• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onlar ile vakit geçirmek istemiyorum

Haaa sen evli değilsin bu yüzden bu pervasız ve büyük konuşmaların.
Anasını beğenmedin adamla evlenmek eheheheh :))
sorsana bi kk üyelerine hangisi anasını beğenerek almış.
Allah akıl fikir versin sana canım

Önce kendine dua etseydin Allahım bana akıl ver diye :) kendini bitirmeden başkasına dua etme ya :D
Git facede halaları takıp et hadi cnm :) belki yeni foto atmışlardır :D

Kızlar eşim 11:30 gibi geldi çoğunuzun dediği gibi güler yüzle karşıladım muhabbet falan ettik güzelce tabi kv yine aradı misafirler geliyor gel diye:KK48:
Neyse biraz daha oturdu halaya giderken benide alsaydın ya dedim oda alacaktımda olmadı falan dedi bende tamam dedim. İyiki trip atmadım:rapci:
İyiki de gitmedim:KK53:
Tşkler:KK68:

Bak kezbanus ben temmuzda atanıcam zaten ekimde tercih yapmadım yoksa çoktan atanıyodum :)
Sen git kaynanana hizmet et sonra laf vururlar içeri odaya gecer ağlarsın vah kıyamam
Gercek hayatında sessiz olanların burada Aslan kesilmesi de ayrı bi tezat
Ben öğretmenim ve yanlışları düzeltmek görevim iki yüzlülüğü de sevmem neysem oyum.içten pazarlık yapmamak pervasızlıksa sana geçmiş olsun
Sen biraz daha facede Kayın aileni stalkla şimdi kimbilir sensiz ne çok eğlenmişlerdir demi:)
Sen okudun da ne oldu görümceye salak demek nedir? Nasıl bir dilin var hiç bir kadına yakışıyor mu
Gercek hayatta hep böyle hakaret ediyorsan kapıya koysana yakındır hem Eşin hem işin tarafından
Daha kocana nasıl davranacağını kestiremiyorsun gelmiş burda tanımadığın insanlara soruyorsun vah yazık :)

Son düzenleme:
Bak kezbanus ben temmuzda atanıcam zaten ekimde tercih yapmadım yoksa çoktan atanıyodum :)
Sen git kaynanana hizmet et sonra laf vururlar içeri odaya gecer ağlarsın vah kıyamam
Gercek hayatında sessiz olanların burada Aslan kesilmesi de ayrı bi tezat
Ben öğretmenim ve yanlışları düzeltmek görevim iki yüzlülüğü de sevmem neysem oyum.içten pazarlık yapmamak pervasızlıksa sana geçmiş olsun
Sen biraz daha facede Kayın aileni stalkla şimdi kimbilir sensiz ne çok eğlenmişlerdir demi:)
Sen okudun da ne oldu görümceye salak demek nedir? Nasıl bir dilin var hiç bir kadına yakışıyor mu
Gercek hayatta hep böyle hakaret ediyorsan kapıya koysana yakındır hem Eşin hem işin tarafından
Daha kocana nasıl davranacağını kestiremiyorsun gelmiş burda tanımadığın insanlara soruyorsun vah yazık :)

Baya yazmışsın ufaklık :KK70:

Arkadaşlar kv ve görümce ile vakit geçirmemek için onlar ile beraber köye gitmedim. Bundan çok memnunum görümce bana inat olsun diye sürekli faceden eşimin de bulunduğu mutluluk fotoları atıyor salak banane sanki
Ama sinir olduğum şey eşim ile o köyde iken bir kere konuştuk sonra bu saat olmuş beni aradığı yok ben aradım bizim eve yakın halası gile gelmişler. Seside böyle mutsuz huzursuz gibiydi. Hemen kapattı. Halayı severim beni arayıp gelip gelmemi sorması gerekmez miydi sizce? Ve sesi neden huzursuzdu?
Diyorum ki onlar ile vakit geçirmemi istemediğimi bildiği için mi acaba teklif te bulunmadı yada hakikaten ailesinin yanında iken beni unutup öyle mi mutlu. Gece gelip alırım seni dedi trip yapayım mı sizce geldiğinde?
Onlar ile gitmediğim için asla pişman değilim ama ayrı takılırsak böyle iyicemen mi anneciimi olur?
Canım evlilikte hoşlanmasakta bazen birlikte vakit geçirmek zorunda olduğumuz ilişkiler vardı.vence çok şey kaybetmezdin eşinle beraber gitmek.ayrıca eşin içinde daha onure edici hoşuna gidecek bir davranış olurdu.şimdi sen kendi akrabalarının yanına giderken eşinle gitmek istemezmisin.gitmemek için çok büyük nedenlerin yoksa her daim eşinin yanında ol derim.bu seni eşinin gözünde de değerli kılar

Canım evlilikte hoşlanmasakta bazen birlikte vakit geçirmek zorunda olduğumuz ilişkiler vardı.vence çok şey kaybetmezdin eşinle beraber gitmek.ayrıca eşin içinde daha onure edici hoşuna gidecek bir davranış olurdu.şimdi sen kendi akrabalarının yanına giderken eşinle gitmek istemezmisin.gitmemek için çok büyük nedenlerin yoksa her daim eşinin yanında ol derim.bu seni eşinin gözünde de değerli kılar

Haklısın canım evlilik fedakarlık aslında. Ben ise sırf rahat etmek için yalnız bırakıyorum onu

Back
X