• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onlar ile vakit geçirmek istemiyorum

Ogemibirgungelecekmi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
643
327
23
Arkadaşlar kv ve görümce ile vakit geçirmemek için onlar ile beraber köye gitmedim. Bundan çok memnunum görümce bana inat olsun diye sürekli faceden eşimin de bulunduğu mutluluk fotoları atıyor salak banane sanki
Ama sinir olduğum şey eşim ile o köyde iken bir kere konuştuk sonra bu saat olmuş beni aradığı yok ben aradım bizim eve yakın halası gile gelmişler. Seside böyle mutsuz huzursuz gibiydi. Hemen kapattı. Halayı severim beni arayıp gelip gelmemi sorması gerekmez miydi sizce? Ve sesi neden huzursuzdu?
Diyorum ki onlar ile vakit geçirmemi istemediğimi bildiği için mi acaba teklif te bulunmadı yada hakikaten ailesinin yanında iken beni unutup öyle mi mutlu. Gece gelip alırım seni dedi trip yapayım mı sizce geldiğinde?
Onlar ile gitmediğim için asla pişman değilim ama ayrı takılırsak böyle iyicemen mi anneciimi olur?

Esinize tavır yapmanızı gerektirecek birşey yok gitmek istememissiniz adam sizi kasmamis kendi gitmiş tabii ki orda mutlu anılır sonuçta onlar da ailesi.siz yoksunuz diye karalar bağlayacak hali yok ki.

Muhtemelen gitmediginiz için KV ile görümce eşinizi doldurmuslardir akrabalar falan da sizi sorduysa eşinizin canı sıkılmış olabilir.

Ben eşlerin bazen tek takılması gerektiğine inanırım eşimin ailesiyle ayrı şehirlerde yaşıyoruz sık sık gider tek başına. Uzun tatillerde beraber gideriz. Onun adına mutlu olurum güzel vakit geçirdiği zaman bende seviniyorum.siz de mutlu olmayı deneyin biraz tek takilsin ama bunu güzelce anlatın ki adamı dolduruşa getirip üstünüze salmasinlar:)

Esinize tavır yapmanızı gerektirecek birşey yok gitmek istememissiniz adam sizi kasmamis kendi gitmiş tabii ki orda mutlu anılır sonuçta onlar da ailesi.siz yoksunuz diye karalar bağlayacak hali yok ki.

Muhtemelen gitmediginiz için KV ile görümce eşinizi doldurmuslardir akrabalar falan da sizi sorduysa eşinizin canı sıkılmış olabilir.

Ben eşlerin bazen tek takılması gerektiğine inanırım eşimin ailesiyle ayrı şehirlerde yaşıyoruz sık sık gider tek başına. Uzun tatillerde beraber gideriz. Onun adına mutlu olurum güzel vakit geçirdiği zaman bende seviniyorum.siz de mutlu olmayı deneyin biraz tek takilsin ama bunu güzelce anlatın ki adamı dolduruşa getirip üstünüze salmasinlar:)

Çok haklısın yazdiklarinda aslında tek gitmesini isteyen benim bundan mutluyum zaten ama söylediğin çok doğru benim gelmediğimi şimdi kv yüz kere söylemiştir bu yüzden işte canım sıkılıyor:(

Buyuk ihtimal kv ve gorumce doldurmus olabilir.
Ama bu sizin tercihiniz.
Vakit gecirmektrn kastiniz nedir? O larla 2 3 saat mivyoksa 2 3 gun mu ?

Bir de hala size yakin mi. Gelmeyecegim demissin diye adam her gittigi kapida sana x buraya gelecek misin demez mantiken.
Bir kere gelmicem demen her kapi icin gelmicem demek degil mi?

Sen sorduğun soruya kendin cevabını vermişsin bile,tabiiki istemiyorsun diye halaya geçtiklerinde de sormamıştır, yoksa gezdikleri her yerde sana ayrı ayrı sormaz sırada saçmalık olur ,bana da bir kere gelmek beraber olmak istemiyorum diyene bir daha da sormam,yani tuhaflık sezmedim ben eşin de.
Bence almaya gelmek istemesi de ayrı bir jestir hayir demeyin,hem belki siz varken yanında daha mutlu olucaktir:KK50:

ki ayrica ben esinin yerinde olsam senin olmadigin için uzulmezdim bunu sen seçmisin sonuçta, sen evde oturuyorsun onlar gezmlede, uzulecek bir kisi var bu hikyaede
Eşinizin yanında olun. Kimse kimseye bayılmiyor ama evliyseniz yapmaniz gerekenler var. Sonra niye aramadi yok foto koydu diye üzülürsünüz
Acaba diyorum huzursuz olup yanında mi olmak yoksa onu tek bırakıp annesinin bana karşı doldurması sebebiyle mi huzursuz olmak
Sonunda huzursuzluk var zaten ama hangisi daha az hasarlı olur

Sen sorduğun soruya kendin cevabını vermişsin bile,tabiiki istemiyorsun diye halaya geçtiklerinde de sormamıştır, yoksa gezdikleri her yerde sana ayrı ayrı sormaz sırada saçmalık olur ,bana da bir kere gelmek beraber olmak istemiyorum diyene bir daha da sormam,yani tuhaflık sezmedim ben eşin de.
Bence almaya gelmek istemesi de ayrı bir jestir hayir demeyin,hem belki siz varken yanında daha mutlu olucaktir:KK50:

Tşk ederim güzel yorumun için

Ya ben kıskandırmak için fotoğraf atıyor laflarına sinir oluyorum. Kadın seviyor, paylaşıyor olamaz mı neden her şeyi kendi üstümüze çekeriz anlamıyorum. Ayrıca hala sizi niye arayıp sorsun ki ben evime gelmeyen insana asla sormam neden gelmedin diye çok da umrumda olmaz yani. Adama trip atacak bir şey yok hem gitmiyorsunuz hem neden çağırmadılar diyorsunuz. Canınız trip atmak istiyor ve siz bahane arıyorsunuz bence.

Çok haklısın yazdiklarinda aslında tek gitmesini isteyen benim bundan mutluyum zaten ama söylediğin çok doğru benim gelmediğimi şimdi kv yüz kere söylemiştir bu yüzden işte canım sıkılıyor:KK43:

Böyle memnunsan eğer hiç bozma böyle devam et bir iki söyler sonra alışırlar susarlar onlar da. Fakat dediğim gibi eşine iyi anlat bu durumu. Evli olmamız siyam ikizleri gibi her yere birlikte gitmemizi gerektirmez de. Biraz ayrı takılmak ikimize de iyi gelir birbirimizi ozleriz de. Hatta geldiği zaman onu çok iyi karşıla anladın mi:oops:

yani KV ve gorumceyi hiç araya katmadan konuş adamın da gönlünü yap alışırlar zamanla merak etme:)

Ya ben kıskandırmak için fotoğraf atıyor laflarına sinir oluyorum. Kadın seviyor, paylaşıyor olamaz mı neden her şeyi kendi üstümüze çekeriz anlamıyorum. Ayrıca hala sizi niye arayıp sorsun ki ben evime gelmeyen insana asla sormam neden gelmedin diye çok da umrumda olmaz yani. Adama trip atacak bir şey yok hem gitmiyorsunuz hem neden çağırmadılar diyorsunuz. Canınız trip atmak istiyor ve siz bahane arıyorsunuz bence.

Görümceyi tanıyorum sonuçta neden attığını anlayabiliyorum. Zaten takıldığını bu değil eşimin neden huzursuz olması
Ayrıca halanın değil eşimin aramamasından bahsesiyorum

bence esine sukret...cunku sana baski yapmiyor sende gelecesjin diye...gayet iyi bisey..bence onlarla gorusmek zorunda olmadiginin keyfini cikar
..ayni durumdayiz ama benim esim zorla goturemedigi zaman kendi de gitmiyor ozaman herkez bana dusman oluyor onun yuzunden ogumuzu gorwmiyoz diye..keske gitse de omzumdan yuk kalksa

Back
X