sirems geldin mi canm
bak ne yap biliyormusun
üstte sepetinizde 1 ürün bulunmaktadır yazıyor ya onu tıkla o sayfada ürünün tam üstünde hediye çekimi kullanmak istiorum var onu tıkla
hay allah razı olsun ya valla delircektimm
O çekin kullanım süresi ne zamana kadar oluyor peki canım?arkadaşlar fikirmetreye üye olun anket geliyo maile onu cevaplayın yine geliyo anket maile onu da cevaplayın sonra mail geliyo yine
o mailde hediye çeki kodu var
o kodu daybudayda çeklerim bölümünde çekimi aktifleştir var oradan aktifleştirin
alışverişe başlayın bu kadar
kryolan markasının fondotenini birekerede.com sitesinde gördüm 26 tl fiyatı. normalde 70 tl ye satılan bu ürün sahtemi acaba emin olamadım . bu aşlışveriş sitesini bile yada kryolan ürünleri kullana arkadaşlar sizce orjinalmidir?
Söylediğiniz sitedeki ürün linki markalonga sitesine yönlendiriyor. Ürün o sitede satışta yani ve kesinlikle sahte!yani o sitedekiler orjinal miii
Makyaj topiğinde de yazdığınızı gördüm ve bilmeden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz! Markalonga sitesindeki bahsettiğiniz makyaj ürünleri kesinlikle ve kesinlikle sahte! Lütfen orjinal diyerek daha fazla yanlış bilgilendirme yapmayın bilmediğiniz konularda!Orjinallerdir.....
O çekin kullanım süresi ne zamana kadar oluyor peki canım?
Söylediğiniz sitedeki ürün linki markalonga sitesine yönlendiriyor. Ürün o sitede satışta yani ve kesinlikle sahte!
Makyaj topiğinde de yazdığınızı gördüm ve bilmeden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz! Markalonga sitesindeki bahsettiğiniz makyaj ürünleri kesinlikle ve kesinlikle sahte! Lütfen orjinal diyerek daha fazla yanlış bilgilendirme yapmayın bilmediğiniz konularda!
arkadaşlar zidaya denilen siteden asla alışveriş yapmayın aldığınız ürün istediğiniz gibi gelmezse yandınız müsteri memnuniyeti sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?