Onlarla gitmeli miyim sizce? Lütfen bakın

-stargirl-

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
172
69
13
25
Hepinize merhaba :KK200:

Ben 17 yaşındayım. Hepinizin fikirlerini tek tek düşüneceğim lütfen yorum yapın, olayı anlatıyorum.

Arkadaşlar benim bir yengem var (amcamın karısı) yengemin de bir abisi var. Yengemgil (amcam ve kuzenlerim) ve abisinin ailesi bu çarşamba bir otele gideceklermiş. Okul başlamadan da dönülecekmiş buradan. Ve büyük bir incelik yaparak beni de onlarla gelmeye davet ettiler. Tabi gideceğim kesin değil ama bana da yer ayarlamaya çalışıyorlarmış yani büyük ihtimalle gideceğim.

Ancak şöyle bir sorun var ki, kuzenlerim ve onun kuzenleri bir de ben aynı ortamda olacağız. Ve böyle olduğumuz her ortamda kuzenlerim kendi kuzenleriyle yakın olup beni dışlıyorlar açıkçası. Yine böyle olacağını biliyorum. Gitmek istiyorum ama dışlanırım yine gibime geliyor. Bir de zaten tatilin ilk haftası değişiklik olsun diye halamgilde falan kaldım, bu sebeple kendime de şu haftayı ayırırım diyordum ama öyle olmayacakmış gibi duruyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çok da evcil bir insanımdır. Ama bir yandan da diyorum ki gayet güzel bir incelik yaparak davet ettiler beni. Yer ayarlamak için uğraşıyorlar. Şimdi ben gelmesem gerçekten hoş olmayacak. Ayrıca iyi de bir otel. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen fikirlerinizi belirtin

Ailemin düşüncesini soracak olanlar için diyeyim babamla annem ayrı, ben babamla kalıyorum, babam değişiklik olur git bence kuzenlerinle eğlenirsiniz falan dedi ama işte işin o kısmı sorun. Tek olmak istemiyorum. Ezik ezik kenarda duran bir biblo olmak istemiyorum. Bunun yerine hiç gitmem daha iyi.

Onlar mı seni dışlıyor yoksa sen onlarla olmaktan sıkılıyor musun? Eğer cevabın birinci seçeneğe daha yakınsa gitme ama sen onlarla muhabbet etmek vs için adım atmadıysan bu sefer farklı bir şekilde davranıp anlaşmayı deneyebilirsin

Onlar mı seni dışlıyor yoksa sen onlarla olmaktan sıkılıyor musun? Eğer cevabın birinci seçeneğe daha yakınsa gitme ama sen onlarla muhabbet etmek vs için adım atmadıysan bu sefer farklı bir şekilde davranıp anlaşmayı deneyebilirsin

Aslında bilmiyorum baya uzun süredir görmedim onları da , ama kendi kuzenlerimin satıcı olduklarını biliyorum benim orda bulunmamı pek istemezler sanki. Ama gelirim dedim. Off ne yapsam ki.

Kaynaşma şansın yok mu kuzenlerinle ?

Yani aslında var ama anlaşmam için biraz alttan almam gerek onları.
Özellikle benim yaşıt olan fazla patavatsız. Onunla sürekli şakasına da olsa bir münazaraya girdiğimiz çok olur. İyi olmak için yalakalık yapmam lazım yoksa öbür türlü anlaşamam.

Aslında bilmiyorum baya uzun süredir görmedim onları da , ama kendi kuzenlerimin satıcı olduklarını biliyorum benim orda bulunmamı pek istemezler sanki. Ama gelirim dedim. Off ne yapsam ki.
O halde sıkılabilirsin dediğin gibi, içlerinde en az bir tanesiyle bile sıkı olsan çok ta dert olmazdı aslında ama dediğin durumu anlıyorum eğer seni dışlıyorlarsa gitmemek daha iyi sanki

Yani aslında var ama anlaşmam için biraz alttan almam gerek onları.
Özellikle benim yaşıt olan fazla patavatsız. Onunla sürekli şakasına da olsa bir münazaraya girdiğimiz çok olur. İyi olmak için yalakalık yapmam lazım yoksa öbür türlü anlaşamam.
O zaman boşver gitme zaten hoşnut olmayacağın bir ortamda eğlenemezsin.

Baskalari icin niye kendine ezik diyorsun? Yapma lutfen insanlara gore mi hareket edeceksin? Farkli bir sehirse hem sen kendi basina bile guzel zaman gecirirsin, hem de kafan dagilir.

Evet ama onların gözünde öyle olduğuma eminim. Aynı şehir ama şehrin çok az gittiğim bir kısmı. Hani ailecek gitsek aşırı keyif alacağım bir yer olduğuna da eminim zaten. Ama orda kuzenler kaynaşmışken ben de oraya gelmiş bir tane fazlalık olucağımı biliyorum. Aslinda gitmeyi çok istiyorum çünkü bayadır otele gitmemiştim ve gerçekten güzel de bir yer. Ama bilemiyorum allahım ne kadar kararsızım.

Madem çok evcil!bi insansın ve kuzenlerinle de sürekli münazaraya! giriyorsunuz gitme.evde bol bol kendine vakit ayır kitap oku,film seyret 17 yaşındaysan muhtemelen öğrencisin girmen gereken üniversite sınavı varsa ona hazırlan

Madem çok evcil!bi insansın ve kuzenlerinle de sürekli münazaraya! giriyorsunuz gitme.evde bol bol kendine vakit ayır kitap oku,film seyret 17 yaşındaysan muhtemelen öğrencisin girmen gereken üniversite sınavı varsa ona hazırlan

Ama bunları ben zaten çok yapıyorum. Kafam dağılsın bence biraz. Tabi dediğim gibi emin de değilim yani ama sanki gidersem bana bir zararı olmaz gibi geliyor. Zaten 4 gün sürecek sadece

Ama bunları ben zaten çok yapıyorum. Kafam dağılsın bence biraz. Tabi dediğim gibi emin de değilim yani ama sanki gidersem bana bir zararı olmaz gibi geliyor. Zaten 4 gün sürecek sadece
Kendini rahat hissedeceksen git tabi ama öyle dışlanmış filan hissetme.eğlenmene tadını çıkarmaya bak

gitmek istiyorum demişsin, dışlanacağını biliyorsan nasıl istek duyuyorsun ki.

Git diyenlere ama şöyle ama böyle demişsin
Gitme diyenlere ama böyle ama şöyle demişsin.

Fena kararsızsın :KK53:

4 günmüş zaten.
Anlaşamazsan büyüklerle takılırsın.

gitmek istiyorum demişsin, dışlanacağını biliyorsan nasıl istek duyuyorsun ki.

Ya bir tarafım diyor ki git yani ne olucak dışlansan da sen orda yüzmeye eğlenmeye gidiyorsun onlar o kadar da önemli değil
Sonra da diyorum ki oraya gidip de dışlanırsam moralim bozulur ve sonrasında da eğlenemem kararsızım yani ama bir de şu var ki bana yer ayarlamaya uğraşıyorlar ben şimdi gitmicem desem biraz kırılırlar gibi gibi gibi işte...

Back
X