Önerilerinizi bekliyorum..

Sinir zaten benim diğer adım bide onu kullanırsam eşimin halini düşünemiyorum,adetimin balayına denk gelmesi gibi bi risk var aslında onun için geciktirici kullanıcam sanırım

Hehehe öyle de demeyelim de

Bu arada geciktiriciyi de doktor gözetimi olmadan kullanmak sakıncalı olabilir. Sen doktora kesin git canım ya... ayrıca geciktirmek yerine adet söktürücüyü erken kullanıp adeti öne çekmek daha mantıklı bence.

Neden özellikle bana ithafen yazdınız ki? Eczacı tıp doktoru olan arkadaşlarımdan edindiğim bilgiyi paylaştım.. öyle kulaktan dolma bi şey söylemem ben.. tabi tercih kişinin kendisine kalmış..

Doktora illa ki git zaten, evli bekar her kadının ergenlikten sonra doktoru mutlaka olmalı, o ayrı mesele, hangisi olsun diye sordun herkes tecrübelerini yazdı ama illa ki git doktora

Benim de bir arkadaşta tansiyon problemi çıktı, tansiyon problemi derken ciddi riskli ve ömür boyu sürecek bir şey, ameliyat da olmuş.
Çok nadir görülüyormuş ama onun başına geldi işte.

Nadir falan ama olunca çok kötü işte.
Birde teşhisi zordu benim.
Bir dediler ms hastasının. Yok o değil beyninde tümör var. Yok o da değil beyin kanaması geçiriyorsun.
Bence riske gerek yok.

Yıllardır prezervatif tercih ediyoruz, hiç de sorun yaşamadım.
Boşu boşuna ilaçla doldurma bünyeni...
Doktora gitme konusunda da yaşın dolayısıyla rutin kontrol için zaten gitmek gerekli her sene, ama evlilik öncesi kontrol diye bir şeye gerek yok. Kendini kasma bu konuda...Ama rutin muayenelerini de aksatma, belli bir yaştan sonra her kadın için bu durum elzem. Utanılacak bir şey yok, anlamadan bitip gidiyor zaten.

Neden özellikle bana ithafen yazdınız ki? Eczacı tıp doktoru olan arkadaşlarımdan edindiğim bilgiyi paylaştım.. öyle kulaktan dolma bi şey söylemem ben.. tabi tercih kişinin kendisine kalmış..
Size ithafen yazmadım yazdığınızı mantıklı bularak bende fikir beyan ettim yani destek amaçlı .. yanlış anlaşıldıysam kusra bakma

Size ithafen yazmadım yazdığınızı mantıklı bularak bende fikir beyan ettim yani destek amaçlı .. yanlış anlaşıldıysam kusra bakma
Yok ne kusuru olur mu hiç öyle şey.. genelde geri kafalılıkla suçalanıyorum bu öğrendiklerimi paylaşınca önyargılı yaklaştım sanırım size asıl siz kusura bakmayın..

Eczacı arkadaşım uzun yıllar dk hapı kullandı ve 30 yaşında meme kanserine yakalandı.. iş gereği onun da biçok doktor ahbabı var.. kendi doktorları da dahil olmak üzere bu haplar uzun süre kullanıldığında meme ve rahim kanseri başta olmak üzere felce bile sebebiyet verdiğini anlatmışlar.. daha risksiz yöntemlere yönelin hanımlar..

Evet söylediklerinize katılıyorum. Maalesef bende doğum kontrol hapının magduruym yanlış tedavi sonucu kanser hormonum tavan yaparak ilacın da etkisi ile 6 ay kemoterapi almak zorunda kalmıştım. Keske herkes su hapların ne kdr zararlı olduğunu bilse anlasa... Herkes kendince fikir beyan eder birisi size veya bir başkasına geri kafalı derken insan biraz da kendi düşüncesini gözden geçirmeli iyi günler canım

Çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşallah..
Şu an gebeymişsiniz.. sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşallah

Çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşallah..
Şu an gebeymişsiniz.. sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşallah
Amin canım Allah kimseyi zor duruma koymasın. Ayrıca tesekkur ederim inşallah sağlıklı bir evladım olur da çektiğim sıkıntıların mükafatı olur :*

Amin canım Allah kimseyi zor duruma koymasın. Ayrıca tesekkur ederim inşallah sağlıklı bir evladım olur da çektiğim sıkıntıların mükafatı olur :*
Inşallah arkadaşım.. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin sana inşallah.. huzurlu bir gebelik ve doğum diliyorum sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…