aynı şekilde atanamayan bir öğretmen olarak seni çok iyi anlıyorum.bence insanların söylediklerini kulak ardı et.hem ailemde hem de arkadaş çevremde o kadar çok polis var ki ve hepsi de gayet mutlular.hem de başkentten tut da Van'a kadar bir çok şehirde.tabi ki her meslekte olduğu gibi biraz da amirine bağlı ne denli rahat olacağın.ben boydan kaybediyorum maalesef ama bir şansım olsaydı kesinlikle düşünmezdim artık iş seçmek çok büyük bir lüks çnkü.
içimi rahatlattın biliyomusun. herkesten kötü yorumlar alıyorum. peki siz hangi şehirdesiniz. şehrine göre değişir diyenlerde var
Benim eniştemde komiser. O da her zaman söyler bayanların polislikte çok rahat ettiğini ..masa başı işleri bayanlara veriyorlarmış hep. Maaşları da çok iyi polis oldun mu voleyi vurdun arkadaşım inş hayırlısıyla olur. hiç korkmaa
istanbul canım ve babam emekli polis,yurdun heryerinde görev yaptı,bayanlara hep ayrıcalık yapılır ve bu yüzdende erkek polisler bayan polislerden pek hoşlanmazlar..bence hiç durma,2300 tl maaşla başlıyorsun
Olay atanma atanamama mevzusuna gelmiş.2006 da 75 puanla memleketime merkeze atandım.Branşım ingilizce.Şimdi il içi tayinlerde şansımı deneyeyim istedim.Açık okul 3-4 tane.Bu ne ya branşım ne hallere düşmüşAllah herkesin yardımcısı olsun.Herkesin gönlüne göre versin.
bayan polis tanıdıklarım var tabiki erkekler kadar zor bölümlere vermiyolar emniyet büroları falan rahat oluyo sadece yıllık izinleri 10 yıllık polis olana kadar yılda 20 gün
Bende henüz ataması yapılmayan bi öğretmenim arkadaşım, branşım kimya. Bu atamadan ümitliyim inşallah olur.
Seni çok iyi anlıyorum, bende nişanlıyım, evlenmek için atanmayı bekliyorum.
Bayanların çalışma koşulları daha rahatmış 2 dayım polis onlardan duyuyorum.
Gelirleri de gayet iyi.
Benim boyum tutsa kesinlikle başvururdum.
Bence muhakkak dene.
aynı kaderi paylasıyoruz canım..bende taması yapılmayan öğretmenlerdenim..bu sene kpssye 3. girişim ve yine umudum yok. bende polisliğe basvuracagım , hiç aklımda olmayan bir meslekti ama yapacak başka birşeyim yok, 2 yıl özel sektörde calıstım..üniversite mezunu olmak yetmiyor hiçbirşeye.. erkek arkadasımla 7. senemizdeyiz ve işsizlikten evlenemiyoruzo da kpssye girdi onun bölümünde cok fazla torpil işliyor,bu sebepten onun da aklında polislik var... ben tayin durumlarından dolayı ısınamıyorum şu polisliğe.. kızlarda alım da az polislikte, o da olmazsa ne olur bilmiyorum..artık bankaları falan zorlıycaz.. hakkımızda hayırlısı.. bir söz var ya hani onu diyorum hep: Allahım gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle....
benmde branşım ingilzce.seneye mezun oluyorum.
daha bikaç sene öncesi çok rahat atanrsın diyenler nerdeler şimdi acaba :26:
ben de atanamama korkusu içindeyim malesef
Ümitsiz olmayalım tatlım,şimdiden hayırlı olsun diyorum :)4+4+4 ile ingilizce 2 .sınıfa kadar inecek.2,3,4 te ikişer saat olacak 5,6
7,8 de ise 4 saat.Şayet bu karman çorman sistemle okuldaki öğrenci sayısı artıp doğal olarak şube sayısı da artarsa son anda bakan dediğimiz kişi 2,3,4 lerin ingilizcesine sınıf öğretmenleri girecek deme gafletinde bulunmazsa ingilizce açığı olabilir.
Ümitsiz olmayalım tatlım,şimdiden hayırlı olsun diyorum :)4+4+4 ile ingilizce 2 .sınıfa kadar inecek.2,3,4 te ikişer saat olacak 5,6
7,8 de ise 4 saat.Şayet bu karman çorman sistemle okuldaki öğrenci sayısı artıp doğal olarak şube sayısı da artarsa son anda bakan dediğimiz kişi 2,3,4 lerin ingilizcesine sınıf öğretmenleri girecek deme gafletinde bulunmazsa ingilizce açığı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?