Onlara haksizlik mi ediyorum sizce?

Sagolasin, aksam aksam canini sktim kusura bakma icin daraldi benim yüzümden. Ben de daraliyorum her gün aklima gelir yazdim cünkü icimi dökmek istedim. Zaten onlarin fikri benim icin önemli degil almam da
Olur mu oyle aey icinde tutma her zaman yaz keske elimizden bisey gelse ama ben bizler gibi guclu kadinlari cok seviyorum isinin basinda kendi ayaklari uzerinde duran bir annesin sen allahtan baska kimseye ihtiyacin yok ins hayatindaki ins gercekten dogru insandir ve cok mutlu olursin

Canım çoook sağol söylemen bile yeter evet yazıp rahatlamak ne güzel ayakta durmak zorundayız hayat bizi buna mecbur bırakıyor.

Pardon da öz aileniz olduğundan emin misiniz acaba

Ben anlamıyorum biri evlat da diğeri değil mi? Evladım çok büyük bir hata yapsa bile arkamı dönüp gidemem. Arkasında olmam, savunmam ama ne olursa olsun yanında olurum. Belki çok kızarım, bağırır çağırırım fakat sevgimi eksik etmem.

Valla kız çocuğu evlenince el olur gider mantığı bizim anadolunun en eskimiş, en köhne, en berbat kafa yapısı .Değişmiyorda aksi gibi..Bizim annneanne babannelerimizde aynı kafa da, erkek çocuk bağra basılır kız çocuk bekarken evde misafir ,evlenince de direk yabancı..Valla böyle kafa olmaz olsun ..Herkes böyle değil tabi ki ama aileyi seçemiyoruz malesef..
Hatta evine gidip kalmak bile istemezler elin oğlu var diye..Babanem mesela gelir bizde kalır hepimiz çalışıyoruz sıkılır çatlar akşama kadar evde, e halama git o ev hanımı yok orası elin evi diyor.Gerçekten coğrafya kader.Size ne diyebiliriz ki hiç suçunuz yok ,iş bulabilirseniz çalışın mutlaka.

Tesekkür ederim maalesef böyle bir aileye dogdum ve secemiyoruz. Icanadolu köyünden gelmisler ailem gurbetci olarak ve kendilerini gelistirmemisler. Maalesef bu zihin yapisi cok kötü evet bizde de ayni tarif ettigin gibi. Damat varsa elin oglu, kend kizlari bekarken misafir sonra da el kizi...bu ne ya

Bir gün annemle babam kendi aralarında bir şey konuşuyorlardı ben de merak ettim ne konuşuyorsunuz öyle dedim. Babam " Sen artık bu evden çıktın seni ilgilendirmez " diye sert bir cevap vermişti hiç unutmam.

Bir gün annemle babam kendi aralarında bir şey konuşuyorlardı ben de merak ettim ne konuşuyorsunuz öyle dedim. Babam " Sen artık bu evden çıktın seni ilgilendirmez " diye sert bir cevap vermişti hiç unutmam.
Ya bari aramizda konusuyoruz de ama „artik bu evden ciktin“ ne demek ya. Cok kötü insanin zoruna gider tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…