ayıbın,baskının törenin örfün adetin ultra sıkı yaşandığı ülkelerde böyle vakalar daha sık görünülür mü? öyleyse amerika neden belçikayla yarışır? böylesine baskıcı bir toplum daha mı iyi olur?o zaman iran homoseksüellikte neden ingiltereyle,uyuşturucuda da hollandayla yarışır?her sapık hayvanın ruhsal haritası incelendiğinde anne babası mı illa suçlu olur ya da psikologlar neden onun çocukluğuna inip illa o da aynı şeyi yaşadığını ve bunun travması sonucunda olduğu masalı bize anlatılıp bu hayvanlara anlayış gösterilmesi istenir?
ülkenin özgürlükçü,demokratik ya da baskıcı olması bence önemli değildir,hangi rejimle yönetilirse yönetilsin,şahsın maddi olanakları ne olursa olsun (Cem garipoğlu ve bu hayvan,ekonomik uçurum kesinlikle var)anne-baba rolü ne olursa olsun,ben inanıyorum ki bu yaratıklar insan görünümlü olarak doğuyorlar ama insanlığın mayasından yoksun olarak dünyaya geliyorlar....bunların nefes alması derhal yasaklanmalı,insanlık hatası olarak görülüp derhal imha edilmeli...
bu ne bilgi birikimi bu ne kadar güzel bir ifadedir inanın konu başlığından takipte etmedm sadece sizin yazınızı okudum sizin gibi fikir sahibi insanlardan herzaman birşeyler öğrenilir düşünelerinizden fatdalanmamak mümkün değil takdire şayansınız.....