- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Sinir zaten benim diğer adım bide onu kullanırsam eşimin halini düşünemiyorum,adetimin balayına denk gelmesi gibi bi risk var aslında onun için geciktirici kullanıcam sanırım
Doktor şart olucak galibaHeheheöyle de demeyelim de
Bu arada geciktiriciyi de doktor gözetimi olmadan kullanmak sakıncalı olabilir. Sen doktora kesin git canım ya... ayrıca geciktirmek yerine adet söktürücüyü erken kullanıp adeti öne çekmek daha mantıklı bence.
Herkes farklı bişey söylüyor kafam karıştıBence ilaca başla alışma sürecinde kondomla uğraşmayın. Daha sonra bırakırsın. doktora git uygun bir ilaç versin sana.
Doktor şart olucak galiba
Neden özellikle bana ithafen yazdınız ki? Eczacı tıp doktoru olan arkadaşlarımdan edindiğim bilgiyi paylaştım.. öyle kulaktan dolma bi şey söylemem ben.. tabi tercih kişinin kendisine kalmış..Bence bu korunma yöntemi ile alakalı sağlık ocakları evli çiftleri iyice bilinçlendirmesi gerekiyor diye dusunuyorum. Nasıl gebelikte takip tarihiniz var deyip arıyorlar ise aynı şekilde korunma ve gebelik ile alakalı da bilinçlendirme yapmalılar :/ insanların surekli kafası karışık ve 40akildan kırk farklı öneri geliyor
Benim de bir arkadaşta tansiyon problemi çıktı, tansiyon problemi derken ciddi riskli ve ömür boyu sürecek bir şey, ameliyat da olmuş.
Çok nadir görülüyormuş ama onun başına geldi işte.
Size ithafen yazmadım yazdığınızı mantıklı bularak bende fikir beyan ettim yani destek amaçlı .. yanlış anlaşıldıysam kusra bakmaNeden özellikle bana ithafen yazdınız ki? Eczacı tıp doktoru olan arkadaşlarımdan edindiğim bilgiyi paylaştım.. öyle kulaktan dolma bi şey söylemem ben.. tabi tercih kişinin kendisine kalmış..
Yok ne kusuru olur mu hiç öyle şey.. genelde geri kafalılıkla suçalanıyorum bu öğrendiklerimi paylaşınca önyargılı yaklaştım sanırım size asıl siz kusura bakmayın..Size ithafen yazmadım yazdığınızı mantıklı bularak bende fikir beyan ettim yani destek amaçlı .. yanlış anlaşıldıysam kusra bakma
Evet söylediklerinize katılıyorum. Maalesef bende doğum kontrol hapının magduruym yanlış tedavi sonucu kanser hormonum tavan yaparak ilacın da etkisi ile 6 ay kemoterapi almak zorunda kalmıştım. Keske herkes su hapların ne kdr zararlı olduğunu bilse anlasa... Herkes kendince fikir beyan eder birisi size veya bir başkasına geri kafalı derken insan biraz da kendi düşüncesini gözden geçirmeli iyi günler canımYok ne kusuru olur mu hiç öyle şey.. genelde geri kafalılıkla suçalanıyorum bu öğrendiklerimi paylaşınca önyargılı yaklaştım sanırım size asıl siz kusura bakmayın..
Eczacı arkadaşım uzun yıllar dk hapı kullandı ve 30 yaşında meme kanserine yakalandı.. iş gereği onun da biçok doktor ahbabı var.. kendi doktorları da dahil olmak üzere bu haplar uzun süre kullanıldığında meme ve rahim kanseri başta olmak üzere felce bile sebebiyet verdiğini anlatmışlar.. daha risksiz yöntemlere yönelin hanımlar..
Çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşallah..Evet söylediklerinize katılıyorum. Maalesef bende doğum kontrol hapının magduruym yanlış tedavi sonucu kanser hormonum tavan yaparak ilacın da etkisi ile 6 ay kemoterapi almak zorunda kalmıştım. Keske herkes su hapların ne kdr zararlı olduğunu bilse anlasa... Herkes kendince fikir beyan eder birisi size veya bir başkasına geri kafalı derken insan biraz da kendi düşüncesini gözden geçirmeli iyi günler canım
Amin canım Allah kimseyi zor duruma koymasın. Ayrıca tesekkur ederim inşallah sağlıklı bir evladım olur da çektiğim sıkıntıların mükafatı olur :*Çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşallah..
Şu an gebeymişsiniz.. sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşallah
Inşallah arkadaşım.. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin sana inşallah.. huzurlu bir gebelik ve doğum diliyorum sana..Amin canım Allah kimseyi zor duruma koymasın. Ayrıca tesekkur ederim inşallah sağlıklı bir evladım olur da çektiğim sıkıntıların mükafatı olur :*
Teşekkür ederim canım darısı isteyenlerin başınaInşallah arkadaşım.. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin sana inşallah.. huzurlu bir gebelik ve doğum diliyorum sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?