- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Bitek onun korunması yeterlimi,allah bilir çocuğumuzun olup olmayacağını ama erken sürprizle karşılaşmak istememBence eşin korunsun.
Boş yere vücuduna ilaç alma.
Erkeklere bu konuda sorumluluk verilmeli niye herseyi biz kadinlar ustleniyoruzki.
Mutluluklar buarada
Üstlenmek değilde erken bi olayla karşılaşmak istemedim,o her türlü korunucak çift taraflı korunmaya gerek varmı merak ettimEşin korunsun kendine boşuna hormon yükselmesi yapma. Eşinin korunması yeterli olur.
Hayır gerek yok. Kondomlar bir sürü testten geçiyor ve bilinir markalardan alırsanız hiç sorun çıkmaz.Üstlenmek değilde erken bi olayla karşılaşmak istemedim,o her türlü korunucak çift taraflı korunmaya gerek varmı merak ettim
Ya işte diyorum ya olup olmayacağıda belli değil belki hiç çocuğumuz olmayacak çok karışık durumlar en iyisi ilaç kullanmamaköyle pat diye çocuk olmuyor canım merak etme biz neredeyse 6 sene korunduk sonra bıraktık 7-8 ay ona rağmen olmadı yani o yüzden tek taraflı yeter bence eşin korunsun boşuna ilaç kullanma
Evliliğin kendisi stresli :) alışma sürecinde gerdi derken acımı verdiİlk 2 ay dkh kullandım, sonra eşim korundu.
Alışma sürecinde kondom gerdi beni.
Çift korunma biraz takıntıya gidiyor bence, ben çok takıntılıydım da stresli bir şey.
Bence bu korunma yöntemi ile alakalı sağlık ocakları evli çiftleri iyice bilinçlendirmesi gerekiyor diye dusunuyorum. Nasıl gebelikte takip tarihiniz var deyip arıyorlar ise aynı şekilde korunma ve gebelik ile alakalı da bilinçlendirme yapmalılar :/ insanların surekli kafası karışık ve 40akildan kırk farklı öneri geliyorEşiniz korunsun siz ilaç falan kullanmayın hiç.. insanın bütün sistemini mahvediyor bu hormon hapları.. zaten uzun süre kullanmak ciddi hastalıklara sebep oluyor..
Yeterli.Bitek onun korunması yeterlimi,allah bilir çocuğumuzun olup olmayacağını ama erken sürprizle karşılaşmak istemem
Aslında evlilik işlemleri için kan verdiğimizde değerlerim düşük olduğu için hap kullanmamın bana iyice zarar vereceğini eşimin korunması gerektiğini söylemişti ama tek taraflı yeterli olurmu ve prezervatif ne kadar güvenli onu bilmiyorumBence bu korunma yöntemi ile alakalı sağlık ocakları evli çiftleri iyice bilinçlendirmesi gerekiyor diye dusunuyorum. Nasıl gebelikte takip tarihiniz var deyip arıyorlar ise aynı şekilde korunma ve gebelik ile alakalı da bilinçlendirme yapmalılar :/ insanların surekli kafası karışık ve 40akildan kırk farklı öneri geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?