Onlara haksizlik mi ediyorum sizce?

Gecen aynisini yaptim. Oglunuz var ya o yapsin dedim annem azarladi beni

Bence bu olayda boşluklar var. Absürt derecede kötü ailen. Ne oldu da herkes sana böyle davranıyor? Bi aciklamasi olmalı.

Öncelikle anne veya babamız diye kimseye saygı duymak zorunda değiliz. Sizi bu dünyaya getiren onlar. Başınızın derde gireceğini de biliyorlar, hayatınız da sorunlar yaşayacağınızı da. Madem bunlara göğüs geremeyeceklerdi. O zaman çocuk yapmayacaklardı.
Ben sizin yerinizde olsam bırakın alt katlarına taşınmaya, yüzlerine bile bakmam. Fikirlerini falan da sormayın. Kıymet verenin fikri sorulur.
Anne baba olmak para vermek veya büyütmek değildir. Ölünceye kadar çocuğunun her derdi ile ilgilenmek, onu koruyup kollamaktır.

Aynen dikkat et ❤ inşallah herşey gönlünüzce olur

Yerinde olsam aileme bahsetmem bile. Erkek arkadasinizda sizin yaniniza gelecegine siz ona gidin. Yada bagimsiz bir yere yerlesin.

Geçmişinizi gizliden araştırın evlatlık olabilirsiniz başka açıklaması yok...

Kendi öz evlatlarından baba evi için kira isteyen, anne baba!
Daha fazlasını anlatmanıza gerek yoktu çünkü kimse kendi evinde oturmak için para vermez, aklına gelemez.
Ne olur silin o insanları, emin olun her şey çok güzel olacak.

Hayir vermiyor. Ondan alirlar mi hiiic hani o erkek evlat ya
O zaman yaşlanınca da oğulları bakar.
Babam zamanında mülkünün neredeyse hepsini oğlunun üzerine yapmıştı, biz kızlara küçük miktarda para verdi. Sanki tek çocuğu oğluymuş gibi hep bizleri değersizleştirdi.
Şimdi yaşlanınca bizler bakıyoruz, oğlu hiçbir şeyiyle ilgilenmiyor, babalar gününde bile hediye almaz.
Artık anladı ama iş işten geçti.

Çok mantıksız her şey neden size bu kadar kötü davranılıyor ki neden nefret duyuluyor sizden üsteelik ailenin tüm bireylerince, hepsi mi normal dışı
Amcanız halanız teyzeniz nasıl davranıyor size? Ailenize yorumları nasıl?

Bize de kız torun olduğumuz için ezdiler hor gördüler. Simdi bir tane oğlan torunları var bayramdan bayrama arar sorar neredeyse. Gene bizim elimize kaldılar. Ben de iletişimi çok azalttım aklım başıma gelince.

Aile kavramı bu değil , ana baba olmuşlar ama aile olmayı becerememişler üzgünüm. Kimseye vermeniz gereken bir cevap yok veya izin almanıza da gerek yok nasıl kendiniz çıktıysanız bu bataklıktan yine devam edin. Çatır çatırda nikahı kıyın gerekirse çağırmayın bile.

Benim yaptigim bir sey yok. Sadece kiz evladiyim diye böyle hor görüldüm. Benim günahim yok. Amcamla babam küs. en son 10 yil önce gördüm. Halam teyzemlerle hic ilgim yok yurtdisindalar. Ayrica birbirleriyle küsler. Mesela Halamlar annemle kavgali, teyzemin de babam eve gelmesini bile istemez buralara geldiginde. O kadini buraya ayak bastirirsan seni de silerim dedi babam anneme. Herkes birbiriyle kanli bicakli.

Onlara haksizlik yapmadin fakat böyle devam edersen, kendine haksizlik yaparsin.

Daha tanisma asamasinda oldugun biri ile evlilik hayali kurman yanlis. Zaten dilin daha önce yandi, bare yogurdu üfeyerek ye. Mecburmusun hayatinda birini tutmayi?

Önce kendi hayatini kur, gez toz, hayatini yasa. Kimseyi düsünmeden, kimseye hesap vermeden. Bu sahis, diger esinden ne farki var? Onuda kurtulus olarak görüyordün, bunuda kurtulus olarak görüyorsun.

Ki ikiside yanlis, sen kendi kurtulusunsun. Anladigim kadari ile gençsin daha, tahminen 23-24 yaslarinda. Biraz kendini tani önce. Bu sekilde bir evlilik daha yaparsan, oda yüremez.

Okuduklarim gercekmi tuylerim diken diken gozlerim dolu dolu okudum allah yardimcin olsun kimseye bise sorma karar senin zaten olumluda olsa olumsuzda olsa sen onlarin yuku gibi biseysin içim sizladi cok kotu oldum bizler hem bosanip hem ayakta durmaya calisirken bunlari yapan bir aile olsa ne olmasa ne allahin adaleti buyul allah yardimcin olsun cok kotu oldum

Ben olsam bakmam öylesine büyük konusmayayimda

Sagolasin, aksam aksam canini sktim kusura bakma icin daraldi benim yüzümden. Ben de daraliyorum her gün aklima gelir yazdim cünkü icimi dökmek istedim. Zaten onlarin fikri benim icin önemli degil almam da

Ben cok dikkatliyim. Hemen de evlenmem onunla...Ilk basta ona bagimliydim sonra düzelttim bu durumun farkina varip. evet gencim...Evlilik icin acelem yok dedim kendisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…