• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onlar ile vakit geçirmek istemiyorum

Ne olursa olsun onlar esinin ailesi. Ne sen aileni atabilirsin nede o atabilir. Esinizi tek basina oralara gonderiyorsaniz olanlarada katlanmalisiniz. Tabiki esiniz uzgun olucaktir, herkes karisiyla beraberken o tek basina. Ben sirf esime laf gelmesin diye giderdim. Bende bayilmiyorum kayinvalideme ama esimin hatri icin gidiyorum. Hem boyle onlara laf soyleme hakkini veriyorsunuz esinizde bu laflarin altinda eziliyor. Muhakak caninizi sikan seyler yasadiniz, haklida olabilirsiniz ama ben sirf onlara inat giderdim.. Sizin mutlulugunuzu gorup daha cok catlasinlar diye:)

Haklısın canım

Bayramda bile iki gün sabredip gidememişsin bir de hala ayaklarına mı kapansaydı?
Eşin yüzüne bakmasa haklı.adamı bekar gibi tek göndermişsin bazı gelinler sanki kaynanaya tepki olarak doğmuş
Bizde de var böyle ne istediğini bilmeyen bi Gelin.Allah eşine sabır versin

Bayramda bile iki gün sabredip gidememişsin bir de hala ayaklarına mı kapansaydı?
Eşin yüzüne bakmasa haklı.adamı bekar gibi tek göndermişsin bazı gelinler sanki kaynanaya tepki olarak doğmuş
Bizde de var böyle ne istediğini bilmeyen bi Gelin.Allah eşine sabır versin

Hah onlarda işte sizin gibi dengesiz ve patavatsız. Allah sizin geline ve bana sabır versin. Amin

Hem 'fotoğraf paylaşıyor salak babane' diyorsunuz bende bunu dert edinip konu açmışsınız. Bence fazlasıyla kafaya takıyorsunuz siz yoksunuz ya orda neler yaptıkları hakkında içiniz içinizi yiyor :KK53: bide vakit geçirmek istemiyorum deyip bayramda insanlardan kaçmak çok garip geldi bana fazla mı tahammülsüz birisiniz acaba

Hem 'fotoğraf paylaşıyor salak babane' diyorsunuz bende bunu dert edinip konu açmışsınız. Bence fazlasıyla kafaya takıyorsunuz siz yoksunuz ya orda neler yaptıkları hakkında içiniz içinizi yiyor :KK53: bide vakit geçirmek istemiyorum deyip bayramda insanlardan kaçmak çok garip geldi bana fazla mı tahammülsüz birisiniz acaba
İnan fotoğraf işini takmıyorum. Ben yokum diye kv nin demiş olacaklarını takıyorum aslında desin banane demem gerek ama belki de tahammülsüzüm gerçekten

Seçiminizi yapmışsınız gitmek istememişsiniz siz bulunduğunuz yerde mutlu olacaksınız oda gittiği yerde elbette sonuçta ailesi yanında siz kısa süreliğine ve kendi seçiminizden dolayı yoksunuz.ayrıntılara takılacaksanız zorda olsa eşinizin yanında olacaksınız ozaman böyle aklınız kalıyor sizede zor

Evet eşim anlayışlıdır ve onuda zor durumda bırakıyorum böylelikle. Onun hatırı için gitmeli miyim yoksa kendi huzurumumu düşünmeliyim bilemeiyorum
Canim hicbirimiz bayilmiyoruz dogrusu gitmeye..esimin ailesi disinda yedi kapiya daha bayramlasmaya gittim esimin istegi hatri icin..onlarin tarafini gezdikten sonra soyle sen nereye gidelim diyorsan bayramlasmaya gidelim dedi iki yakinimiza gittik aile disinda bu kadar.

Hah onlarda işte sizin gibi dengesiz ve patavatsız. Allah sizin geline ve bana sabır versin. Amin
Dengesiz sensin
Insan yerine koymayıp bir de arayıp seni çağırmalarını bekliyorsun.halı mı döşesinler ayağına
Senin gibi gelini bi dk kapımda tutmam ben

Bayramda en azından eşinizin yanında olmalıydınız. Hem karşı tarafa fırsat verdiniz, hemde eşinizi insanların yanında mahçup ettiniz. Siz onlarla vakit geçirmek istemiyorsanız, emin olun onlarda size bayılmıyorlar. KV niz görümceniz için eşiniz gidiyor mu? Oğulları yanında mı? O önemli. Eşinizi ailesi karşısında tek bırakmaya devam ettiğiniz sürece zamanla eşinizde size karşı mesafeli davranmaya başlayacak. Ailesi ile kararlar alıp, sizi her konunun dışında tutacaklar.

Eşinizin hatrı için birkaç saat tahammül edebilirdiniz. KV olmanın olayı zaten geline laf sokmak.

Dengesiz sensin
Insan yerine koymayıp bir de arayıp seni çağırmalarını bekliyorsun.halı mı döşesinler ayağına
Senin gibi gelini bi dk kapımda tutmam ben

Allahım hitap şekline bakar mısın bir insan ancak kendini ve hemcinsini böyle düşürebilir
Sen kapılarında tuttuğu gelinlerdensin sanırım yemekte veriyorlar mı bari ne mutlu sana

Bayramda en azından eşinizin yanında olmalıydınız. Hem karşı tarafa fırsat verdiniz, hemde eşinizi insanların yanında mahçup ettiniz. Siz onlarla vakit geçirmek istemiyorsanız, emin olun onlarda size bayılmıyorlar. KV niz görümceniz için eşiniz gidiyor mu? Oğulları yanında mı? O önemli. Eşinizi ailesi karşısında tek bırakmaya devam ettiğiniz sürece zamanla eşinizde size karşı mesafeli davranmaya başlayacak. Ailesi ile kararlar alıp, sizi her konunun dışında tutacaklar.

Eşinizin hatrı için birkaç saat tahammül edebilirdiniz. KV olmanın olayı zaten geline laf sokmak.

Çok haklısın canım onlara firsatta vermiş oluyorum. Zaten korkumda zamanla eşimin bana mesafeli davranması olacak mı diye. Ama bazı arkadaşlar alışırlar zamanla diyorlar keşke öyle olsa
Tşk ediyorum güzel yorumun için

Allahım hitap şekline bakar mısın bir insan ancak kendini ve hemcinsini böyle düşürebilir
Sen kapılarında tuttuğu gelinlerdensin sanırım yemekte veriyorlar mı bari ne mutlu sana

Ben evli değilim Ayrıca anasını begenmediğim adamla evlenecek kadar da düşmedim
Milletin face fotosunda ima arayacak kadar kezban da hiç değilim :D

Ben evli değilim Ayrıca anasını begenmediğim adamla evlenecek kadar da düşmedim
Milletin face fotosunda ima arayacak kadar kezban da hiç değilim :KK70:

Haaa sen evli değilsin bu yüzden bu pervasız ve büyük konuşmaların.
Anasını beğenmedin adamla evlenmek eheheheh :))
sorsana bi kk üyelerine hangisi anasını beğenerek almış.
Allah akıl fikir versin sana canım

Back
X