- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
-
saat 4bucukta atmisim :))uyku yaramis iyice guzellesmisin ♡♡♡ gozumun onunde canlandin :)Peri guzellik uykusundaydi o saatlerde. Ama 4 gibi yazdin sanirim sitenin saati baya geride. :/ 2 diyor orda.
2 saat fark var baya buyuk fark. :/ kiz napiyordun o saatte? Uykumu tutmadi senide? 3 gibi uyudum ben. ^_^saat 4bucukta atmisim :))uyku yaramis iyice guzellesmisin ♡♡♡ gozumun onunde canlandin :)
bnim minnoş gece kusu kalkip duruyor :2 saat fark var baya buyuk fark. :/ kiz napiyordun o saatte? Uykumu tutmadi senide? 3 gibi uyudum ben. ^_^
Uykunun ne oldugunu bilmiyor bilse kalkmaz kesinbnim minnoş gece kusu kalkip duruyor :
binde anlattigin gibiydim okul olunca kalkmazdim tatilde sabahin korunde kalkardimUykunun ne oldugunu bilmiyor bilse kalkmaz kesinilerde sen kaldirmak isteyeceksin o kalkmayacak. Simdiden duyuyorum anneee 5 dakika daha deyisini.
Zorunlu oluncada insanin kalkasi gelmiyor. Her ogrenci bunu yapmistir.binde anlattigin gibiydim okul olunca kalkmazdim tatilde sabahin korunde kalkardim
Ben cok ddgilim ama 8 kilo vermem lazım :)hm toplu olmak hic iyi bisey degil ya bnde oyleyim zayiflamam lazim ben baya topluyim ama
8 kilo az mi kız ben de oyle bisey vermem lazım aama sadece göbüstenBen cok ddgilim ama 8 kilo vermem lazım :)
Az ben daha fazlasını vermiştim :) bana göre 8 kilo eşime ve cereye göre cok ideal kilodayım :)8 kilo az mi kız ben de oyle bisey vermem lazım aama sadece göbüsten
ideal kilodaysan skntı yok ozaman benm cok skintilı kilom ya bnm koca dalga geciyor gobuaumle bi doktora gidem agrimin sebbini soylsin sonra yapcam spor :)Az ben daha fazlasını vermiştim :) bana göre 8 kilo eşime ve cereye göre cok ideal kilodayım :)
canim boyle cok kisi var o idrar testleri dogru sonuc vermeyebiliyor gec dollenme falnda olmus olabilir en garanti kan tahliliSelam kizlar..Dun aksam evde idrar testi yaptm Ve negatif cikit.Cok agladm.Bugun 8.gunum ve hala adet olmadm.Boyle olup sonradan hamile oldugunu ogrenen var mi
kiz yeni gelin h.geldin yeni gordum mesaji :)))))
a.selam canim uzulme icin rahat etsin istiyirsa yaptir tahliliSelam kizlar..Dun aksam evde idrar testi yaptm Ve negatif cikit.Cok agladm.Bugun 8.gunum ve hala adet olmadm.Boyle olup sonradan hamile oldugunu ogrenen var mi
canim boyle cok kisi var o idrar testleri dogru sonuc vermeyebiliyor gec dollenme falnda olmus olabilir en garanti kan tahlili
kocan nezamn gelcek ¿Sagol canim bnim.Insallah oyledir.Nettede baktim.Cokmus idrar testi ile yanilanlar.Bakalm.Olmadi kan testi yapicam
iyi az kalmis Allah yuzunu guldurur insaaAlllah ♡♡Bu sali gunu gelicek
iyi az kalmis Allah yuzunu guldurur insaaAlllah ♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?