Onlar insan ise ben neyim :(

Hadım edilme cezasına bayan milletvekilinden kişilik ve insan haklarına aykırı diye itiraz gelmiş şaştım doğrusu ...bu çocukların ve gelecekteki masum çocukların hiç mi hakkı yok...

Peki ya kötü davranılmayan çocukların kaçırılması tecavüze uğraması bunlara nasıl engel olucaz o iğrenç insanın en fazla 7-8 sene sonra ortalıkta dolaşması bunlara nasıl engel olucaz ????

yüzde yüz temiz ve ahlaklı toplum herkesin hayali..bu yüzden kötülükleri minimuma indirmek için elimizden gelebilecek bazı!! şeyler var.. o caniye nasıl engel olunabilirdi bilmiyorum ama 1 çocuk bile kurtarsak bizim için kardır..

Hadım edilme cezasına bayan milletvekilinden kişilik ve insan haklarına aykırı diye itiraz gelmiş şaştım doğrusu ...bu çocukların ve gelecekteki masum çocukların hiç mi hakkı yok...

o zaman o bayan milletvekili kişilik ve insan haklarına saygı duymamız gereken bu canilerle bizzat kendisi ilgilensin böylece bu pislikler çocuklarada zarar vermemiş olur.

Sadece bir uyarı..!

Arkadaşlar çok acı bi durum ama bence ALLAH belasını versin dememek daha doğru olur,bela anan

kişiye döner denilir,yani öyle bi inanç vardır toplumumuzda,kendimize etmeyelim o hayvana kızarken,

En iyisi ALLAH hakettiği cezayı misliyle versin diyelim,ceza demek daha doğru olur sanırım...:kkk:

Bakın Osmanlı Devletine idam herşey vardı ama hırsızlık bile yapılmıyordu. İnsanlarda ölüm korkusu var kimse ölceğini bile bile suç işlemez. Osmanlıda hırsızlık yapan biri o eşyayı hangi eliyle çaldıysa o elini kesip atıyorlardı. Düşünün ya hırsızlık yaptı diye eli kesiliyordu. Ah be padişahlar keşke şimdide öyle olsa gelip onlar yönetse idam hadım işkence falaka herşey gelsede suç oranları %50 düşse, masum insanlar ölmese çocuklarımız mutlu mesut yaşasa...

Back
X