öneriniz nedir?

ArZeLL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
20
0
86
Trabzon
lisede adamakıllı muhabbet dahi etmediğimiz dikkatimi karşı cins olarak çekmeyen arkadaşım tesadüf üzerine benimle iletişim kurmaya başladı. ben temkinliydim. şimdi benim ruh eşi olduğumu benimle hayat kurmak istediğini vs söylüyor. ona sordum neden ben? daha önce değil de neden şimdi? vs vs. mantıklı cevaplar veriyor ama nedense inanmak güç geliyor. bu denli ideal görünmesi yalan söylüyor olabilir mi die düşündürüyor. mantıken cok uyumluyuz. ama ya sonrası? öneriniz nedir?:44:

Denemeden bilemezsiniz ki
Çekindiğin konuyu tam olarak çözemedim :44:

ben ilçede yasıyorum. küçük bi yer burası ve ayrılırsak eger duyulursa zoraki evlendirilme olabilir korkuyorum

ben ilçede yasıyorum. küçük bi yer burası ve ayrılırsak eger duyulursa zoraki evlendirilme olabilir korkuyorum

İlginç valla
Ama böyle bi durumda kim olursa olsun aynı sorun yaşanabilir
Esas sorun ilişkiye başlamaya koruyosun sanırım şartlardan dolayı,ciddi evliliğe giden bi ilişki yaşamak istiyosun anladığım kadarıyla
Merkezi yerlerde görüşürsünüz,olamaz mı ?

öyle yaparız halledebilirim.evlilik taraftarıyım ben orada problem yok. denemeli mi diosunuz?

denemeli bnce.. söylediği sözlerin arkasında durmadığını hissettiğin anda bırakırsn. ama bir şans ver derim bnce.

Back
X