hem bayan için hem erkek için çok zor meslek.
benim erkek arkadaşım da polislik istiyordu sonra çevreden gelen olumsuz yorumlar ve tepkiler yüzünden vazgeçti
aslında çalıştığın şehir ve pozisyon da önemli tabi..
ben polıslık hakkında pek bılgı sahıbı degılım ama sadece yasadıklarımızın ortak oldugunu soyleyecegım kabul edersenişsiz bır ogretmeınm ben de ve o kadar cok evlenmek ıstıyorum kı. bayramdan sonra nısan yapalım dıyor sevgılım ama sartlar izin vermıyor gercekten cok kötü bir durum [/QUOTE
aynı durumdan müzdaribiz. bide erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz. uzaktan ilişki yürütmekde çok zor. şuan atanmış olsaydık, öğrencilerimizden bahsediyor olsaydık, ne güzel olurdu
ben polıslık hakkında pek bılgı sahıbı degılım ama sadece yasadıklarımızın ortak oldugunu soyleyecegım kabul edersenişsiz bır ogretmeınm ben de ve o kadar cok evlenmek ıstıyorum kı. bayramdan sonra nısan yapalım dıyor sevgılım ama sartlar izin vermıyor gercekten cok kötü bir durum [/QUOTE
aynı durumdan müzdaribiz. bide erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz. uzaktan ilişki yürütmekde çok zor. şuan atanmış olsaydık, öğrencilerimizden bahsediyor olsaydık, ne güzel olurdu
bizim de 3 saat yol aramız. bu sene bakalım puanlar nasıl gelecek. sevgılımden umıdım varama kendımden o kadar yok ınsallah her sey yoluna gırer. ne okudun sen
ben de öğretmen adayıyım.
seneye mezun oluyorum ve atanamamaktan çok korkuyorum
valla öyle düşününce mezun olmak bile istemiyorum
ama haklısınız bu devirde iş beğenmeme gibi bi lüksümüz yok
en azından bi deneyin başvurun..
zaten bu devirde hangi meslek kolay ki öğretmenlik bile zor artık.
dediğiniz gibi 6 yıl sonrasında öğretmenliğe dönüş imkanı varsa zaten değer yani.
ben de erkek arkadaşımı ikna edeyim de o da denesin bi polislik bari hatta atanamazsam ben de denerim napaym yoksa işsizler ordusuna katılıcaz ikimizde
henüz atanamamış bir öğretmen olarak seni ve sıkıntılarını tahmin edebiliyorum bende sevgilimle ayrı şehirdeyim 1 yıldır ve gerçekten uzaktan ilişki yürütmek zor..
allahtan bi 3 4 sene daha evlilik gündemimde değil yoksa iyice gerilirdik eminim...
oluyorsa yap polislik sonra asıl mesleğine geçersin.
açıkçası cinsiyet ayırmayı yanlış buluyorum nihayetinde çatışmaya göndermezler seni masa başı bir işin olur.
otobüse bedava binmek de cabası
babam,,erkek kardeşim polis..ve hep polisliğin bi bayan için çok kolay oldugunu söylerler,çünkü bayan diye kolay işleri onlara veriliyormuş,..erkek kardesimde atanamayan öğretmenlerdendi ve çok memnun polis olmaktan..bence hiç düşünme,atanamama stresini çekme,olan yıllarına olur
tatlım okadar zorki.. hele aile destegin yoksa! üniversite yıllarımı öyle özledimki, o kafa rahatlıgını, huzuru, sebepsiz takıldıgımz günleri.. ücretli öğretmenlik yaptım, ve fark okadar üzdüki beni. ücretlilere öğretmen gözüyle bile bakmıyorlar. müfettişten dünya kadar incitici söz işittim. mesleğimizinde zor tarafları var, dışarıdan göründüğü gibi değil. fakat öğrencilerdeki o sevgiyi görünce bütün üzüntüler siliniyor. tavsiyen için sağol canım, düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?