• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onlar ile vakit geçirmek istemiyorum

Böyle memnunsan eğer hiç bozma böyle devam et bir iki söyler sonra alışırlar susarlar onlar da. Fakat dediğim gibi eşine iyi anlat bu durumu. Evli olmamız siyam ikizleri gibi her yere birlikte gitmemizi gerektirmez de. Biraz ayrı takılmak ikimize de iyi gelir birbirimizi ozleriz de. Hatta geldiği zaman onu çok iyi karşıla anladın mi:oops:

yani KV ve gorumceyi hiç araya katmadan konuş adamın da gönlünü yap alışırlar zamanla merak etme:)

Çok mantıklı ve çok tatlısın
Tşk ederim güzel yorumun için

Çok haklısın yazdiklarinda aslında tek gitmesini isteyen benim bundan mutluyum zaten ama söylediğin çok doğru benim gelmediğimi şimdi kv yüz kere söylemiştir bu yüzden işte canım sıkılıyor:KK43:
kime esine mi soylemistir yUz kere senin gelmedigini ? yizde binbesyuz aynen oyle olmustur esin de ondan huzursuz muhtemelen hatta bundan sora o huzursuzlugu yasamamak icin senide zorlamaya baslicaktir gidelim diye .cunku anasinin dirdirir agir basacaktir

bence esine sukret...cunku sana baski yapmiyor sende gelecesjin diye...gayet iyi bisey..bence onlarla gorusmek zorunda olmadiginin keyfini cikar
..ayni durumdayiz ama benim esim zorla goturemedigi zaman kendi de gitmiyor ozaman herkez bana dusman oluyor onun yuzunden ogumuzu gorwmiyoz diye..keske gitse de omzumdan yuk kalksa

Bundan inan çok mutluyum ama dert ettiğim ne var biliyor musun acaba diyorum çok dolduruşa getirirler mi bana karşı ama az önce bir arkadaşımız ailesinin alışabileceklerini söyledi rahatladım azıcık:)

Yahu kayinvalidenizi siz sevmiyorsaniz eminim ki oda size bayilmiyordur ve vakit gecirmek istemiyordur. O yuzden kocami doldurmustur diye dusunup gunahini almayin.

Hala da belki benim evime gelmeyene niye gelmedin diye sormam demistir icinden. Ama o havayi esiniz sezdiyse uzulmustur. Sizin trip atacaginiz bir konu yok burda.

Yahu kayinvalidenizi siz sevmiyorsaniz eminim ki oda size bayilmiyordur ve vakit gecirmek istemiyordur. O yuzden kocami doldurmustur diye dusunup gunahini almayin.

Hala da belki benim evime gelmeyene niye gelmedin diye sormam demistir icinden. Ama o havayi esiniz sezdiyse uzulmustur. Sizin trip atacaginiz bir konu yok burda.

Hala değil eşim arasaydı keşke diyordum onlara gidiyoruz gelir misin diye
Kv beni sevmesede gelini yanında olmalı yoksa ne der ele komşuya

Hala değil eşim arasaydı keşke diyordum onlara gidiyoruz gelir misin diye
Kv beni sevmesede gelini yanında olmalı yoksa ne der ele komşuya
Komsulara gitseniz ne olacak ki bu dusunceyle? Surat asicaksiniz belli ki. Herkes gelmesin diye dusunuyordur o yuzden. İstenmemek cok kotu. Siz istemiyorum saniyorsunuz, belki de bu tavirlariniz herkesi soguttu. Bence trip atmak yerine guleryuzle karsilayin.

Acaba diyorum huzursuz olup yanında mi olmak yoksa onu tek bırakıp annesinin bana karşı doldurması sebebiyle mi huzursuz olmak
Sonunda huzursuzluk var zaten ama hangisi daha az hasarlı olur

Caniniz istememis gitmemissiniz. Yok niye mutlu bensiz daha mi mutlu yok niye sesi kotu geldi ben gitmedim diye mi diyerek siz kendinizi dolduruyosunuz asil. Adamin mutlu olmasini da mutsuz olmasini da istemiyorsun ama secimini yapman lazim :)) aman bosver ya sen keyfine bak ablasiyla keyifli vakit gecirsin iste

Emin olun hicbiri gelinimiz gelmedi diye aglamamistir, zaten biraraya geldiğinizde ortam geriliyorsa onlar da sizi istemiyordur. Dolayisiyla halasina giderken cagirilmamaniz da gayet olagan.
Esim annemle vakit gecirmek istemiyorsa annemle birlikte galama gidiyorken esimi cagirmam tabi ki, esimin gelmek isteyenilecegine de ihtimal vermem boyle bir durumda.

tutarlı davranmıyorsun ki canım... aslında içteniçe istiyosun ki o da gitmesin sen de gitme ailesiyle görüşmeyin. ama öyle bi dünya yok. ben olsam sevmesem de paşa paşa giderdim kendi aileme karşı da eşimden son derece saygı beklediğim için. bi de tabi kv doldurur eşinizi şimdi. ona laf bırakmamak için eşinizin gözünde iyi görünmeniz lazım

Belli sorumluluklar var.Çok bayılmasa da insan mecbur kalıyo bazı şeylere.Eğer aranda onlarla önemli problemlerin yoksa gitmen gerekirdi.Bu tarz durumlar eşleri birbirinden uzaklaştırır.Hem madem istemedin gitmedin,artık takılma hiçbirşeye,takip etme.Bu saatten sonra yapcak birşey yok.Sonuçta eşin anlayışlı,sana baskı yapmamış.

Ne olursa olsun onlar esinin ailesi. Ne sen aileni atabilirsin nede o atabilir. Esinizi tek basina oralara gonderiyorsaniz olanlarada katlanmalisiniz. Tabiki esiniz uzgun olucaktir, herkes karisiyla beraberken o tek basina. Ben sirf esime laf gelmesin diye giderdim. Bende bayilmiyorum kayinvalideme ama esimin hatri icin gidiyorum. Hem boyle onlara laf soyleme hakkini veriyorsunuz esinizde bu laflarin altinda eziliyor. Muhakak caninizi sikan seyler yasadiniz, haklida olabilirsiniz ama ben sirf onlara inat giderdim.. Sizin mutlulugunuzu gorup daha cok catlasinlar diye:)

Siz kv gorumcenin yüzünü görmeye bile tahammül edemiyorsunuz. Bu yüzden gitmiyorsunuz. Ev hala evi olunca ne degisecek? Davet beklemeniz çok anlamsız.
Ayrıca hayati birşey olmadığı sürece, normalde görüşmüyor olsanız bile, yılda 2 kez bayramda bir araya gelinmeli diye düşünüyorum. Incileriniz dokulmez korkmayin. Eşinizin hiç mi hatrı yok?

Acaba diyorum huzursuz olup yanında mi olmak yoksa onu tek bırakıp annesinin bana karşı doldurması sebebiyle mi huzursuz olmak
Sonunda huzursuzluk var zaten ama hangisi daha az hasarlı olur

Arada sırada mı bir araya geliyorsunuz kaynana görümce ile? Neden bukadar uzak duruyorsunuz. İnsan yan yanayken bile yabancı gibi durabiliyorda ondan soruyorum. Neden canınızı bu kadar sıkıyorlar merak ettim doğrusu ?

Caniniz istememis gitmemissiniz. Yok niye mutlu bensiz daha mi mutlu yok niye sesi kotu geldi ben gitmedim diye mi diyerek siz kendinizi dolduruyosunuz asil. Adamin mutlu olmasini da mutsuz olmasini da istemiyorsun ama secimini yapman lazim :)) aman bosver ya sen keyfine bak ablasiyla keyifli vakit gecirsin iste

Haklısın canım

Arada sırada mı bir araya geliyorsunuz kaynana görümce ile? Neden bukadar uzak duruyorsunuz. İnsan yan yanayken bile yabancı gibi durabiliyorda ondan soruyorum. Neden canınızı bu kadar sıkıyorlar merak ettim doğrusu ?

En başından beri herşeyime söz ediyorlar laf vuruyorlar Neden takıyorsun ki diyeceksin bende anlamıyorum yaa:kızgın:
Sende laf vur diyeceksin yemin ederim beceremiyorum yaa:kızgın:
Ben net insanım direk söylerim eee böyle olunca da kötü ben oluyorum
içim içimi yiyor eşime söyleme olmuyor söyle hiç olmuyor

Belli sorumluluklar var.Çok bayılmasa da insan mecbur kalıyo bazı şeylere.Eğer aranda onlarla önemli problemlerin yoksa gitmen gerekirdi.Bu tarz durumlar eşleri birbirinden uzaklaştırır.Hem madem istemedin gitmedin,artık takılma hiçbirşeye,takip etme.Bu saatten sonra yapcak birşey yok.Sonuçta eşin anlayışlı,sana baskı yapmamış.

Evet eşim anlayışlıdır ve onuda zor durumda bırakıyorum böylelikle. Onun hatırı için gitmeli miyim yoksa kendi huzurumumu düşünmeliyim bilemeiyorum

Back
X