Onlar bişey olur mu :(

MinnieMoussy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
75
0
6
Ankara
Bir haftalığına Antalyaya gidiyoruz ve iki tane muhabbet kuşumu 1 hafta bakmaları için petshop'a bıraktık. Kendimi çok kötü hissediyorum, ya onlara bişi olursa ya geldiğimde onları bulamazsam :( O kadar alıştım ki seslerine çok neşeli şeylerdi beni dinlendiriyorlardı. Çocuğunu kreşe bırakan anne babalar gibi hissettim :(

Bir haftalığına Antalyaya gidiyoruz ve iki tane muhabbet kuşumu 1 hafta bakmaları için petshop'a bıraktık. Kendimi çok kötü hissediyorum, ya onlara bişi olursa ya geldiğimde onları bulamazsam :( O kadar alıştım ki seslerine çok neşeli şeylerdi beni dinlendiriyorlardı. Çocuğunu kreşe bırakan anne babalar gibi hissettim :(
Bisey olmaaz korkma iyi bakiyorlar orda:) bende iki aydir tatildeydim kedim küsmus bana hic yaklasmadi verdigim pudingi yemedi ablam verince yedi ama :( ay nasil uzulmustum iki uc saat sonra geldi mirrladi hemen:) oyy olurum ona yaa bebisim benim herseyim

sırf muhabbet kuşum var diye otele gitmedik ev tuttuk 8-9 saat araba da götürüp getirdik şimdi çok iyi maşallah :) petshoplara ben güvenemezdim sanırım

veterinerler ücret karşılığı bakıyorlar köpeklere günlük 20 ama kuşlara çok daha ucuza bakarlar sonuçta kafeste hem veteriner yanındda aklında kalmaz

Back
X