Online alışveriş siteler

Kızlar ben çok fazla online alışveriş yapıyorum. Online alışveriş sitelerinden indirim kuponları yayınlayan bir site buldum. İnternetteki çoğu online mağazanın indirim kuponu ve hediye çeklerini yayınlıyorlar. Reklam amaçlı üyelik...

Ben bu siteden defacto, grupanya, zizigo ve netvarium kuponlarını kullandım. Buradaki indirim kuponlarını kullanarak, online alışveriş sitelerinin size verdiği tüm indirimlere ek indirim kazanıyorsunuz. (indirimler %10-%40 arası değişiror)
Size kullandığım kuponların linklerini veriyorum. Boşuna fazla para vermeyin:

Defacto
Kupon: Defacto Kampanya Kodu ile Alt Limitsiz %15 İndirim !

Grupanya
Kupon: Grupanya Promosyon Kodu ile %10 İndirim !

Zizigo
Kupon: Zizigo Kupon Kodu ile Alt Limitsiz %10 İndirim !

Netvarium
Kupon: Netvarium İndirim Kuponu : 20 TL!

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazmayı unuttuğum birde misspera indirim kuponu var. Bu kuponu kullanarak yapacağınız her 100tl alışverişte 20 tl indirim kazanıyorsunuz. Ben 320tl alışveriş yaptım. ödeme sayfasında bu kuponu girince fiyat anında 60tl uzucladı. Linki aşağıda paylaşıyorum:

Reklam amaçlı üyelik...

bende dün o sitenin 2 indirim kuponunu kullandım. Lidyana ve Modagram mağazalarından. Anında indirim kazandım valla. :) Bende linkleri aşağıda paylaşıyorum:

Modagram
Kupon: Modagram Promosyon Kodu ile Mayıs ve Haziran'da 15TL İndirim!

Lidyana
Lidyana İndirim Kuponu - eİNDİRİM KUPONU

Bugünde enmoda.com indirim kuponu yayınlamış. 150TL ve üzeri alışverişlerde 30TL indirim kazandırıyor. Sitede birde 75TL ve üzeri alışverişlerde 15TL indirim kazandıran indirim kuponu var. Linkler aşağıda:

150TL alışverişe 30TL indirim için
Kupon: Enmoda Promosyon kodu : 30 TL İndirim !

75TL alışverişe 15TL indirim için
Kupon: Enmoda Promosyon Kodu ile Anında 15TL İndirim !

Ben bebek ürünleri için Reklam amaçlı üyelik... u tercih ediyorum. Ürünleri çok kaliteli. Ayrıca yeni doğum yapan arkadaşına burdan bir sepet seçip gönderim yapabiliyorsun hediye için.

kızlar ben internetten hiç alışveriş yapmadım artık yapmak istyrm acaba güvendiğiniz beğendiğiniz internet sitelerini buraya yazabilirmisiniz online alışveriş sitelerini:26:

canım bende internetten alışveriş yapıyorum son zamanlarda jiqlet .com dan alıyorum kapıda ödeme 7gün içinde iade degişim vs bir çok hizmeti sunuyorlar bakmanı tavsiye ederim

Ben de online alışverişi çok sık kullanıyorum mecburen. Yurt dışından sadece dressfirstten alışveriş yaptım, çok çok kaliteli değil elbiseleri ama inanılmaz iyi bir müşteri memnuniyeti anlayışları var bu bakımdan hiç bir mağduriyet yaşamdım.

Limangodan yaptığım bir alışverişte belirtilen ürün 5 parçaysa bana 1 parçası geldi, şikayet etmeme rağmen geri dönüş olmadı.

Markafoniden ilk alışverişimde aldığım gözlük siyah iken gelen beyazdı, neden bilmiyorum iadeyle uğraşmadım. Sonraki alışverişlerimde memnun kaldım.

La senzanın internet sitesi de oldukça iyi teslimatları ve kargosu hızlı..

Juenpet, cickesepeti, kitapyurdu, lensal, lush, d&R, supurgemarket, vatanbilgisayar, eczane.com.tr, hepsiburada diğer alışveriş yapıp sorun yaşamadığım sitelerden.

Tozludan da alışveriş yaptım bir kere, çok kaliteli ürünler değil elbette fiyatına göreler ama kargoya vermeleri geç, gelen ürünün üstü m altı l gibi olmamaası gereken hatalar yaptıkları için tercih etmiyorum.

limango, markafoni den alışveriş yapıyorum. limango' dan memnun kalmayan çok kişi var ben de ürkerek sipariş veriyorum bu yüzden ama henüz bir sorun yaşamadım. boyner' de indirimsiz fiyatı 500 küsur olan mbt sağlık ayakkabılarını limango' dan 200 liraya aldığımız için minnettarım kendilerine :)

bebek alışverişleri için e-bebek,annelütfen gibi sitelerden alışveriş yapıyorum annelütfen' den pek memnun kalmadım ama e-bebek çok iyi.

sağlık ve yine bebek ürünleri için de eczanemizde.com' u kullanıyorum çok memnunum.

son zamanlarda market alışverişleri için bile interneti kullanır olduk migros sanal markette çok güzel indirimler oluyor ve bkm ile ödemelerde anında 15 lira indirim yapıyorlar teslimat vs. çok iyi.

ben de markafoniden bot ve ayakkabı almıştım bot a fazla içim sinmedi ama topuklu ayakkabı müthiş herhangi bir sorun yoktu güvenilir yani

konuya göz atınca benimde yemekte tuzum bulunsun dedim

geçenlerde bi site keşfettim kargo bedava ve pazarlik yapabiliyorsun ilk defa böyle bir site ile karşılaştım. sürekli internetten alışveriş yapan biriyimdir devamlı indirimleri felan takip ederim. orjinal ürünler felan almayı çok severim. bi göz atın derim pazarliklaal.com adında bi site. ilk alışverişimde biraz tedirgin oldum ama ne üründe ne kargoda hiç sıkıntı yaşamadım bir gün içinde de ürün elimde oldu. facebookla giriş yapıncada 10 tl ayrıca indirim kazandım açıkçası şanslıydım şuan da çok memnunum siteden aldığım ürünlerde indirim çeki gönderdiler hep bende hemen kullandım tavsiye ederim kesinlikle. bi göz atın hanımlar

kızlar ben internetten hiç alışveriş yapmadım artık yapmak istyrm acaba güvendiğiniz beğendiğiniz internet sitelerini buraya yazabilirmisiniz online alışveriş sitelerini:26:

canım bende online alışveriş yapıyorum çanta,kozmetik,giyim,el işi ürünlerde firsatsevdasi var özellikle çantalarda çok güzel çeşitler var gayet cüzi fiyatlara girip bakabilirsin kapıda ödeme veya kredi kartı seçenekleri var.

Son düzenleme:

Geçen buradan da yazdım, hiç beklemediğimden ve çık sevindiğimden dolayı heryere yazıyorum.

Yurt dışı siteleri seviyorum hem kıyafet hem aksesuar çok özel tasarımla bulabiliyorsun.
1v1y de seviyorum, mağazadaki olan ürünler kolay takıp edebiliyorsun. Zaten şimdi çoğu mağazaların kendi on-line shop vardı, super bir vakti kazanma.

Yurt dışı alışveriş sitelerini ben de seviyorum, inanılmaz bir ürün çeşitliliği var, hem de fiyatlar mağaza fiyatları ile kıyaslanınca çok uygun ama birçoğunun Türkiye'ye kargosu yok ya da ben mi bilmiyorum bilemiyorum.Yani o sorunu çözsem sürekli birşeyler sipariş ederdim herhalde.Bir de online alışverişin bir ayrı güzelliği de aldığınız kıyafetin bir başkasının üzerinde olmaması.Şimdi mesela belli bazı klasik markalar var, burda ismini vermiyorum, evet iyi ürünler var ama sokağa çıktığınızda illa ki bir başkasının üzerinde de aynısını görebiliyorsunuz.O da hoş bir durum değil.Yani eğer cidden kendi modanızı yaratmak istiyorsanız ve buna çok büyük bir bütçe ayıramayacak durumdaysanız, bir şekilde orjinal ürünleri uygun fiyatla bulmalısınız ki bu da lüks mağazalara giderek indirim peşinde koşarak bence biraz zor.Ben bu sebeptendir ki online stelerden bu ihtiyacımı karşılıyorum.Size konuyla ilgili sorum şu şekilde, yurt dışından kargoyla buraya nasıl yollatırız verdiğimiz siparişleri, bir de kredi kartı kullanmak istemiyorsak paysafecard ile ödeme yapabilir miyiz?

Markafoni, trendyol ve tozlu giyimden memnun kaldım. Ama vip dükkan yok mu aldığım 2 elbisede iğrenç geldi ya büyük ya uzun tuhaf. Bedenleri hiç uymuyor

yurt dışı siteler derken kızlar link verirmisiniz türkiye ye kargosu olanları verirseniz çok iyi olur

yurt dışı siteler derken kızlar link verirmisiniz türkiye ye kargosu olanları verirseniz çok iyi olur

Bence de bilenler varsa paylaşsın lütfen, çok güzel siteler var ama Türkiye'ye yollamıyorlar, keşke böyle zor olmasa güzel şeyleri bulabilmek.

Son düzenleme:
Merhabalar, Reklam içerikli konu veya mesaj sitesinde de muthiş tasarımlar var. Bakmanızı öneririm

Selam, ben bilinen sitelerden değilde daha styling olan daha tasarım olan bir site önereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…