyle yapmiştim.Merhabalar bu çocuk meselesiyle alakalı bir şey soracağım. Sanırım bu konuda kafaya taktıkca ne bilim çok düşündükçe olacağı varsa da olmuyormus. Ama ben beynimi durduramıyorum sürekli bunu düşünüyorum. Sizce nasıl kurtulabilirim bu durumdan biraz zihnimi serbest bırakmam lazım sanırım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
O zaman vakti değil demek ki. Ben de öyleydim. Sonra bir anda bir kaç ay kendiliğinden umursamazlaştım ve oldu.Bir hobim var ama o bile unutturmuyor maalesef
2 yaşında olacak bebeğim. Çok tedaviler filan gördüm anlıyorum sizi. Bi kere markette çalışanla tartıştı müşteri kadın hamileyim ya diye bağırmak zorunda kaldı. Eve gelip çok ağlamıştım bunu bağırabilenler var diye. Bir sürü tedaviden sonra 2. Tüp bebek tedavisine başlayacağım ay sürpriz hamile kaldım. Sabırla doğru zamanı beklemek lazım. Tabi tedavi gerekiyorsa da ihmal etmemeli.Evrenin bı işareti mıdır nedir bende bilmiyorum ama başladığım bütün dizilerde kadınlar çat diye hamile kalıyor o yüzden dizi izleyesim bile kalmadı. Siz hamile misiniz?
8 aylık evliyim doktora da gittim ama 1 seneden geçmeden tedaviye başlamak istemedi yumurtlama takibi oldu sadece. İşte kafamdan atabilsem bana da bir sürpriz olsa keşke2 yaşında olacak bebeğim. Çok tedaviler filan gördüm anlıyorum sizi. Bi kere markette çalışanla tartıştı müşteri kadın hamileyim ya diye bağırmak zorunda kaldı. Eve gelip çok ağlamıştım bunu bağırabilenler var diye. Bir sürü tedaviden sonra 2. Tüp bebek tedavisine başlayacağım ay sürpriz hamile kaldım. Sabırla doğru zamanı beklemek lazım. Tabi tedavi gerekiyorsa da ihmal etmemeli.
Eşiniz muayene oldu mu8 aylık evliyim doktora da gittim ama 1 seneden geçmeden tedaviye başlamak istemedi yumurtlama takibi oldu sadece. İşte kafamdan atabilsem bana da bir sürpriz olsa keşke
Oldu mu peki ? Sanırım bütün mesele bu tamamen kafadan çıkarmak.Gezin tozun eylenin kendinize zaman ayirin eşinle arkadaşlarinla kafa dagitin yeni tarifler deneyin yemekler yapin kafanizi başka şeylerle ugraştirin işde iliṣkinizi duzenli yaşayin ama bebegi duşunmemeye çalişin becere bildiginiz kadar.Ben öyle yapmiştim.
Evet onda bir problem yokmuşEşiniz muayene oldu mu
Evet bende bu karari verdikden sonra kafadan atinca artik hamile oldugumu ogrendim ne kadar çok duşunursen o kadar olmuyor.Oldu mu peki ? Sanırım bütün mesele bu tamamen kafadan çıkarmak.
Daha çok yeni evlisiniz. Bence bebe düşünmektense cinsel hayatınıza odaklanın. Gezin tozun. O ara korunmazsanız gelir zaten.Evet onda bir problem yokmuş
Keşke bende öyle olabilsem hemenO zaman vakti değil demek ki. Ben de öyleydim. Sonra bir anda bir kaç ay kendiliğinden umursamazlaştım ve oldu.
Evet mantıklı aslında. Instagram'da hep görüyorum Mfk diye bı doktor var bende kafamdan onu düşünmeye başladım iyice odaklanayım en iyisi oraya gideceğim diyeBen gecen yıl aşılamaya gıdecektım. Aman zaten o zamana kadar vakit var kendılıgnden olmaz dıye salmıstım kendımı aylar sonrasına hazırlıyodum o ara hamile kalmıştım.
Şimdide bı ameliyat durumu var zaten olmaz diye aklıma bile gelmıyordu hamileyim. Beni böyle mazeretler durdurdu düşünmeyi. Sızde kendınıze bır sart vs koyun. 6 ay sonra tedaviye gideceğim şu il'de hastaneye gideceğim gibi
Gecen yıl asılama öncesi mfk ilacı arastırıyordum. Hamile kalınca msj attım kendısıne sizi düşünmek bile uğurlu geldi diye :) ekliyorum msjları.Evet mantıklı aslında. Instagram'da hep görüyorum Mfk diye bı doktor var bende kafamdan onu düşünmeye başladım iyice odaklanayım en iyisi oraya gideceğim diye
Size bir şey diyeyim mi? Ben bebek düşündüğümüz zaman kendi kendime kafamda dedim ki 6 ay falan olmaz muhtemelen, o yüzden şimdiden deneyelim ne zaman tutursa dedim. İlk ayda tuttu. Hatta adetim çok düzenlidir, adetim gecikti diye test yaptım. Başka belirti falan da hatırlamıyorum, adet olacağım sanıyordum bir tek kasık ağrısından dolayı. Kendinize bari 1 sene zaman tanıyın, belki bu şekilde düşününce biraz rahatlarsınız.Merhabalar bu çocuk meselesiyle alakalı bir şey soracağım. Sanırım bu konuda kafaya taktıkca ne bilim çok düşündükçe olacağı varsa da olmuyormus. Ama ben beynimi durduramıyorum sürekli bunu düşünüyorum. Sizce nasıl kurtulabilirim bu durumdan biraz zihnimi serbest bırakmam lazım sanırım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Sizin adınıza çok sevindim :) Umarım bana da uğurlu gelirGecen yıl asılama öncesi mfk ilacı arastırıyordum. Hamile kalınca msj attım kendısıne sizi düşünmek bile uğurlu geldi diye :) ekliyorum msjları. Eki Görüntüle 3319101
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?