Online alışveriş siteler

sirems geldin mi canm

bak ne yap biliyormusun

üstte sepetinizde 1 ürün bulunmaktadır yazıyor ya onu tıkla o sayfada ürünün tam üstünde hediye çekimi kullanmak istiorum var onu tıkla

hay allah razı olsun ya valla delircektimm

canlar biraz önce daybuyday e üye oldum, farklı bir adresime davet yolladım ve o adresimden alışveriş yaptım, ama bana hala hediye çeki gelmedi..:26: neden gelmedi ki??

arkadaşlar fikirmetreye üye olun anket geliyo maile onu cevaplayın yine geliyo anket maile onu da cevaplayın sonra mail geliyo yine

o mailde hediye çeki kodu var

o kodu daybudayda çeklerim bölümünde çekimi aktifleştir var oradan aktifleştirin

alışverişe başlayın bu kadar

O çekin kullanım süresi ne zamana kadar oluyor peki canım?

yani o sitedekiler orjinal miii
Söylediğiniz sitedeki ürün linki markalonga sitesine yönlendiriyor. Ürün o sitede satışta yani ve kesinlikle sahte!

Orjinallerdir.....
Makyaj topiğinde de yazdığınızı gördüm ve bilmeden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz! Markalonga sitesindeki bahsettiğiniz makyaj ürünleri kesinlikle ve kesinlikle sahte! Lütfen orjinal diyerek daha fazla yanlış bilgilendirme yapmayın bilmediğiniz konularda!

Son düzenleme:

pardon!... makyaj topiğinde ne yazmışım ?? farkındaysanız bahsettiğim sitede kryolan ın ürünleri var fiyatı fazla ucuz acaba sahteler mi bilen var mı diye soru sormuşum. yazılarımda herhangi bir yönlendirme görmiyorum. ayrıca bahsettiğim site markalonga değil dikkatli okuyun. bilmedğim konularda yönlendirme yapmıyorum

aaaa çok pardon ben bana yazdınız sandım kusura bakmayın lütfenn

trendyol , hepsiburada, ilginchediyelikler.com veee çeyiz alışverişi yaptığım hediyecaddesi.com

slm kızlar ben birçok internet sitesinden alışveriş yaptım fakat ''tidebuy''adlı siteden yapmadım..ve yurtdışında olduğundan da açıkcası birazcık ta tedirgin oldum çok güzel gelinlikler ve abiye modelleri var,hemde türkiye ye oranla çok uygun fiyatlara..birşeyler almak istiyorum ama sizin yorumlarınıza da ihtiyacım var bana yardımcı olursanız çok sevinirim..yorumlarınızı bekliyorum,şimdiden çok teşekkürler..:)

Merhaba berencim,

Ben sik sik internetten alisveris yapiyorum, sanirim internetten daha fazla aliyorum magazalardan aldiklarima bakarak.
Cok sevdigim bir kac internet siteleri var, farkli farkli tasarimlar yer almaktadir. Umarim begenirsin.Hepsi yabanci siteler, ama son derece guvenilirdir, suphen olmasin. Bazi siteler hatta kargo ucreti almiyorlar.

Bu sitelerde cok guzel kiyafetler, ayakkabilar, takilar, ve ozellikle super elbiseler bulunmaktadir.

ASOS | Shop women's fashion & men's clothing | Free Delivery & Returns
Extremely Attractive-The Latest Street Fashion Online Store | ROMWE
STYLIGION.COM Online Shop | new brands official coolhunter | women fashion & men clothes, bags, shoes, accessoires - Styligion.com
MINUSEY
Womens Fashion Clothing,Shoes,Dresses Shop-SHEINSIDE
Oasis Clothing - Womens Fashion Clothing Online
TFNC | Shop Party Dresses + Women's Fashion Online + Exclusive Collections
Miss Selfridge - party dresses, blouses, trousers, skirts, petite clothing - going out trends
Chicwish Indie Design in Onepiece Dresses, Top Clothings, Outers and Bottoms - Retro, Indie and Unique Fashion

Ve super takilar icin:
Lidyana | Ünlü tasarımcılar, yüzük, kolye, küpe, takı, çanta, saat, takı ürünleri

Umarim fikir edinirsin burdan, baska sorularin olursa herzaman topigime beklerim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...eler/537178-burcucumm-modaya-dair-hersey.html

arkadaşlar zidaya denilen siteden asla alışveriş yapmayın aldığınız ürün istediğiniz gibi gelmezse yandınız müsteri memnuniyeti sıfır

arkadaşlar zidaya denilen siteden asla alışveriş yapmayın aldığınız ürün istediğiniz gibi gelmezse yandınız müsteri memnuniyeti sıfır

ben de 3 alışveriş yaptım ama iki kez de iade yaptım hemen iade ettiler parayı, ben memnun kalmıştım ama dediğinde haklı olabilirsin, temkinli yaklaşmak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…