- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
-
edicem insaAllah kocann haberi var mi testtenInsallah canm bnm sagol.Dua et lutfenn
dmek kocan dogum gununde geliyor haaaaInsallah canm bnm sagol.Dua et lutfenn
Sezerysn ikiside ben hamileyken zayifliyorum. Digumdan sonra aliyorum. Ilki mecburi sezeryan oldu oglumun kalbi yavaslamisti. Acil sezeryan oldu. Kiz dediler ilkine bide supriz yapip erkek digmustusenin 2 cocuk var normaldir bnm ilk cockta bukadar sisman olmam hic normal degil . couklarin normal dogum mu sezaryen mi :)
dogum anina kadarkiz mi biliyordun •_●Sezerysn ikiside ben hamileyken zayifliyorum. Digumdan sonra aliyorum. Ilki mecburi sezeryan oldu oglumun kalbi yavaslamisti. Acil sezeryan oldu. Kiz dediler ilkine bide supriz yapip erkek digmustu
:) benımki önceden kemik geliyordu şimdi etlendin kız afferin diyor :)ideal kilodaysan skntı yok ozaman benm cok skintilı kilom ya bnm koca dalga geciyor gobuaumle bi doktora gidem agrimin sebbini soylsin sonra yapcam spor :)
benimkide biara oyle biseyler soyluyirdu ama gobüs sistikce dalga gecmeye basladi 4 yil once 47 kiloydum simdi 73:) benımki önceden kemik geliyordu şimdi etlendin kız afferin diyor :)
Evet hep kiz dediler erkek oldu herkes saskin. Herseyi pembeydidogum anina kadarkiz mi biliyordun •_●
Seninkide kilomu kiiizz. Birde beni gor.benimkide biara oyle biseyler soyluyirdu ama gobüs sistikce dalga gecmeye basladi 4 yil once 47 kiloydum simdi 73
cok sasirdiiim ya hicbi doktor farkedememis cocuklar karismadi demiEvet hep kiz dediler erkek oldu herkes saskin. Herseyi pembeydi
Yok canim kesinlikle. O gun pespese bizden once kiz dogmustu. Sonra erkek dogdum karismis olamaz tipki babasinin aynisi kusumcok sasirdiiim ya hicbi doktor farkedememis cocuklar karismadi demi
cok sukur ozamn desigin gibi doktorlarin yaptigi seye bakYok canim kesinlikle. O gun pespese bizden once kiz dogmustu. Sonra erkek dogdum karismis olamaz tipki babasinin aynisi kusum
2 yillik evliyim cnm 1 yil sevgli kaldik 8 ayda soz nisan surdu ole iste :))anladim:)yillik ewlidiniz demi
masaAllah 4 yildir tanisiyinuz :)2 yillik evliyim cnm 1 yil sevgli kaldik 8 ayda soz nisan surdu ole iste :))
Bir yilda kankiydik 5 yil :))))masaAllah 4 yildir tanisiyinuz :)
He ya derlerdide inanmazdim hemde tam bi yalan hahaha :))) ama cidden bir yil kankaydik hersymzi birmize anlatrdik nolduysa bize iki haftada oldu :)))) zaten o bn kanki olmadn 2,3 ay once bni grmus hoslanms sonra bi arkdsmi bnm svglm sanmis oyuzdn vazgecmis snra biz kanka oldk ole kaldk :)))kankilik faso fiso ha
Allah mutlu mesut etsiiiin sevginiz daim olur insaAllah :) ❤He ya derlerdide inanmazdim hemde tam bi yalan hahaha :))) ama cidden bir yil kankaydik hersymzi birmize anlatrdik nolduysa bize iki haftada oldu :)))) zaten o bn kanki olmadn 2,3 ay once bni grmus hoslanms sonra bi arkdsmi bnm svglm sanmis oyuzdn vazgecmis snra biz kanka oldk ole kaldk :)))
Aminnn cnm cumlemizin Allah razi olsun :***Allah mutlu mesut etsiiiin sevginiz daim olur insaAllah :) ❤
Evet dogdugunda giydiriyorlarya zibin takimi. 10lu takim o pembeydi. Ben bide beali almostim erkek olunca onu giydirdiler annem gidip magazadan mavili yesilli takimlar almisticok sukur ozamn desigin gibi doktorlarin yaptigi seye bakpembeleri doguluga mi goturdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?