kızlar çok teşekkür ederim markafoniye üye oldum ama anasayfada sadece kampanyalar çıkıyor maybeline filan makyaj malzemelerini bulamıyorum halbuki orda var ama seçeneklerde yok nasıl bulucam
asıl güzel şeyleri alamıyoruz ki keşke göstermeseler
kızlar ben internetten hiç alışveriş yapmadım artık yapmak istyrm acaba güvendiğiniz beğendiğiniz internet sitelerini buraya yazabilirmisiniz online alışveriş sitelerini:26:
evet siteler çok fazla
ama meblağları incelediğimde mağazalarda bu fiyatlara bulabiliyorum ben...
şöyle bir önderide bulunayım...
benim tanıdıgım bir arkadaşım imece usulü bir mağaza açtılar ordan öneririm... direk gönderiyor herkese...
ve UCUZ ÇARŞI
Yurt dışı alışveriş sitelerini ben de seviyorum, inanılmaz bir ürün çeşitliliği var, hem de fiyatlar mağaza fiyatları ile kıyaslanınca çok uygun ama birçoğunun Türkiye'ye kargosu yok ya da ben mi bilmiyorum bilemiyorum.Yani o sorunu çözsem sürekli birşeyler sipariş ederdim herhalde.Bir de online alışverişin bir ayrı güzelliği de aldığınız kıyafetin bir başkasının üzerinde olmaması.Şimdi mesela belli bazı klasik markalar var, burda ismini vermiyorum, evet iyi ürünler var ama sokağa çıktığınızda illa ki bir başkasının üzerinde de aynısını görebiliyorsunuz.O da hoş bir durum değil.Yani eğer cidden kendi modanızı yaratmak istiyorsanız ve buna çok büyük bir bütçe ayıramayacak durumdaysanız, bir şekilde orjinal ürünleri uygun fiyatla bulmalısınız ki bu da lüks mağazalara giderek indirim peşinde koşarak bence biraz zor.Ben bu sebeptendir ki online stelerden bu ihtiyacımı karşılıyorum.Size konuyla ilgili sorum şu şekilde, yurt dışından kargoyla buraya nasıl yollatırız verdiğimiz siparişleri, bir de kredi kartı kullanmak istemiyorsak paysafecard ile ödeme yapabilir miyiz?
Ben de hiç internetten alışveriş yapmadım da illa kredi kartı ile mi yapmak gerekiyor arkadaşlar kapıda ödeme ya da havale yapılabliyor mu bu tür alışverişlerde acaba?
kızlar ben internetten hiç alışveriş yapmadım artık yapmak istyrm acaba güvendiğiniz beğendiğiniz internet sitelerini buraya yazabilirmisiniz online alışveriş sitelerini:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?