Önerilerinizi bekliyorum..

Çok teşekkür ederim haptan vazgeçtim sanırım herkes prezervatifin güvenli olduğunu söylüyor

Ya utanıyorum birazda zamanım yok bahanesine sığınıyorum gidip ne dicem doktora bi zarıma bakalımmı
Ya canım sen aklını bunlarla doldurma.kaç kadın gidip baktırıyodur Allahını seversen.hiç bişey olmaz.kafanı sakın zor şeylerle bulandırma.hiç bişeyine baktırıp strese girme zaten düğün stresi yetiodur sana.he eğer anormal bir durum yaşarsan tabiki doktora başvurursun.akışına bırak herşeyi streslik ve korkmanı gerektircek bi durum yok...

Ben ilk geceden korkan insanım kasılıp hiç olmayacakmış gibi geliyo inşallah öyle olmaz

Bende geçen market sırasındayken gözüm ilişti ince çok ince form diye birsürü seçenek varmış

Ben d...x kullanıyorum şekerim, cidden fark yok bence, hani çocuk için çalışırken kıyafetsiz halini de görmüş oldum fark hissetmedim

Bende geçen market sırasındayken gözüm ilişti ince çok ince form diye birsürü seçenek varmış

Canım bence kondom kısmını eşin halletsin. Sanırsam üstesinde gelebilir

Bence sen şu an gereksiz stres yapmışsın, çocuk, korunma harici başka bir tedirginliğin yok dimi? Yani tek korkun gebe kalmak mı yoksaaaa?

Evliliğin kendisi stresli :) alışma sürecinde gerdi derken acımı verdi

Bilmiyorum belki ürünü tutturamadık ama kondomsuz ilişki en ince kondoma göre bile çok daha rahat.

İlk zamanlar zaten az az da olsa bi can yanması oluyor tam alışana kadar.
İlaca karşıyım normalde ama daha rahat olduğu için ilaçla korunduk ben alışana kadar.

Ya utanıyorum birazda zamanım yok bahanesine sığınıyorum gidip ne dicem doktora bi zarıma bakalımmı

Genel bir kontrol için gider , evlilik öncesi doğum kontrol yöntemleri ile ilgili bilgi almak istiyorum dersin .

Neden utanacaksın ki ?

Sağlık ocaklarıda Aile Planlaması ve Doğum Kontrol konusunda yardımcı oluyor .

Sana burdan söyleyebileceğim tek tavsiye ; takvim yöntemi (ki adı böyle olsa da kendisi bir yöntem değildir ) çeri çekme yöntemi... bu tarz metodlar duyar ya da öneren olursa ; uygulama .

Kondom konusunda da bilinçli kullanımda rahatsız olacak bir durum yok . Bu durumda senin ilaç almana gerekte yok .

DKH zararlı mıdır zararsız mıdır o kısıma girmeyeceğim.
Bir kaç sene önce psedötümör serebri (beyin ve omurilik sıvısı basınç sendromu) adlı bir rahatsızlık geçirdim.
O dönemde öğrendim ki sivilce ilacı ve dkh kullanırken dikkat etmek lazımmış. (Bu ilaçların nadir de olsa sebep olabileceği bir hastalık imiş.)
Bu nedenle dkh kullanıp kullanmama konusunda benimde kafam çok karışık... Konuyu takipteyim..

Ben ilk geceden korkan insanım kasılıp hiç olmayacakmış gibi geliyo inşallah öyle olmaz
Şartlandırma kendini.hiçbişey planladığım gibi olmaz.doktora gitmen demek ,olayı kafana büyütmen demek.evet kısa bi süre belki kasabilirsin ama genelde çoğu çift bu sorunu kısa sürede aşar.eğer uzamaya başladıysa durum ozaman gidersiniz eşinle doktora.bizde evlendikten 10gün sora beraber olabildik.korktum biraz kasıldım.biz çözümü iki kadeh bişiler içmekle bulduk.korkma çoğu çift kısa süreli bu durumu yaşar.böyle düşün rahatlarsın...

6 senedir kondomla korunuyoruz.hic sıkınti olmadi.kizim planli oldu.en fazla latekse alerjiniz vardir belki.o da simdi latekssiz bile var OK.de .bosuna ilac alip vucudunuza zarar vermeyin derim.

Dogum kontrol hapini kullanirken ilk aylar cok bulanti, sinir vs yapiyor. En guzel günleriniz saçma sapan geçmesin... sadece adetim balayına denk gelmesin diyorsan onun için kullanmak olabilir belki...

Benim de bir arkadaşta tansiyon problemi çıktı, tansiyon problemi derken ciddi riskli ve ömür boyu sürecek bir şey, ameliyat da olmuş.
Çok nadir görülüyormuş ama onun başına geldi işte.

Prezervatif yeterli ama aile hekiminde ebe vardır mutlaka bence ona da danış kafanda soru kalmasın hazırlıklı olursan gerilmezsin. Ama sakın ebenin verdiği prezervatifleri kullanma nerden bulmuşsalar onları poşet kullan daha iyi yani devlet korunmayalım diye veriyor sanırım onları

Dogum kontrol hapini kullanirken ilk aylar cok bulanti, sinir vs yapiyor. En guzel günleriniz saçma sapan geçmesin... sadece adetim balayına denk gelmesin diyorsan onun için kullanmak olabilir belki...
Sinir zaten benim diğer adım bide onu kullanırsam eşimin halini düşünemiyorum,adetimin balayına denk gelmesi gibi bi risk var aslında onun için geciktirici kullanıcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…