Online alışveriş siteler

Kampanya takip eden Gencallar'ı sık kullanılanlarına eklesin, sürekli bir şeyler yapıyorlar.
Şimdi de FB sayfasını beğenene 5-10-15-20TL indirim başlatmışlar.

indirim

Son düzenleyen: Moderatör:
trendyoldan alışveriş yapan arkadaşlar, kıyafetlerin kalitesi nasıl? ayrıca 36 beden almak istersiniz çok daha büyük çıkar böyle sorunlar yaşayan var mı?

kızlar çok teşekkür ederim markafoniye üye oldum ama anasayfada sadece kampanyalar çıkıyor maybeline filan makyaj malzemelerini bulamıyorum halbuki orda var ama seçeneklerde yok nasıl bulucam

markafoni'ye ait diye duyduğum kozmetik sitesi var misspera.com ben buradan alıyorum makyaj malzemelerimi :) Kargosu ücretssiz ve ertesi gün teslim ediyorlar. Markafoni de kampanya bitişini bekleyeceğine bence böyle bir şey yapabilirsin canım

arkadaşlar hoşunuza gidebileceği düşüncesiyle Albidi yeni bir kampanya yapmış.. oyunda 1. olana ipad 2. olana PS3 3.ye foto makinesi var.. arkadaş getirenlere de hediye çeki veriyorlar.. 50-150-250-500-1000 liralık çekler veriyorlar.. denemek isteyebileceğiniz düşüncesiyle paylaşıyorum..

Yüzlerce mağaza ve ürün en uygun fiyatlarla burada !

buradan tıklamak zorunda değilsiniz sitenin kendisinde de var. 250 kişi sizin davetinizle oyunu oynarsa 1000 lira çek veriyorlar.. kazanacak birisi olacaksa buradan kazansın.. hadi kolay gelsin..

Son düzenleyen: Moderatör:
asıl güzel şeyleri alamıyoruz ki keşke göstermeseler

Asıl güzel şeyler dediğiniz nedir? İyi markalardan mı bahsediyorsunuz? İndirime girince alırsınız canım, niye alamıycakmışsınız ki.Ha tabi bazı markalar var, inanılmaz uçuk rakamlar belirliyorlar,onları almak imkansız,o ayrı bir konu.

ANNELÜTFEN.COM dan 5 parça ürün aldım. 22 gündür aldığım ürünler kargoya verilmedi. Telefonlarına cevap vermiyorlar. Kısacası kesinlikle bulaşılacak bir site değil. Paranız çarçur olmasın. O kadar fazla reklam vermişler ki piyasaya. Hemen hemen her sitede reklamları var. Ama işte kimse bilmiyor bunların ne mal olduğunu. BUNUN İÇİN SİZ SİZ OLUN İYİCE ARAŞTIRMADAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN. YAPACAĞINIZ ALIŞVERİŞLERDE MÜMKÜN OLDUĞUNCA KAPIDAN ÖDEME YÖNTEMİNİ KULLANIN.

evet siteler çok fazla
ama meblağları incelediğimde mağazalarda bu fiyatlara bulabiliyorum ben...
şöyle bir önderide bulunayım...
benim tanıdıgım bir arkadaşım imece usulü bir mağaza açtılar ordan öneririm... direk gönderiyor herkese...

Instagram
ve UCUZ ÇARŞI

İmece usulü bir mağaza açtılar derken ne demek istediniz, çok ortaklı manasında mı? Direk nasıl gönderiyor?

merhaba.

her yerde paysafecard ödeme ihtimali olmayabilir. bu çünkü kredi kartı gibi bir standard değil. aynı heryerde american express kullanamadığın gibi. yani bu satın aldın online shopa bağlı birşey. böyle basitce cevap verilemez maalesef. düşündüğün belirli biryer var ise bakılabilinir.

Aslında tüm küçük online alışveriş siteleri ebay ve amazon gibi siteler altında toplansa, bu siteler de satıcıdan aldığı komisyonu daha aşağıya çekse son kullanıcının satıcıya ulaşması kolaylaşır bence.Çünkü internetten online olarak birşey almak istiyorsunuz ve karşınıza çok fazla seçenek çıkıyor, bazı web sayfalarını tanımıyorsunuz ve haliyle fiyatı uygun olsa dahi sipariş vermek istemiyorsunuz ancak büyük güvenilir bir kurumdan aldığınızda, satıcının isminden çok, daha önce oradan alan kişilerin görüşlerine göre karar veriyorsunuz.Tabiki satıcılar komisyon vermek istemedikleri için daha büyük çatılar altında toplanmak istemiyor ama biz tüketiciler olarak bunu tercih ediyoruz, en azından benim düşüncem bu yönde.Tabiki şu we design olayını geliştirmeleri lazım, dünya devi sitelerde dahi bu eksiklik göze çarpıyorama kargo olarak ufak sitelere göre çok ilerdeler.Hatta yanlış hatırlamıyorsam Amazon'un yeni bir projesi var, sipariş ettikten 30 dakika sonra insansız uçan hava araçları ürünü gelip evinizin önüne bırakıcak, inanılmaz bir olay.Ödeme konusuna gelince, dediğinize katılıyorum, paysafecard her yerde geçerli değil henüz ama benim favori ödeme şeklim o çünkü daha önce kredi kartı ile ilgili tatsız bir olay başıma geldi.

Bir de aklıma gelen önemli konulardan biri de online alışveriş sitelerinin size oldukça fazla zaman kazandırması, sunduğu çeşitliliğin yanında.Mağaza mağaza gezmenin verdiği yorgunluğa da katlanmak zorunda kalmazsınız ayrıca.Önemli olan bir başka nokta da mağzaların kapalı olduğu tatil günlerinde ya da mağaza kapanış saatlerinden sonra da alışveriş imkanı sunması.Bazılarımız geç saatlere kadar çalıştığı için, iş çıkışı alışverişe zamanımız kalmayabiliyor, bu alışverişin illa ki giyim üzerine olması gerekmiyor, gıda da olabilir.Düşünsenize siz işten çıkmadan önce alışveriş listenizden gerekli malzemelerin siparişini veriyorsunuz, eve geldiğinizde, ne gerekiyorsa kapının önünde sizin için hazır bekliyor,bence mükemmel birşey, bu alışverişten kazandığınız vakti de ailenize ayırabilirsiniz, ya da hobilerinize.Bazı eleştirilen tarafları olsa da, bence online alışveriş birçok yönüyle hayatımıza kolaylık getiren hizmetlerden biri.

Ben de hiç internetten alışveriş yapmadım da illa kredi kartı ile mi yapmak gerekiyor arkadaşlar kapıda ödeme ya da havale yapılabliyor mu bu tür alışverişlerde acaba?

İlla kredi kartından yapman gerekmiyor. mesala ben sürekli Burda herşey çok ucuz dan alışveriş yapıyorum bazen kredi kartımda limit olmuyor. kapıda ödeme seçeneği ile sipariş veriyorum kargom gelince ürünü inceliyorum beğendiysem ödüyorum beğenmediysem geri iade ediyorum. çok avantajlı bu site.

kızlar ben internetten hiç alışveriş yapmadım artık yapmak istyrm acaba güvendiğiniz beğendiğiniz internet sitelerini buraya yazabilirmisiniz online alışveriş sitelerini:26:

benim sürekli alışveriş yaptığım aybesashop diye bir site var şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. burada herşey var. anne bebek ürünlerinden tut da mobilya, elektronik ev tekstili hatta pet shop bile var. fiyatları da baya uygun Burda herşey çok ucuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…