Önerilerinizi bekliyorum..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Arkadaşlar merhaba,evlilik hazırlığı içerisindeyim 1,5 ay gibi bi zamanım kaldı..Ama ben hala korunma yöntemleri hakkında çok iyi bilgi sahibi değilim.Doktora gidicek vaktim yok her gün başka bi işimiz çıkıyor,annem evlenmeden önceki son reglimden sonra hapa başlamamı söyledi eşimde korunucak iki taraflı korunma gereksizmi olur tek eşim korunsa olurmu, bi sıkıntı yaşarmıyız erken hamilelik gibi danışmak istedim

Erkeklere bu konuda sorumluluk verilmeli niye herseyi biz kadinlar ustleniyoruzki.
Mutluluklar buarada

Eşin korunsun kendine boşuna hormon yükselmesi yapma. Eşinin korunması yeterli olur.
Üstlenmek değilde erken bi olayla karşılaşmak istemedim,o her türlü korunucak çift taraflı korunmaya gerek varmı merak ettim

Üstlenmek değilde erken bi olayla karşılaşmak istemedim,o her türlü korunucak çift taraflı korunmaya gerek varmı merak ettim
Hayır gerek yok. Kondomlar bir sürü testten geçiyor ve bilinir markalardan alırsanız hiç sorun çıkmaz.

öyle pat diye çocuk olmuyor canım merak etme biz neredeyse 6 sene korunduk sonra bıraktık 7-8 ay ona rağmen olmadı yani o yüzden tek taraflı yeter bence eşin korunsun boşuna ilaç kullanma
Ya işte diyorum ya olup olmayacağıda belli değil belki hiç çocuğumuz olmayacak çok karışık durumlar en iyisi ilaç kullanmamak

İlk 2 ay dkh kullandım, sonra eşim korundu.
Alışma sürecinde kondom gerdi beni.

Çift korunma biraz takıntıya gidiyor bence, ben çok takıntılıydım da stresli bir şey.

Eşiniz korunsun siz ilaç falan kullanmayın hiç.. insanın bütün sistemini mahvediyor bu hormon hapları.. zaten uzun süre kullanmak ciddi hastalıklara sebep oluyor..
Bence bu korunma yöntemi ile alakalı sağlık ocakları evli çiftleri iyice bilinçlendirmesi gerekiyor diye dusunuyorum. Nasıl gebelikte takip tarihiniz var deyip arıyorlar ise aynı şekilde korunma ve gebelik ile alakalı da bilinçlendirme yapmalılar :/ insanların surekli kafası karışık ve 40akildan kırk farklı öneri geliyor

4 senelik evliyim hep eşim korundu homeostas, oğlum planlı oldu, hala da kondom kullanıyoruz, kaliteli 2 marka var zaten bimden kondom almazsan sıkıntı olmaz ve doğru kullanırsan tabi

Aslında evlilik işlemleri için kan verdiğimizde değerlerim düşük olduğu için hap kullanmamın bana iyice zarar vereceğini eşimin korunması gerektiğini söylemişti ama tek taraflı yeterli olurmu ve prezervatif ne kadar güvenli onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…