- 17 Haziran 2017
- 643
- 327
- 23
- Konu Sahibi Ogemibirgungelecekmi
-
Bence sen ne istedigini kendin bile bilmiyorsun.
Esinize tavır yapmanızı gerektirecek birşey yok gitmek istememissiniz adam sizi kasmamis kendi gitmiş tabii ki orda mutlu anılır sonuçta onlar da ailesi.siz yoksunuz diye karalar bağlayacak hali yok ki.
Muhtemelen gitmediginiz için KV ile görümce eşinizi doldurmuslardir akrabalar falan da sizi sorduysa eşinizin canı sıkılmış olabilir.
Ben eşlerin bazen tek takılması gerektiğine inanırım eşimin ailesiyle ayrı şehirlerde yaşıyoruz sık sık gider tek başına. Uzun tatillerde beraber gideriz. Onun adına mutlu olurum güzel vakit geçirdiği zaman bende seviniyorum.siz de mutlu olmayı deneyin biraz tek takilsin ama bunu güzelce anlatın ki adamı dolduruşa getirip üstünüze salmasinlar:)
ki ayrica ben esinin yerinde olsam senin olmadigin için uzulmezdim bunu sen seçmisin sonuçta, sen evde oturuyorsun onlar gezmlede, uzulecek bir kisi var bu hikyaede
Acaba diyorum huzursuz olup yanında mi olmak yoksa onu tek bırakıp annesinin bana karşı doldurması sebebiyle mi huzursuz olmakEşinizin yanında olun. Kimse kimseye bayılmiyor ama evliyseniz yapmaniz gerekenler var. Sonra niye aramadi yok foto koydu diye üzülürsünüz
Sen sorduğun soruya kendin cevabını vermişsin bile,tabiiki istemiyorsun diye halaya geçtiklerinde de sormamıştır, yoksa gezdikleri her yerde sana ayrı ayrı sormaz sırada saçmalık olur ,bana da bir kere gelmek beraber olmak istemiyorum diyene bir daha da sormam,yani tuhaflık sezmedim ben eşin de.
Bence almaya gelmek istemesi de ayrı bir jestir hayir demeyin,hem belki siz varken yanında daha mutlu olucaktir
Yanında olun tabiki. Iciniz icinizi yer diger turlu.Acaba diyorum huzursuz olup yanında mi olmak yoksa onu tek bırakıp annesinin bana karşı doldurması sebebiyle mi huzursuz olmak
Sonunda huzursuzluk var zaten ama hangisi daha az hasarlı olur
anasi doldurunca daha çok huzursuz olursun bence :)Acaba diyorum huzursuz olup yanında mi olmak yoksa onu tek bırakıp annesinin bana karşı doldurması sebebiyle mi huzursuz olmak
Sonunda huzursuzluk var zaten ama hangisi daha az hasarlı olur
Çok haklısın yazdiklarinda aslında tek gitmesini isteyen benim bundan mutluyum zaten ama söylediğin çok doğru benim gelmediğimi şimdi kv yüz kere söylemiştir bu yüzden işte canım sıkılıyor
Ya ben kıskandırmak için fotoğraf atıyor laflarına sinir oluyorum. Kadın seviyor, paylaşıyor olamaz mı neden her şeyi kendi üstümüze çekeriz anlamıyorum. Ayrıca hala sizi niye arayıp sorsun ki ben evime gelmeyen insana asla sormam neden gelmedin diye çok da umrumda olmaz yani. Adama trip atacak bir şey yok hem gitmiyorsunuz hem neden çağırmadılar diyorsunuz. Canınız trip atmak istiyor ve siz bahane arıyorsunuz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?