Peki denicem teşekkür ederim:)bal sür cnm akşamları. :) balın onarıcı nemlendirici etkisi var ve en doğal dudak balmı bal
Öyle mi hemen denicem:)teşkkr ederimBEPANTHOL merhem geceden bolca sür sabaha kurumuş deri dökülüyor zaten sonrasında bakımını hiç ihmal etme
hatta mümkünse her gece yatmadan önce (ama bu sefer az miktarda olabilir) sür pürüzsüz dudakların olur
benim sırrım bu en azından :)
bu gece dene bize de bilgi ver olur mu?Öyle mi hemen denicem:)teşkkr ederim
Aynen bende öyleyimArkadaslar merhaba benim sormak istediğim dudağında çok kabuk oluyor her ne kadar kremle nemlendirsem de lipstick de kullandım ama bir türlü çözüm bulamadım ne yapabilirim pürüssüz olması için bir fikri olan var mı???
dudaklaradis macunu mu sürmek gerekiyor anlamadim.:)Benim de dudaklarıp sürekli kuruyordu. Oysaki kullandığım ilaçtan ve az su içmektenmiş. Öncelikle bol bol su iç, kullandığın ilaç vb varsa yan etkilerine bak. Dişlerini fırçaladıktan sonra duduklarına da hafifçe uygula. Gece yatmadan da yoğun bir nemlendirici kullanırsan güzel bir sonuç alabilirsin.
Hayır diş fırçasını temizledikten sonra fırça ile hafifçe ov demek istemiştim :)dudaklaradis macunu mu sürmek gerekiyor anlamadim.:)
Anladim boş surcem demi.:)Hayır diş fırçasını temizledikten sonra fırça ile hafifçe ov demek istemiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?