onlar hanimdir onlar sultandir :D :D

Aman 1 günde yapmayı versin midesi kurasagına mı yapışıcak sanki benımki hiç yapmaz midesi bulanıyormuşbulanır tabi taştan yumuşak ne varsa yiyiyor bütün gün sonra midem midem
bnimki oyle herseyi yemiyor cok secici surekli kahvaltiyi hazirlayamiyom ama yemesi lazim yuksek katlarda calistilar mi tehlikeli hatta patronlari saat 10 da yine kahvalti verir kafalari donmesin diye

bnimki oyle herseyi yemiyor cok secici surekli kahvaltiyi hazirlayamiyom ama yemesi lazim yuksek katlarda calistilar mi tehlikeli hatta patronlari saat 10 da yine kahvalti verir kafalari donmesin diye
İnşaatamı çalışıyor eşin. Benımkisi yemsz ya daha 1 kere kahvaltı hazırlatmadı. Pazar günleri yaparız birtek . Ondada gözünün önünds hersey olsun ister. Tüm hepsinin paketi açılır. Sonra yemeyiz bozulur :/

ewt canim insaatci sende kahvalti yapmiyin mu . bana zeytin peynir olsun ben baska bisey yemem aksama kadar ayni sryleri yiyebilirim cok sewerim :))

O zaman kahvaltıyı hakediyor. Bende yapmıyorum kahvaltı cnm oyle cnm cekerse birşeyler atıştırırım
ewt canim insaatci sende kahvalti yapmiyin mu . bana zeytin peynir olsun ben baska bisey yemem aksama kadar ayni sryleri yiyebilirim cok sewerim :))

Gunaydiiiiinnnn. Yarin cok yorulcam yaaa. Obur evin asansorunude kapatmis gicik mutheait neymis yasakmis. Ebe deli adam biz o esyalari 5. Kata nasil tasiciz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…