- 17 Haziran 2017
- 643
- 327
- 23
- Konu Sahibi Ogemibirgungelecekmi
-
Böyle memnunsan eğer hiç bozma böyle devam et bir iki söyler sonra alışırlar susarlar onlar da. Fakat dediğim gibi eşine iyi anlat bu durumu. Evli olmamız siyam ikizleri gibi her yere birlikte gitmemizi gerektirmez de. Biraz ayrı takılmak ikimize de iyi gelir birbirimizi ozleriz de. Hatta geldiği zaman onu çok iyi karşıla anladın mi
yani KV ve gorumceyi hiç araya katmadan konuş adamın da gönlünü yap alışırlar zamanla merak etme:)
kime esine mi soylemistir yUz kere senin gelmedigini ? yizde binbesyuz aynen oyle olmustur esin de ondan huzursuz muhtemelen hatta bundan sora o huzursuzlugu yasamamak icin senide zorlamaya baslicaktir gidelim diye .cunku anasinin dirdirir agir basacaktirÇok haklısın yazdiklarinda aslında tek gitmesini isteyen benim bundan mutluyum zaten ama söylediğin çok doğru benim gelmediğimi şimdi kv yüz kere söylemiştir bu yüzden işte canım sıkılıyor
bence esine sukret...cunku sana baski yapmiyor sende gelecesjin diye...gayet iyi bisey..bence onlarla gorusmek zorunda olmadiginin keyfini cikar
..ayni durumdayiz ama benim esim zorla goturemedigi zaman kendi de gitmiyor ozaman herkez bana dusman oluyor onun yuzunden ogumuzu gorwmiyoz diye..keske gitse de omzumdan yuk kalksa
Yahu kayinvalidenizi siz sevmiyorsaniz eminim ki oda size bayilmiyordur ve vakit gecirmek istemiyordur. O yuzden kocami doldurmustur diye dusunup gunahini almayin.
Hala da belki benim evime gelmeyene niye gelmedin diye sormam demistir icinden. Ama o havayi esiniz sezdiyse uzulmustur. Sizin trip atacaginiz bir konu yok burda.
Yanında olun tabiki. Iciniz icinizi yer diger turlu.
Komsulara gitseniz ne olacak ki bu dusunceyle? Surat asicaksiniz belli ki. Herkes gelmesin diye dusunuyordur o yuzden. İstenmemek cok kotu. Siz istemiyorum saniyorsunuz, belki de bu tavirlariniz herkesi soguttu. Bence trip atmak yerine guleryuzle karsilayin.Hala değil eşim arasaydı keşke diyordum onlara gidiyoruz gelir misin diye
Kv beni sevmesede gelini yanında olmalı yoksa ne der ele komşuya
Acaba diyorum huzursuz olup yanında mi olmak yoksa onu tek bırakıp annesinin bana karşı doldurması sebebiyle mi huzursuz olmak
Sonunda huzursuzluk var zaten ama hangisi daha az hasarlı olur
Sizde vurulan lafa karşılık verin cok mu zorYanında iken de sürekli laf vurmalar bana, çok rahatsız oluyorum öyle olunca da
Acaba diyorum huzursuz olup yanında mi olmak yoksa onu tek bırakıp annesinin bana karşı doldurması sebebiyle mi huzursuz olmak
Sonunda huzursuzluk var zaten ama hangisi daha az hasarlı olur
Caniniz istememis gitmemissiniz. Yok niye mutlu bensiz daha mi mutlu yok niye sesi kotu geldi ben gitmedim diye mi diyerek siz kendinizi dolduruyosunuz asil. Adamin mutlu olmasini da mutsuz olmasini da istemiyorsun ama secimini yapman lazim :)) aman bosver ya sen keyfine bak ablasiyla keyifli vakit gecirsin iste
Arada sırada mı bir araya geliyorsunuz kaynana görümce ile? Neden bukadar uzak duruyorsunuz. İnsan yan yanayken bile yabancı gibi durabiliyorda ondan soruyorum. Neden canınızı bu kadar sıkıyorlar merak ettim doğrusu ?
Belli sorumluluklar var.Çok bayılmasa da insan mecbur kalıyo bazı şeylere.Eğer aranda onlarla önemli problemlerin yoksa gitmen gerekirdi.Bu tarz durumlar eşleri birbirinden uzaklaştırır.Hem madem istemedin gitmedin,artık takılma hiçbirşeye,takip etme.Bu saatten sonra yapcak birşey yok.Sonuçta eşin anlayışlı,sana baskı yapmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?